Un ziarist demontează manipularea cu spitale vs catedrale în mai puțin de 1 MINUT: Știți câte instituții medicale a construit Biserica în ultimii ani? Răspunsul, AICI

Distribuie!by loading... Jurnalistul George Grigoriu, de la Realitatea TV, a explicat în câteva zeci de secunde, care este realitatea în cazul, atât de invocat de seculariști, al numărului de spitale în comparație cu cel al numărului de catedrale. Emisiunea sa, însă, a fost programată duminica, la o oră în care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Jurnalistul George Grigoriu, de la Realitatea TV, a explicat în câteva zeci de secunde, care este realitatea în cazul, atât de invocat de seculariști, al numărului de spitale în comparație cu cel al numărului de catedrale.

Emisiunea sa, însă, a fost programată duminica, la o oră în care oamenii în general, nu se uită la televizor, așa că acest videoclip a fost postat pe facebook, unde face furori.


“O manipulare odioasă. Unii indivizi au crezut că noi avem memoria scurtă. Au crezut că uităm că în ultimii patru ani s-au închis aproape 70 de spitale în toată țara. Iar medicii nu pleacă din țară din cauza Bisericii, ci pentru că sunt prost plătiți. Biserica este acuzată că a construit prea multe…biserici. Oare ce trebuia să construiască? Aeroporturi? Apropo de construcții: știți câte instituții medicale și farmacii a construit Biserica în ultimii ani? 51. 51 de instituții medicale și farmacii. În eparhiile Bisericii Ortodoxe Române funcționează 785 de instituții și servicii sociale”.

Textul integral, în videoul de mai sus.


Lozinca, “spitale nu catedrale” a fost lansată de către Asociația Socialist Umanistă din România (ASUR), la puțin timp după înființarea acestui ONG. Lozinca a fost ușor diseminată în rețelele sociale, în principal, cu ajutorul siteurilor Hotnews și Adevărul.

De altfel, Hotnews a popularizat imediat acțiunile ASUR, deși acest ONG nu avea absolut nicio notorietate sau măcar un număr rezonabil de membri la momentul înființării.

Fondatorul acestei organizații este cetățeanul Atila Nyerges, medic într-o multinațională farmaceutică. La vremea respectivă, actualul director, Toma Alexandru Pătrașcu, era doar vicepreședinte.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum arată un server de UN MILIARD de euro | Compania selectă în care se află spionii SRI
Secretele Masoneriei demascate (Video)
De ce NU cred că brânza de la Brădet e de vină
Nu vreau să trăiesc într-o Europă unde Hristos e bătut cu bastoane de cauciuc
Modelul din Norvegia a ajuns si la Bucuresti: copiii si parada homosexula! Nu va convin “valorile” europene?!
Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"
LOVITURĂ pentru Clotilde Armand: Ministerul Transporturilor trimite Corpul de Control la CNAIR
De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Coaliția pentru Familie, TRĂDATĂ în Parlament. Aleșii s-au RĂZGÂNDIT. Nu mai știu dacă e de competența lor căsătoria, deși au votat proiectul pe articole
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro