UPDATE: Aproximativ 5.000 de oameni, cei mai mulți dintre ei pensionari, strânși în Piața Constituției, la mitingul Antenei 3 | O contra-manifestație va avea loc la ora 19.00

Distribuie!by   loading...   UPDATE: Potrivit jurnalistilor HotNews in jurul orei 16.00, cand vedetele Antenei 3 au urcat pe scena, in Piata Constitutiei se stransesera aproximativ 5000 de persoane. Vedetele televiziunii din Baneasa au sustinut discursuri in aplauzele fanilor.  Mitingul organizat de jurnaliștii Antenei 3 a început vineri, la ora 15.00, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

aproximativ-1-000-de-oameni-cei-mai-multi-dintre-ei-pensionari-au-venit-in-piata-constitutiei-la-mitingul-antenei-3-video-176329

loading...

 

UPDATE: Potrivit jurnalistilor HotNews in jurul orei 16.00, cand vedetele Antenei 3 au urcat pe scena, in Piata Constitutiei se stransesera aproximativ 5000 de persoane. Vedetele televiziunii din Baneasa au sustinut discursuri in aplauzele fanilor. 

Mitingul organizat de jurnaliștii Antenei 3 a început vineri, la ora 15.00, în Piața Constituției. Aproximativ 1.000 de persoane, în majoritate pensionari au răspuns chemării jurnaliștilor de a veni la protest, informează b1.ro.

Un manifestant cu banner pe care scria „DNA is love” a fost indepartat in strigatele unor sustinatoare ale televiziunii lui Voiculescu: „Huooooo, fascistul”!, potrivit relatarii corespondentului Ziare.com.

Oamenii au pancarte cu mesaje de sustinere a televiziunii. Adunarea din Piata Constitutiei va dura trei ore, timp în care vor avea loc si recitaluri sustinute de trupe ale momentului, dar și de interpreți de muzică populară.

Reprezentanții trustului Intact anuntau ca la manifestația intitulată „Libertatea presei în pericol” vor participa aproximativ 3.000 de oameni.

Un contra-miting se pregătește deja pe pe Internet. Un eveniment cu numele „Protest: Antena 3 nu e deasupra legii – Liberă exprimare, nu liber la hoție!” a fost creat joi pe Facebook.
Evenimentul urmează să aibă loc vineri de la ora 19.00.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro