Ungaria a BLOCAT o rezoluție a Consiliului Uniunii Europene prin care țările membre UE ar fi fost presate să facă pe plac lobby-ului LGBT

Distribuie!by Reprezentanții Ungariei și-au folosit dreptul de veto pentru a bloca o rezoluție propusă de Guvernul Olandei la Consiliul Uniunii Europene de săptămâna trecută, prin care i s-ar fi cerut Comisiei Europene să ia măsuri împotriva “homofobiei”, pentru promovarea măsurilor pentru  a asigura accesul persoanelor LGBT la căsătorii și adopții […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Reprezentanții Ungariei și-au folosit dreptul de veto pentru a bloca o rezoluție propusă de Guvernul Olandei la Consiliul Uniunii Europene de săptămâna trecută, prin care i s-ar fi cerut Comisiei Europene să ia măsuri împotriva “homofobiei”, pentru promovarea măsurilor pentru  a asigura accesul persoanelor LGBT la căsătorii și adopții de copii, precum și pentru colectarea datelor despre tratamentul persoanelor LGBT de la cetățeni.

loading...

Rezoluția a strâns acordul majorității țărilor membre, cu excepția Ungariei. Dacă inițial, Letonia, Lituania și Polonia s-au opus și ele, între timp, acestea și-au retras obiecțiile.
Ungaria și-a folosit dreptul de veto în aceeași zi în care a blocat și întelegerea cu Turcia pe tema crizei migranților.


Guvernul Viktor Orban a precizat că “Ungaria nu este în măsură să fie de acord cu lista de acțiuni propuse pentru a avansa egalitatea în drepturi pentru persoanele LGBTI”.

Olanda deține președinția Uniunii Europene.


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cutremur în UE. Operațiunea "bail-in" deja face ravagii, salvarea băncilor se va face cu banii depondenților
Japonia: Cea mai scăzută rată a mortalității infantile în urma interzicerii vaccinurilor obligatorii
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Înțelesul ascuns al albumului „ANTIdiaRY” (Rihanna) prezintă pașii prin care tinerele vedete sunt inițiate de ELITA OCULTĂ
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
Traian Basescu sare in apararea ONG-urilor lui George Soros: "Aceste ONG-uri au fost si sunt implicate in consolidarea societatii civile si a democratiei romanesti, inca suficient consolidate"
Pensionari , nu mai nenorociti aceasta tara !!!
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
Scrisoarea lu Klemm către James Bond !!
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Ce ASCUNDE NATO despre asasinarea celor doi militari români în Afghanistan | Ministerul Apărării de la București TACE
Salariul lui Sevil Shhaideh: 8000 de euro pe lună. Tăcerea la DNA: neprețuită!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro