Un tribunal din Germania a ACHITAT primul algerian acuzat de ATAC SEXUAL în noaptea de Revelion, la Koln | UPDATE

Distribuie!by   Un judecător din orașul german Koln a respins acuzațiile privind atacul sexual din noaptea de Revelion aduse unui bărbat algerian, în primul caz legat de aceste atacuri, relatează BBC News. loading... Un purtător de cuvânt al tribunalului a explicat că „nu s-a putut demonstra” că tânărul de 26 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Un judecător din orașul german Koln a respins acuzațiile privind atacul sexual din noaptea de Revelion aduse unui bărbat algerian, în primul caz legat de aceste atacuri, relatează BBC News.

loading...

Un purtător de cuvânt al tribunalului a explicat că „nu s-a putut demonstra” că tânărul de 26 de ani a participat la atacul sexual. El, împreună cu un prieten algerian, de 23 de anik, au fost condamnați pentru furt și au primit o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare.


Atacurile sexuale și jafurile din noaptea de Revelion, puse pe seama refugiaților nord-africani și arabi, au șocat Germania.

Șeful anchetei poliției, detectivul Thomas Schulter, a declarat că 159 de suspecți au fost investigați în legătură cu incidentele din acea noapte, dintre care două treimi sunt alegerieni și marocani.


Cei doi bărbați judecați azi au fost condamnați pentru că au furat telefonul mobil al unei victime, paratul fiind găsit asupra unuia dintre ei și pentru că a spart o mașină, într-o altă ocazie.

Victima respectivă nu a putut afirma cu certitudine, la proces, dacă vreunul dintre cei doi tineri s-a numărat între atacatori, potrivit presei germane.

 

Ambii sunt în închisoare acum, așteaptă să fie deportați din Germania, au anunțat autoritățile.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro