USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.

Distribuie!by   PNL a mers “pe mana SRI”, vorba unui deputat liberal, iar Noua Securitate i-a nenorocit. In primul rand le-a impus un lider fara viziune, slab si fara experienta in coordonarea campaniilor electorale. Ma refer la Gorghiu. loading... In paralel, i-au eliminat pe toti cei din conducerea PNL-ului care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


PNL a mers “pe mana SRI”, vorba unui deputat liberal, iar Noua Securitate i-a nenorocit. In primul rand le-a impus un lider fara viziune, slab si fara experienta in coordonarea campaniilor electorale. Ma refer la Gorghiu.

loading...

usr

In paralel, i-au eliminat pe toti cei din conducerea PNL-ului care puteau fi vectori de imagine si sa tracteze partidul. Un exemplu e Orban. Apoi si-au subminat propria propunere de premier. Ma refer la Predoiu. Iar la final si-au scos din joc omul care stia duce campanii electorale. Ma refer la Blaga.


In paralel au marsat ca il sustin pe Ciolos pentru un nou mandat de premier, in contextul in care acesta nu candideaza, nu e in PNL iar politicile sale sunt neo-marxiste, opusul celor liberale, de dreapta. Prin asta nu doar ca PNL si-a distrus brandul, dar i-a alungat pe cei care inteleg valorile de dreapta.

In paralel, insa, Noua Securitate a ridicat USR-ul. In timp ce PNL zice ca va face intelegere cu USR, USR zice ca nu face. Vine apoi Ciolos si da o flegma liberalilor, acuzandu-i ca nu sunt suficient de eficienti sa faca campanie pentru el, care nu candideaza.


Evident, liberalii din teritoriu sunt socati, demoralizati, nervosi.

Se pune apoi propaganda Noii Securitati si explica public cum PNL e praf, in dezordine. Ba unii ii acuza ca au facut blat cu PSD, asa ca solutia e votarea USR-ului.

Nu cred ca PNL a facut blat cu PSD ci pur si simplu au cazut in capcana serviciilor, care i-au folosit sa-i distruga pentru a crea loc partidului serviciilor, USR.

Referitor la USR, ii stiu pe unii dintre candidati, care sunt chiar ok. Din pacate acestia sunt folositi pt a valida o structura politica oportunista, fara nici o doctrina politica.

USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.

Orice vot pentru USR este un vot pentru ca Noua Securitate sa controleze si mai mult viata politica din Romania.

 

Sursa: Chris Terhesgandeste.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci...expune Saccsiv – Weblog (VIDEO)
Ținutul Secuiesc FIERBE! Mii de persoane cer AUTONOMIA în stradă. Mesaj FERM din mijlocul protestatarilor
Cine este și ce a pățit omul care s-a pus cu președintele!
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
STENOGRAMA WikiLeaks care arată ce a făcut Tăriceanu în țara asta!!!!
Ciolacu anunţă convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: „Să poată fi dublate alocaţiile pentru copii“
CE INSEAMNA NATIONALIZARE?
Merkel o suna pe Dancila. Retrogradarea lui Iohannis?
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
Trump a luat o decizie istorică pentru România: a numit la Bucureşti un Ambasador de origine română!
O tânără care a fost răpită când era bebeluş, dintr-un spital din România, şi-a regăsit familia dupa 25 de ani, cu ajutorul unui test ADN şi un grup de Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro