USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni

Distribuie!by USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora Sterie Ciumetti Incorect Politic Octombrie 5, 2019 loading... Context: Emag a făcut un clip promoțional cu Mihai Șora în care acesta se prezintă drept un luptător pentru democrație și drepturile omului. Ce nu se spune este că Mihai Șora fost bolșevic, membru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora


Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 5, 2019

loading...

USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker Mihai Șora

Context: Emag a făcut un clip promoțional cu Mihai Șora în care acesta se prezintă drept un luptător pentru democrație și drepturile omului. Ce nu se spune este că Mihai Șora fost bolșevic, membru al Partidului Comunist Francez, consilier al Anei Paucker și complice la instaurarea comunismului și la genocidul elitei românești


Este extrem de cinic să aniversezi 30 de ani de la revoluția anti-comunistă prin glorificarea unui fost membru al partidului comunist și consilier al Anei Pauker. Acest lucru a generat reacții negative din partea românilor conștienți.

Partidul USR, prin intervenția Oanei Pellea, a ieșit în apărarea bolșevicului Șora și nu s-a lăsat descurajat de criticile primite.


USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker Mihai Șora

În final Oana Pellea felicită Papaya pentru ca Papaya la rândul lor l-au apărat pe bolșevicul Mihai Șora.

Robert Tiderle de la Papaya a scris pe facebook că defapt comunismul a fost o idee bună și a criticat naționalismul.

Conform Adevărul:

„Aveţi libertatea să nu vă placă ce am făcut. Să fiţi tineri de stânga pentru care comunismul rămâne o idee bună care a fost prost aplicată. Să fiţi susţinători ai familiei tradiţionale. Să fiţi naţionalişti, ultra ortodocşi, corupţi, iubitori de chiar el sau de preafericiţi. Să credeţi toate prostiile manipulate de gâzi, ciuvici sau papahagi. Aveţi libertatea să comentaţi, să criticaţi, să faceţi spume la gură, să vă daţi cu părerea. Să faceţi glume, să înjuraţi. Aveţi toate libertăţile posibile. Până la urmă, e doar o campanie care a îndrăznit să vorbească despre drepturile voastre. Dar nu aveţi dreptul să aruncaţi cu noroi în acest bătrân domn de 102 ani, care a protestat în frig pentru ca vouă să nu vi se ia din aceste drepturi. Nesimţiţilor!“, a scris Robert Tiderle pe Facebook.

La polul opus, domnul Papahagi l-a făcut pulbere pe Șora:

Adrian Papahagi a avut una dintre cele mai dure reacţii: „Detest minciuna şi impostura. Când la 30 de ani erai membru al Partidului Comunist Francez, când la 32 de ani, în 1948, te întorceai ca membru al unui partid comunist în proaspăt instalata Republică Populară Română, din care cei persecutaţi încercau disperaţi să fugă, când primul tău job după repatriere a fost, timp de 3-4 ani, în Ministerul de Externe condus de Ana Pauker, după epurarea lui Neagu Djuvara, Constantin Karadja sau Alexandru Paleologu, când timp de 15 ani ai ocupat funcţia de redactor-şef al Editurii de Stat pentru Literatură şi Artă, creată de comunişti prin transformarea Fundaţiei Regale pentru Literatură şi Artă, în timp ce Blaga sau Arghezi erau marginalizaţi, iar Noica înfunda puşcăria, nu ne povesti cum ai suferit sub comunism! Emag ar trebui să îşi ceară scuze de la foştii deţinuţi politici şi să retragă filmul de pe piaţă. La 30 şi ceva de ani domnul Şora era comunist sadea, cu carnet de partid, şi lucra într-un minister condus de una dintre cele mai odioase figuri ale terorii comuniste“.

La sfârșitul zilei când tragi linie rămâi cu dezamăgirea că un bolșevic perfid ca Mihai Șora nu doar că se încăpătânează să rămână în viață la 102 ani, dar continuă să submineze societatea românească prin activismul său.

USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SURPRIZĂ: Cine este Mădălin Hodor cel care a aruncat știrea falsă că Lazăr era alt Lazăr? Membru GDS (Soros) iată lista oficială a membrilor!
Fostul ginere al lui Ceauşescu ACUZĂ! | Băsescu a închiriat un vapor cu banii statului să facă bişniţă. Avea mare trecere la Elena Ceauşescu. Probabil că oamenii care au ceva rău în ei se apropie
ALO ANTENA 3 ? UNDE SUNT BANII DONATI? Ombladon, despre barmanul mort, ai cărui părinţi nu au bani de înmormântare. "Unde sunt banii donaţi?" Somam Antena 3: Dati BANII la Victime la Morti si la Raniti in Mod Egal.
Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge”
Circ antiromanesc in plenul Parlamentului European. Este greu de inteles ca exista “romani” care sa-si urasca cu atata patima tara!
Protocoalele secrete dintre SRI și partide
Stenograma unei convorbiri de 4 miliarde de dolari. Cei mai bine plătiți actori din lume joacă în filme cu mineri
Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu
Uitaţi de buletinele biometrice. Au început testele sistemului care vor ţine lumea sub control
La Mărășești au murit 30.000 de oameni, pentru țară, în Colectiv 60, la o bere!
La nici o televiziune din Romania nu o sa vedeti imaginile acestea: vestele galbene au reusit sa opreasca guvernul francez sa creasca pretul la carburanti
Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro