Ungaria a BLOCAT o rezoluție a Consiliului Uniunii Europene prin care țările membre UE ar fi fost presate să facă pe plac lobby-ului LGBT

Distribuie!by Reprezentanții Ungariei și-au folosit dreptul de veto pentru a bloca o rezoluție propusă de Guvernul Olandei la Consiliul Uniunii Europene de săptămâna trecută, prin care i s-ar fi cerut Comisiei Europene să ia măsuri împotriva “homofobiei”, pentru promovarea măsurilor pentru  a asigura accesul persoanelor LGBT la căsătorii și adopții […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reprezentanții Ungariei și-au folosit dreptul de veto pentru a bloca o rezoluție propusă de Guvernul Olandei la Consiliul Uniunii Europene de săptămâna trecută, prin care i s-ar fi cerut Comisiei Europene să ia măsuri împotriva “homofobiei”, pentru promovarea măsurilor pentru  a asigura accesul persoanelor LGBT la căsătorii și adopții de copii, precum și pentru colectarea datelor despre tratamentul persoanelor LGBT de la cetățeni.

loading...

Rezoluția a strâns acordul majorității țărilor membre, cu excepția Ungariei. Dacă inițial, Letonia, Lituania și Polonia s-au opus și ele, între timp, acestea și-au retras obiecțiile.
Ungaria și-a folosit dreptul de veto în aceeași zi în care a blocat și întelegerea cu Turcia pe tema crizei migranților.


Guvernul Viktor Orban a precizat că “Ungaria nu este în măsură să fie de acord cu lista de acțiuni propuse pentru a avansa egalitatea în drepturi pentru persoanele LGBTI”.

Olanda deține președinția Uniunii Europene.


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul.
Răzvan Ioan Boanchiș | Diferența dintre Paulică Lambrino și Carol al II-lea
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
AMERICANII, IN SPATELE DNA – In atacul furibund la adresa ambasadorului SUA, Traian Basescu a explicat de ce dosarul Microsoft e ocolit de parchetul Codrutei Kovesi, multiplu medaliata de statul american pentru servicii necunoscute de opinia publica: „Microsoft a dat vreo 400 de milioane spaga in Romania din 2004 pana in 2014, la diversi demnitari, traficanti de influenta... Poate ne spune domnul Klemm cum se face ca o firma americana da spagi atat de mari”
Trump, atac violent la adresa Germaniei, pe care o prezintă drept „prizoniera” Rusiei. Ce a răspuns Berlinul
Generalul Mircea Chelaru: “Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-o dată”
Cât platesc români la hipermarketurile imperialiste |Cat costă mâncarea în Germania și in România?
George Soros atac murdar la Trump: ”Este un impostor, un șarlatan, un dictator în curs de devenire”
FMI cere tăierea salariilor în România, oprirea programului Prima Casă, tot ceea ce a facut bun PSD se va opri acum din cauza votulului!
Agenţia pentru Situaţii de Urgenţă din SUA cumpără “sicrie” de plastic în valoare de 1 miliard de dolari, în care ar putea fi incinerate zeci de milioane de persoane! Pentru ce!?
Curtea Europeană de Justiție a declarat ILEGAL timbrul de mediu. Statul român trebuie să restituie celor care au plătit taxa aproximativ 1,44 miliarde de euro
EXCLUSIV : John Kerry a fost atacat la Roma pentru susținerea extinderii ISIS (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro