Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Distribuie!by Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă: „Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 30 iunie 2018 este de 18.903.900, cu 1.216 mai mulți față de ultima informare publică realizată de Autoritatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este o mare minciună cifra de aproape 19 milioane de români cu drept de vot, vehiculată de Autoritatea Electorală Permanentă: „Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 30 iunie 2018 este de 18.903.900, cu 1.216 mai mulți față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pe această temă, potrivit căreia, la data de 31 mai 2018 figurau în Registrul electoral 18.902.684 de alegători români.” (http://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral-la-data-de-30-iunie-2018/)

loading...

Populația scade demografic an de an, doar electoratul crește, tot an de an!!! Noi mai suntem doar 18 milioane de toți, cu tot cu diaspora, dintre care trei milioane au sub 18 ani și nu votează, deci, electoratul real este de 15 milioane de alegători. Diferența de patru milioane de alegători de la cifra falsă deaproape 19 milioane de alegători, avansată de Autoritatea Electorală Permanentă și cea a electoratului real de 15 milioane sunt „voturi fantomă” cu care jonglează STS-ul pe traseul informatic de la BEJ la BEC și stabilesc câștigătorii de la prezidențiale, conform dorințelor stăpânilor coloniei. (STS a derulat Operaţiunea „Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 ) La alegerile palamentare nu intervin, fiindcă acestea nu sunt decât rotiri de cadre, ca pe vremea comuniștilor, toți politrucii fiind slugi umile ale acelorași stăpâni ai coloniei România.


Însă, la funcția de președinte al României, serviciile secrete obediente stăpânilor străini ai României veghează ca românii să nu aibă acces. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Ceaușescu a fost ultimul președinte român, toți cei care i-au urmat au fost alogeni, chiar dacă purtau nume românești, până s-a trecut, în anul 2014, la „next level”, cu instalarea fățișă a unui Gauleiter alogen cu nume străin la cârma coloniei. Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Vă invităm respectuos să citiți următoarele articole, care prezintă argumente și dovezi privind falsificarea numărului alegătorilor:


Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Totuși, acest spor al populației, în ciuda declinului demografic, ar putea să fie real în cazul acordării cetățeniei române în secret, circulând informații subterane că un milion de israelieni au primit și cetățenia română în ascuns, fără publicarea acesteia în Monitorul Oficial, ceea ce ar crea o situație la fel de alarmată ca și în cazul falsificării alegerilor prin „electoratul fantomă”!

Se pare ca asistăm pasivi la derularea proiectului „Israel în România”. Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții nostri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiu vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migratie inversă, Israel se mută în România. Este ținută la secret etnia a peste un milion de persoane care au obtinut recent cetățenia română!

Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, unii fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturile de televiziune, cum a fost Ilan Laufer la Antena 3, devenit ulterior ministru secretar de stat (deși are cetățenie israeliană!!!) sau Niels Schneker, și acum la RTV.

Mai sunt și oamenii lor de afaceri, care se căsătoresc de regulă cu curviștine din televiziuni, pseudo-vedete. Câte unul din ăsta trage țepe de miliarde de euro României, după care fuge în Israel, de unde nu pot sa fie extrădat! Pe lângă aceștia am importat și escroci dați în urmărire chiar în Israel, cum a fost acel Nati Meir, devenit parlamentar român și după aceea pușcăriaș pentru escrocheriile din România (idiotul, printre altele, plătea cu euro copiați la imprimantă!) fiindcă nu a mai putut să fugă în Israel!

Nu mai vorbim despre israelienii mai puți cunoscuți care au invadat capitala și de care nu auziți decât cu ocazia unor scandaluri, în care acestia sfidează pur si simplu autoritățile române. Așa a fost in cazul lui Roni Herșcovici, tânărul israelian care a accidentat un polițist, după care s-a baricadat în mașina de lux si le arăta, batjocoritor, penisul polițiștilor români! (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-sofer-s-a-blocat-intr-un-porsche-pe-bulevardul-ion-mihalache-politistii-l-au-putut-scoate-doar-cu-focuri-de-arma.html) Dacă un român făcea așa ceva în Israel, ar fi fost împușcat pe loc!

Da, s-a produs un exod de populație românească, primul din istoria noastră milenară, din cauza programelor de distrugere a României și a transformării noastre într-o simplă colonie. (România, colonie a Israelului?)

Da, s-a produs una din cele mai mari catastrofe economice din istoria lumii, o țară bogată, atât prin bogățiile subsolului, solului, cât și a industriei, SINGURA ȚARĂ DIN LUME FĂRĂ DATORII EXTERNE ȘI CU O MARE ACUMULARE DE CAPITAL ÎN BANCA NAȚIONALĂ, să ajungă în 28 de ani una din cele mai sărace țări din lume la toate capitolele.

Acum este târziu pentru soluții de salvare a României de sub cizma stăpânilor globaliști, doar o renaștere spirituală națională ne mai poate salva ca neam!

                                                                                                   Marius Albin MARINESCU

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Reacția unui britanic după ce a văzut că n-avem toalete pe autostradă: ”În ce an suntem, 2018?”
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
Reacția Bisericii Catolice după ce Lidl a ȘTERS crucea ortodoxă de pe ambalajele unor produse grecești. Eliminarea crucilor a devenit un fenomen la scară mondială: Carrefour, Nestle sau Danone se alătură celor de la Lidl
Cristina Țopescu a fost victima stigmatizării PSD-iste de către o societate capitalistă, progresistă, liberală si "tolerantă" totalmente falsă
MULŢI NU ŞTIU CINE ESTE NOROC, DAR ŞTIU SĂ ÎL POMENEASCĂ ZILNIC, BA CHIAR SĂ ÎL INVOCE, CERÂNDU‑I AJUTORUL
Al Treilea Război Mondial stă să ERUPĂ. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia
În cei cinci ani de mandat, Klaus Iohannis a ales cele mai inutile vizite externe pentru România, dar în același cele mai costisitoare pentru bugetul țării.
Caz revoltător în Vaslui: Poliţia nu a anunţat dispariţia unui copil fugit de la asistentul maternal de dorul mamei. Băiatul a stat o noapte în pădure
Incredibil : "Uniți îl Salvăm pe SOROS" și Universitatea lui SOROS de la Budapesta. MARȘ PENTRU SOROS la București, PNL-iștii Falcă și Bolojan vor să aducă Universitatea lui SOROS la Arad și Oradea. ONG-urile, Digi, Ziare.com, Hotnews, Realitatea MOR de grija lui SOROS
De ce a dat Dragnea jos un om al Sistemului mai mititel pentru a pune în loc unul mai mare? Amănunte INCENDIARE despre rolul lui Iohannis!
Ungaria pregătește o „declarație de război“ față de România și alți vecini. Vrea refacerea „Ungariei Mari”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro