Ungaria și Polonia s-au coalizat: Viktor Orban, mesaj TRANȘANT către Uniunea Europeană

Distribuie!by Ungaria şi Polonia doresc să aibă un cuvânt de spus cu privire la viitorul Europei şi resping ferm sistemul redistribuirii migranţilor în statele Uniunii Europene pe baza unor cote obligatorii, a declarat premierul ungar Viktor Orban, după întâlnirea avută miercuri, la Budapesta, cu omologul său polonez Mateusz Morawiecki, transmite […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ungaria şi Polonia doresc să aibă un cuvânt de spus cu privire la viitorul Europei şi resping ferm sistemul redistribuirii migranţilor în statele Uniunii Europene pe baza unor cote obligatorii, a declarat premierul ungar Viktor Orban, după întâlnirea avută miercuri, la Budapesta, cu omologul său polonez Mateusz Morawiecki, transmite Reuters.

loading...

”Politica Uniunii Europene în domeniul migraţiei a eşuat”, a spus Orban, informează Agerpres.


”Dorim să avem un cuvânt de spus, întrucât aceste ţări (din Europa Centrală) au o viziune despre viitorul Europei”, a adăugat şeful executivului ungar.

Viktor Orban, un aliat de mult timp al Varşoviei în interiorul UE, a declarat în decembrie că Ungaria va bloca orice acţiune privind eventuala retragere a dreptului de vot al Poloniei în cadrul Consiliului UE şi al Consiliului European.


”Grupul de la Vişegrad este o parte esenţială a Europei Centrale şi a Uniunii Europene. El conferă Uniunii o creştere economică solidă, securitate, stabilitate politică şi o atitudine proeuropeană”, a declarat, la rândul său, premierul polonez Mateusz Morawiecki.

Referitor la migraţie, Morawiecki a reafirmat poziţia Poloniei conform căreia ‘statele membre trebuie să aibă dreptul de a decide pe cine primesc’ pe teritoriul lor.

El a subliniat că ţările din V4 – Polonia, Republica Cehă, Ungaria şi Slovacia – împărtăşesc aceeaşi poziţie cu privire la Brexit şi la politica UE în domeniul apărării.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Patetic: Televiziunea canadiană a tăiat scenele cu Donald Trump din Singur Acasă 2. Reacția președintelui american
Europa, presiuni pentru Kovesi - deplasare de urgență în "Colonia România"
Presa ca mijloc de luptă cu Sistemul
Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?
Ponta, acuzații grave pentru conducerea Ministerului Sănătății: „Lăsați pe toată lumea care nu are bani să moară pe stradă”
BNR constată că băncile comerciale realizează profituri mari, dar fără să contribuie la dezvoltarea economiei românești
Eurostat: Cheltuielile României alocate apărării le-au depășit pe cele ale Germaniei
Trump, victima presei și a colaboratorilor? Atacul din Siria, demontat de un veteran din Irak: Ați mușcat momeala! Dacă o să mai plecați urechea la asta, veți fi cel mai prost președinte din istoria SUA!
Mișcarea pentru Regat și Coroană a înaintat Parchetului General, pe 10 mai 2017, o sesizare: DOCUMENTUL prin care SE CERE anularea actului de ABDICARE !!!
Polonia a blocat OFICIAL declarația finală a summit-ului UE de la Bruxelles și acuză: Decizia realegerii lui Tusk arată că Uniunea Europeană este dominată de Germania
Ministerul Mediului NEAGĂ faptul că Istvan Jakab ar milita pentru dezmembrarea României și susține că e confuzie
Ei conduc lumea: Facebook a închis 23 de pagini în Italia care expuneau adevărul despre Soros, vaccinuri și migranți cu 2,46 de milioane de abonati
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro