Universitatea de Vest Timisoara, ancheta la Kovesi dupa vizita lui Iohannis

Distribuie!by “Dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Universitatea de Vest Timisoara, aceasta importanta institutie universitara afirma ca ancheteaza acuzatia de plagiat adusa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi. loading... Universitatea de Vest din Timișoara a demarat la sfârșitul săptămânii trecute proceduri interne în vederea clarificării situației apărute în spațiul public […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dupa vizita presedintelui Klaus Iohannis la Universitatea de Vest Timisoara, aceasta importanta institutie universitara afirma ca ancheteaza acuzatia de plagiat adusa procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi.

loading...

Universitatea de Vest din Timișoara a demarat la sfârșitul săptămânii trecute proceduri interne în vederea clarificării situației apărute în spațiul public vizavi de teza de doctorat a doamnei Laura Codruța Kovesi, scrie Agerpres.


În cursul zilei de luni, 3 octombrie, Universitatea de Vest din Timișoara a primit punctul de vedere al școlii Doctorale de Drept și a solicitat informații suplimentare pe care le așteaptă în zilele următoare.

Înțelegem că Asociația Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR) Cluj-Napoca a trimis către Ministerul Educației Naționale și Cercetării științifice și Universitatea de Vest din Timișoara o sesizare pe tema suspiciunii de plagiat a lucrării de doctorat a doamnei Kovesi, sesizare care nu a ajuns încă la Universitate.


big_deschiderea_anului_universitar_2016-2017_-_timisoara_6

În baza deschiderii către comunitate de care UVT dă dovadă în mod constant și a implicării pozitive în numeroase demersuri care țin de transparența și corectitudinea academică, Universitatea își exprimă întreaga disponibilitate de a coopera cu orice instituție abilitată în vederea clarificării acestei situații.”[1]

SURSE

  1. http://radu-tudor.ro/universitatea-de-vest-timisoara-ancheta-la-kovesi-dupa-vizita-lui-iohannis/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine este fermierul francez care a făcut 4 milioane de euro pe an din cultivarea pământului în Bărăgan
LOCUINȚELE FĂCUTE PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUSESCU, ULTIMUL CAPITOL LA CARE ROMÂNIA STA BINE. Eurostat: România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din UE.
Peste 200 de studenți israelieni vor fi expulzați din R.Moldova
Putin, AMENINTARE directa la adresa Romaniei: „De acum incolo nu vor mai trai LINISTITI”
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
România de vânzare: Un şeic a oferit 200 de milioane de euro pentru o parte din România. Arabii vor Insula Mare a Brăilei
Negociatorii FMI şi BM sunt asemănători comisarilor sovietici
FETIȚA CARE NU PRIMEȘTE LAPTE CĂ NU ARE… CIP
Mafie politica, masonerie si SRI : cu binecuvantarea preotilor de la Patriarhia Romana.
Cine este scandalagiul Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, susținător al #Rezist şi al lui Soros?
Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation.
Cum intenționează MEN să-i trimită pe toți părinții români la reeducare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro