Uniunea Europheniană

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Uniunea Europheniană

loading...

Pentru că, după cum se vede, corporațiile pierd mult prea mult timp și chiar și ceva bani cu cetățenii europeni, care se încăpățînează să nu vadă în fracturarea hidraulică o binecuvîntare, Uniunea Europeană (UE) își propune să bage, în pur spirit dictatorial, pumnul în gura protestatarilor și să impună exploatarea gazelor de șist prin lege.

Astfel, conform naturalgaseurope.com, citat de searchnewsglobal.wordpress.com, reprezentanţii permanenţi ai statelor membre ale Uniunii Europene au propus, în a doua jumătate a lunii decembrie 2013, ca exploatarea gazelor de şist să nu mai fie condiţionată de consultarea comunităţilor locale.


Mai mult, se recomandă ca evaluările impactului de mediu să fie mult mai blînde decît în prezent. În consecință, se doreşte modificarea Directivei privind Impactul de Mediu, astfel încît companiile extractoare de gaze şi petrol de şist în UE să aibă mult mai multe beneficii.

Asta dacă mai era vreo nevoie de vreo dovadă că Uniunea Europeană nu dă doi bani pe cetățenii săi, pe dreptul de a lua decizii al comunităților locale, reprezentate de regiuni și pe descentralizarea în numele căreia se bate atîta apă în piuă, inclusiv în România.


Nu, Uniunea Europeană se bazează pe o formă de organizare pur colonialistă, în care deciziile sînt luate în mod arbitrar de la centru, prin reducerea la tăcere și sugrumarea vocilor libere ce reprezintă interesele periferiei mai puțin dezvoltate.

Iar birocrații corupți care reprezintă Uniunea Europeană servesc doar interesele corporatiste, în detrimentul evident al cetățenilor pe care ar trebui să îi slujească și care le plătesc salariile babane.

Așa stînd lucrurile, a marșa în continuare pe temele impuse de Bruxelles privind regionalizarea, descentralizarea, respectiv diluarea puterii statale, nu este decît un exemplu de ticăloșie slugarnică și direct interesată a politicienilor locali, care continuă să amăgească, să prostească în față diversele popoare luate în colimator de interesele UE.

Să privim doar situația din țara noastră, unde întreaga clasă politică aplaudă cu patos jandarmii care îi rup în continuare în bătaie pe bătrînii neajutorați de la Pungești.

Întreaga lume civilizată s-a arătat oripilată la auzul știrii că nord-coreeanul Kim Jong-un, dictatorul de la Phenian, și-ar fi aruncat unchiul în cușca plină cu cîini înfometați, să fie mîncat de viu. Însă iată că nu revoltă pe nimeni faptul că liderii europeni își aruncă propriile popoare de vii în groapa cu lei, să fie devorate de interesele sălbatice ale corporațiilor feroce.
Sursa:http://www.invectiva.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CUTREMUR în DNA. Plângere penală împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, și a lui Valeriu Zgonea
Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)
Ministerul Mediului NEAGĂ faptul că Istvan Jakab ar milita pentru dezmembrarea României și susține că e confuzie
Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor vrea, în unanimitate, organisme modificate genetic în România. Deputat PSD, poziţie slugarnică în faţa Monsanto. Pericolele OMG-urilor, doar "legende"
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
Fost torționar bolșevico-comunist pocăit: din cauza unora ca mine s-au realizat nenorocirile în comunism. Să spună și Brucan ca mine adevărul ce a făcut!
Dragnea, atac la Procurorul General: Nu are voie să se ia de USR
EXCLUSIV. Când "fochistii" au devenit deputati... COMPLICITATE CU MAFIA LEMNULUI. Legea monitorizării exportului de masă lemnoasă, blocată de ȘASE luni la Camera Deputaților
Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților
Expert pirotehnician: După viteza de propagare, buretele ar fi fost îmbibat cu material inflamabil
Sosesc imigranții musulmani în România: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”
Cu ce populaţii sunt înrudiţi românii. Concluzia surprinzătoare oferită de prima hartă genetică interactivă a lumii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro