USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.

Distribuie!by   PNL a mers “pe mana SRI”, vorba unui deputat liberal, iar Noua Securitate i-a nenorocit. In primul rand le-a impus un lider fara viziune, slab si fara experienta in coordonarea campaniilor electorale. Ma refer la Gorghiu. loading... In paralel, i-au eliminat pe toti cei din conducerea PNL-ului care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


PNL a mers “pe mana SRI”, vorba unui deputat liberal, iar Noua Securitate i-a nenorocit. In primul rand le-a impus un lider fara viziune, slab si fara experienta in coordonarea campaniilor electorale. Ma refer la Gorghiu.

loading...

usr

In paralel, i-au eliminat pe toti cei din conducerea PNL-ului care puteau fi vectori de imagine si sa tracteze partidul. Un exemplu e Orban. Apoi si-au subminat propria propunere de premier. Ma refer la Predoiu. Iar la final si-au scos din joc omul care stia duce campanii electorale. Ma refer la Blaga.


In paralel au marsat ca il sustin pe Ciolos pentru un nou mandat de premier, in contextul in care acesta nu candideaza, nu e in PNL iar politicile sale sunt neo-marxiste, opusul celor liberale, de dreapta. Prin asta nu doar ca PNL si-a distrus brandul, dar i-a alungat pe cei care inteleg valorile de dreapta.

In paralel, insa, Noua Securitate a ridicat USR-ul. In timp ce PNL zice ca va face intelegere cu USR, USR zice ca nu face. Vine apoi Ciolos si da o flegma liberalilor, acuzandu-i ca nu sunt suficient de eficienti sa faca campanie pentru el, care nu candideaza.


Evident, liberalii din teritoriu sunt socati, demoralizati, nervosi.

Se pune apoi propaganda Noii Securitati si explica public cum PNL e praf, in dezordine. Ba unii ii acuza ca au facut blat cu PSD, asa ca solutia e votarea USR-ului.

Nu cred ca PNL a facut blat cu PSD ci pur si simplu au cazut in capcana serviciilor, care i-au folosit sa-i distruga pentru a crea loc partidului serviciilor, USR.

Referitor la USR, ii stiu pe unii dintre candidati, care sunt chiar ok. Din pacate acestia sunt folositi pt a valida o structura politica oportunista, fara nici o doctrina politica.

USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.

Orice vot pentru USR este un vot pentru ca Noua Securitate sa controleze si mai mult viata politica din Romania.

 

Sursa: Chris Terhesgandeste.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos
Pentru apologia Mișcării Legionare se va face închisoare. Președintele a promulgat legea
Mitul olimpicilor la matematica
Revoltă în Satu Mare împotriva imigranților: Suntem dispuși să recurgem la violență. Nu vrem să ne fie frică să ne lăsăm copiii să plece singuri la școală (VIDEO)
Cultul personalității lui Ceaușescu, împins până la paranoia, este opera ziariștilor noștri, nu a fost dorit sau cerut de Ceaușescu. Corupția ziariștilor și a liderilor de opinie a distrus Țara
Implicații strategice pentru nimicirea oieritului şi în regimul lui Iohannis !
Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler Mason
Coruptia, o perdea de fum : Traian Băsescu si mafia portocalie au vândut România străinilor
B’NAI B’RITH (Fiii Legământului), lumea şi România
Atac “artistic” frontal la Biserica Ortodoxă Română şi Patriarhul Daniel. Trupa Taxi, cu Cărtărescu în faţă şi câţiva artişti autentici în spate, contra Catedralei Mântuirii Neamului. VIDEO
Şase avioane de luptă F18 ale armatei canadiene au aterizat astăzi în România, la Câmpia Turzii. Militarii canadieni vor participa la exerciţii împreună cu piloţi români. În ultima perioadă, NATO a trimis zeci de avioane în ţările din vecinătatea Ucrainei, ca răspuns la acţiunile agresive ale Rusiei.
George Soros are un nou plan pentru UE în criza refugiaților (Noua Ordine Masonica Mondiala): Uniunea Europeană e în pericol de moarte!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro