Unul dintre cele mai mari combinate metalurgice dispare din România. Va fi demontat și mutat în Turcia

Distribuie!by loading... Combinatul siderurgic din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ar urma să fie vândut de către firma Mechel unei companii turcești, cu 19 milioane de euro, iar întreaga activitate a oțelăriei va fi mutată în Turcia. Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, a declarat că a fost informat, în urmă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Combinatul siderurgic din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, ar urma să fie vândut de către firma Mechel unei companii turcești, cu 19 milioane de euro, iar întreaga activitate a oțelăriei va fi mutată în Turcia.

Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, a declarat că a fost informat, în urmă cu câteva zile, de către reprezentanții firmei Mechel, că oțelăria va fi vândută unei companii turcești.


„Combinatul nu a fost vândut încă, dar sunt discuții foarte avansate pe tema aceasta. Va fi vândut unei companii turcești. Am avut o întâlnire cu reprezentanții Mechel, care au considerat că este benefic să-mi aducă la cunoștință faptul că deja sunt în discuții foarte avansate cu o societate din Turcia. Compania Mechel are datorii la bugetul de stat de 20 de milioane de euro și ei primesc 19 milioane pentru vânzarea combinatului, mai pun ei un milion de euro și se achită de datorii. Mechel are pus sechestru pe tot ce are în România, din cauza datoriilor”, a declarat Luca Mălăiescu pentru Mediafax.

Potrivit primarului din Oțelu Roșu, oțelăria va fi mutată cu totul în Turcia, pentru că societatea care urmează să cumpere combinatul a ajuns la concluzia că gazul metan și curentul sunt mai scumpe în România.


„Practic, combinatul de la Oțelu Roșu dispare, se mută în Turcia. Compania care cumpără combinatul nu a dorit ca acesta să-și desfășoare activitatea la Oțelu Roșu, deoarece curentul și gazul metan sunt mai scumpe decât în Turcia. Nu am putut să primesc cu bucurie această veste, însă speranțele pentru repornirea combinatului au fost foarte mici”, a afirmat primarul din Oțelu Roșu.

În locul combinatului ar putea fi amenajat un parc industrial, vechile hale fiind păstrate.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

REȚEAUA SOROS ÎN ACȚIUNE. „Iniţiativa României” din nou în slujba lui Iohannis. Cine este ONG-istul Soroșist Mihai Poliţeanu, cel ce a depus plângerea la DNA împotriva premierului pentru ordonanțele date?
Mircea Badea si Mugur Ciuvica au depus sesizare oficiala cu privire la plagiatul lui Kovesi
Ilie Serbanescu "Elitele care se opun colonizării sunt înlăturate"
Armata a blocat valea Oltului. Coada este de la Sibiu la Vâlcea!
Voi nu sunteţi poporul, voi sunteţi trecutul! – le spune televiziunea publică germană criticilor migraţiei în masă, LGBT-ului, multiculturalismului
Alain Delon, sex-simbolul cinematografiei franceze, declaraţii ŞOCANTE pentru adepţii LGBT | Ne-am născut pentru a iubi o femeie. Nu pentru a remorca un bărbat şi a ne lăsa seduşi de el Video
Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”! Citeşte întreaga ştire: Deși a spus că nu a vrut să dea bani spitalelor private, iată emailul prin care ministrul Costache trimite „ordinele corectate de mine” și în care cere „orientarea” inclusiv „spre centre private”!
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Coldea se agață de SRI și de Klaus Iohannis
Fost șef al SPP, teorie BOMBĂ: Klaus Iohannis, ofițer acoperit al serviciilor secrete din Germania
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Direcția în care actuala societate se îndreaptă:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro