Universitatea de Vest Timisoara, ancheta la Kovesi dupa vizita lui Iohannis

Distribuie!by “Dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Universitatea de Vest Timisoara, aceasta importanta institutie universitara afirma ca ancheteaza acuzatia de plagiat adusa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi. loading... Universitatea de Vest din Timișoara a demarat la sfârșitul săptămânii trecute proceduri interne în vederea clarificării situației apărute în spațiul public […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Universitatea de Vest Timisoara, aceasta importanta institutie universitara afirma ca ancheteaza acuzatia de plagiat adusa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.

loading...

Universitatea de Vest din Timișoara a demarat la sfârșitul săptămânii trecute proceduri interne în vederea clarificării situației apărute în spațiul public vizavi de teza de doctorat a doamnei Laura Codruța Kovesi, scrie Agerpres.


În cursul zilei de luni, 3 octombrie, Universitatea de Vest din Timișoara a primit punctul de vedere al școlii Doctorale de Drept și a solicitat informații suplimentare pe care le așteaptă în zilele următoare.

Înțelegem că Asociația Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR) Cluj-Napoca a trimis către Ministerul Educației Naționale și Cercetării științifice și Universitatea de Vest din Timișoara o sesizare pe tema suspiciunii de plagiat a lucrării de doctorat a doamnei Kovesi, sesizare care nu a ajuns încă la Universitate.


big_deschiderea_anului_universitar_2016-2017_-_timisoara_6

În baza deschiderii către comunitate de care UVT dă dovadă în mod constant și a implicării pozitive în numeroase demersuri care țin de transparența și corectitudinea academică, Universitatea își exprimă întreaga disponibilitate de a coopera cu orice instituție abilitată în vederea clarificării acestei situații.”[1]

SURSE

  1. http://radu-tudor.ro/universitatea-de-vest-timisoara-ancheta-la-kovesi-dupa-vizita-lui-iohannis/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lista celor 33 universităţi de stat şi particulare care SUNT FORŢATE să-şi închidă porţile
Muftiul Iusuf Murat ne minte chiar de ramadan si ne spune basme arabe din 1001 de nopti sau chiar ne ia de prosti?
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
Coitus Interruptus. Cioloş şi-a retras manechinul de la Ministerul Sănătăţii
Lovitura dura pentru Turcia: NATO nu va interveni in cazul unui RAZBOI cu Rusia
Alina Magureanu rupe tot: „Piedone m-a servit la masa. Stiu fiecare AMANTA, fiecare presedinte”
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
Despre alogenii din SRI, Mossad, masoni, Maior, Hellvig, Schnecker… Tatăl lui Hellvig vorbește doar idiș și ungurește
Toleranță în schimbul tiraniei ”Facem concesii noii Poliții a Gândirii, de parcă am fi supușii unui dement stat stalinist obsedat de sex, care ne obligă să fluturăm micile noastre steaguri curcubeu, în timp ce parada gay mărșăluiește prin fața noastră.”
O vaduva i-a scris lui Ceausescu o cerere privind deshumarea osemintelor sotului iar Ceausescu a aprobat personal cererea
12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, i-a avertizat, printr-un comunicat de presă, pe liderii UDMR că prin deciziile luate în Congres nu slujesc bunăstării comunității maghiare din România, ci unor interese străine, consecințe legale actul UDMR de sfidare fățișă a statului român, această organizație se autopropune spre dizolvare!”,
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro