Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din România. Va fi demontat și mutat în Turcia

Distribuie!by loading... Combinatul siderurgic din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ar urma să fie vândut de către firma Mechel unei companii turcești, cu 19 milioane de euro, iar întreaga activitate a oțelăriei va fi mutată în Turcia. Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, a declarat că a fost informat, în urmă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Combinatul siderurgic din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ar urma să fie vândut de către firma Mechel unei companii turcești, cu 19 milioane de euro, iar întreaga activitate a oțelăriei va fi mutată în Turcia.

Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, a declarat că a fost informat, în urmă cu câteva zile, de către reprezentanții firmei Mechel, că oțelăria va fi vândută unei companii turcești.


„Combinatul nu a fost vândut încă, dar sunt discuții foarte avansate pe tema aceasta. Va fi vândut unei companii turcești. Am avut o întâlnire cu reprezentanții Mechel, care au considerat că este benefic să-mi aducă la cunoștință faptul că deja sunt în discuții foarte avansate cu o societate din Turcia. Compania Mechel are datorii la bugetul de stat de 20 de milioane de euro și ei primesc 19 milioane pentru vânzarea combinatului, mai pun ei un milion de euro și se achită de datorii. Mechel are pus sechestru pe tot ce are în România, din cauza datoriilor”, a declarat Luca Mălăiescu pentru Mediafax.

Potrivit primarului din Oțelu Roșu, oțelăria va fi mutată cu totul în Turcia, pentru că societatea care urmează să cumpere combinatul a ajuns la concluzia că gazul metan și curentul sunt mai scumpe în România.


„Practic, combinatul de la Oțelu Roșu dispare, se mută în Turcia. Compania care cumpără combinatul nu a dorit ca acesta să-și desfășoare activitatea la Oțelu Roșu, deoarece curentul și gazul metan sunt mai scumpe decât în Turcia. Nu am putut să primesc cu bucurie această veste, însă speranțele pentru repornirea combinatului au fost foarte mici”, a afirmat primarul din Oțelu Roșu.

În locul combinatului ar putea fi amenajat un parc industrial, vechile hale fiind păstrate.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Trump avertizează Rusia că urmează riposta în Siria şi acuză ancheta procurorului Mueller că dăunează relaţiilor ruso-americane
Viktor Orban: Baza națiunilor noastre sunt familiile, care sunt formate din tată și mamă și copiii lor, pe care ne putem clădi viitorul. Niciunii dintre noi nu acceptăm ipocrizia politicii moderne, care ignoră faptul că creștinismul este cea mai persecutată religie pe plan mondial
Pe vremea când România participa la Raliul Paris-Dakar. Avea cu ce..
Tăriceanu a pierdut în instanță
Go, Trump! Goodbye, Soros!
Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: "Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor"
SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
Războiul civil din statul adânc occidental se intensifică cu arestări în masă în Washington DC
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
Dincă era cercetat într-un dosar de trafic de persoane care avea ca victime "fetițe" pentru italieni
Asa arata si se imbraca un om racit care nu se poate prezenta la Parchet pe motiv de boala!
Dramele familiilor plecate în țări străine. Englezii cer arestarea românului care își vrea copiii înapoi de la un cuplu de homosexuali!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro