Unitatea militară SRI NU va înceta să intervină ilegal în viața României! 

Distribuie!by “Scrisorile pierdute” – informații compromițătoare – au fost, sunt și vor fi armele de temut ale serviciilor secrete în implicarea lor ilegală de a conduce o țară loading... Cât timp pedepsele pentru agenții și șefii SRI care încalcă Constituția și legile statului sunt blânde și NU pot fi aplicate, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Scrisorile pierdute” – informații compromițătoare – au fost, sunt și vor fi armele de temut ale serviciilor secrete în implicarea lor ilegală de a conduce o țară

loading...

Cât timp pedepsele pentru agenții și șefii SRI care încalcă Constituția și legile statului sunt blânde și NU pot fi aplicate, oameni ca Maior, Coldea, Dumbravă sau Hellvig NU vor înceta să se implice ilegal și să comită fapte de corupție pentru a pune în practică manevre ale Grupului de Interese din care fac parte!


Președintele CSAT este beneficiarul de drept al tuturor informațiilor obținute de serviciile secrete din România

Serviciul secret SRI NU este cel mai valoros din România, deși este considerat o unitate militară de elită – are peste 12.000 de agenți și un buget colosal.


În schimb, SRI este serviciul secret cel mai expus opiniei publice, cel mai implicat în scandalurile politice și în cele de fraudare a banului public.

Aceste afirmații NU sunt acuzații fără substanță, ci reprezintă un adevăr imposibil de contestat de unitatea militară SRI condusă de un politician – acum în persoana lui Eduard Hellvig – desemnat de președintele Iohannis și aprobat de Parlament.

2 martie 2015 – Eduard Hellvig a fost votat în fruntea SRI cu 498 de voturi “pentru” şi 15 împotrivă. Cifrele votului: Total parlamentari – 564; Prezenţi – 513; Pentru – 498; Împotrivă – 15.

Echilibru în democrație

Acum se pune pe tapet o idee: Că SRI s-ar putea să NU se mai implice ilegal în viața publică. Ce binecuvântare! – vor spune fraierii. Ce demagogie ieftină! – vor spune oamenii cu scaun la cap. Ce diversiune de novice! – vor spus “băieții deștepți”.

Doamnelor și domnilor!

Prin definiție, serviciul secret SRI NU poate sta deoparte de viața publică, atât timp cât VEGHEAZĂ la SIGURANȚA NAȚIONALĂ – o sintagmă care are înțelesuri diferite în funcție de ce parte a capătului de sfoară te afli!

Dar ce este viața publică?!? TOTUL! Mai precis, tot ce înseamnă viața unei țări: politică, juridică, socială, economică și cultural/sportivă.

Și ce este această sfoară? Este sfoara democrației! La un capăt se află instituțiile statului, la celălalt capăt poporul. Cât timp lupta dintre cei doi actori rămâne în echilibru, domnește DEMOCRAȚIA.

Dacă instituțiile rup echilibrul, avem parte de dictatura elitelor aflate în fruntea statului, iar poporul este asuprit prin taxe și impozite – așa cum se întâmplă în prezent!

Dacă poporul ia avânt și rupe echilibrul, vom trăi în anarhie. Și în acest caz, tot poporul va avea de suferit!

Acest echilibru între popor și instituțiile statului este facil de păstrat câtă vreme în funcțiile importante sunt plasați oameni onești, iar partidele promovează o politică de stat și NU una personalizată.

Suntem o țară în echilibru? NU, categoric NU! De ce? Pentru că noi ne ambiționăm de 28 de ani să urcăm penali, ticăloși și derbedei pe înaltele fotolii din stat!

Președintele Iohannis și Hellvig, directorul SRI

Unitatea militară SRI și jocurile ilegale

NIMIC NU este lăsat de SRI la voia întâmplării – prin diviziile și birourile ei superspecializate – grație unei flore și faune alcătuite din peste 12.000 de agenți – câte 1 “spi(o)n” la 1.700 de români.Acești “spi(o)ni” sunt infiltrați în toate instituțiile statului, sunt plantați pe lângă toate personalitățile care contează în România – de la cărturari la sportivi, de la politicieni la guvernanți, de la afaceriști la magistrați, de la civili la militari.NU implicarea SRI în viața publică este problema de fond. NU! Ci  modul și posibilitățile prin care CIVILII să poată supraveghea activitatea unității militare SRI și pedepsi DRASTIC derapajele de la democrație ale trădătorilor – cu cel puțin 15 ani de pușcărie și deposedarea de toate bunurile dobândite în timpul cât au activat ca “spi(o)n”!

DURITATEA legilor sub care SRI să activeze trebuie să fie valabilă la ambele capete de sfoară.

În acest moment, în România, duritatea este doar la capătul sforii unde s-au postat cetățenii care își plătesc taxele și impozitle pentru ca SRI să aibă un buget uriaș!

Florian Coldea a greșit grav, a încălcat legea SRI și regulamentele de ordine militară. A pățit ceva? NU!

Florian Coldea a fost/este protejat de șefii politici ai SRI – în prezent Eduard Hellvig, prin CSAT – de președintele Iohannis – și refuz să vorbesc despre Comisia Parlamentară de Supraveghere a SRI – și se bucură de o pensie mare! De ce? Pentru că are nenumărate “scrisori pierdute” în buzunarul de la pieptul hainei de general militar!

Băsescu și Coldea

Imposibila dorință

Celebra metodă de șantaj și manipulare zugrăvită magistral de Caragiale prin sintagma “scrisoare pierdută” este vie și clocotește în venele celor care ne conduc destinele – președinte, politicieni, șefii de servicii secrete.

Eduard Hellvig reprezintă un GRUP de INTERESE. O să spuneți că este normal, că reprezintă interesele GRUPULUI CSAT pentru că așa ne spune Constituția.

Așa ar fi legal. Numai că Hellvig NU a fost pus să apere DOAR Constituția. El a fost pus să MUNCEASCĂ pentru un GRUP de INTERESE care NU are legătură cu CSAT.

Unii vor spune că are legătură cu intersele CIA, alți – că apără interesele lui Putin-KGB, iar alții – al altor servicii secrete celebre – Mossad, MI5 etc.

O să spuneți că NU este adevărat, că sunt doar “alegații”, ca să-l citez pe colegul meu de breaslă Dan Tăpălagă. Ar fi bine să fie numai acuzații, dar NU sunt.

Și, raportându-ne doar la perioada 2004 – 2017, adică la ultimii 13 ani, iată TREI dovezi clare care ne arată că SRI NU va înceta să joace ilegal și să furnizeze unor GRUPURI de INTERESE sumedenii de “scrisori pierdute”:

  • din dosarele penale aflate în judecată, NU sunt folosite nici măcar 0,3% din informațiile deținute de SRI și obținute în baza celor peste 36.000 de operațiuni de urmărire și supraveghere a celor implicați în fapte penale economice de mare amplitudine – atac la siguranța națională. Avem puse pe tapet circa 100 de dosare de mare corupție!
  • din dosarele penale de mare corupție aflate în judecată, doar câteva persoane de rang înalt sunt acuzate de fapte grave, deși opinia publică a fost informată pe diverse canale despre existența a peste 500 de funcționari de rang înalt implicați în dosare de mare corupție;
  • din dosarele penale aflate în judecată, sumele ce sunt sunt considerate furate de funcționarii de rang înalt – chiar și prin interpuși – reprezintă doar 0,003% din suma de peste 300 miliarde euro furată de GRUPURILE de INTERESE din care fac parte politicieni, judecători, procurori, polițiști, inspectori fiscali, agenți de servicii secrete și generali.

 

Prima “picătură” pe 2018

Prin această primă “picătură” publicată în 2018, pun o întrebare, ușor retorică: Unde sunt milioanele de informații adunate în operațiunile SRI de supraveghere prin care s-au încălcat Drepturile Fundamentale ale Omului, cu aprobarea procurorului general și acordul președintelui ÎCCJ în 36.419 de dosare?

În septembrie 2017 am supus atenției un subiect TABU până la publicarea lui în SECUNDA!

Recitiți-l, ca să înțelegeți amplitudinea Operațiunilor SRI și de ce dorința noastră legitimă ca serviciile secrete să NU mai încalce Constituția este “imposibila dorință”… (Click pe titlu.)

DOCUMENT! De 36.419 ori au solicitat directorii SRI Dreptul de a Încălca Drepturile Fundamentale ale Omului

 

Sursa: secundatv.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un ȘEIC din Abu Dhabi, aproape de a prelua INSULA MARE A BRĂILEI!
Noile arme ale lui Putin vin din viitor şi scot din joc arsenalul militar strategic american. Deci, de ce mai cumpărăm, de 6 miliarde dolari, rachete uzate fizic şi moral? Pentru că suntem o colonie!
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Dan Chitic: “Trădare națională pe resurse!”
Președintele Poloniei: Europa ne-a lăsat pradă comuniștilor în 1945, să ne lase în pace. Pe români Casa Regala i-a lăsat pradă bolșevicilor asa că să ne lase în pace
În 2018, România a avut cel mai mic număr de copii nou-născuți din ultimii 50 de ani
AVERTISMENTUL unui fost comandant NATO | Occidentul se îndreaptă spre un RĂZBOI cu Rusia
Daea reînvie „Alimentara“ şi „Aprozar“: Va înfiinţa magazine de stat care să concureze cu hipermarketurile
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri
După ce a vrut să ne bage pe gât să declarăm "sărbătoare națională a României" ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA , Kelemen Hunor, face pe supăratul: Îi voi transmite președintelui îngrijorarea față de isteria antimaghiară extrem de violentă
#MacronLeaks Cocktail ținut de staff-ul lui Macron cu cei de la Banca Rothschild. Zistele de dreapta au aflat şi au scris Echipa lui Macron căuta chitanțele exact cum le căuta Coldea după dezvăluirile lui Ghiță.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro