Un tată homosexual și-a ucis copilul după 2 săptămâni de la adopție

Distribuie!by 1. 2. 3.   asta se intampla cand dai copii pe mana unora care se manifesta impotriva naturii: loading... Un tată și-a ucis fiica după două săptămâni de când o adoptase legal împreună cu partenerul său gay și renunțase la slujba sa, ca să se poată ocupa cum trebuie […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

 

asta se intampla cand dai copii pe mana unora care se manifesta impotriva naturii:

loading...

Un tată și-a ucis fiica după două săptămâni de când o adoptase legal împreună cu partenerul său gay și renunțase la slujba sa, ca să se poată ocupa cum trebuie de copil.


Acum, Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis fiica de doar 18 luni pe nume Elsie.

Scull-Hicks și-a întâlnit soțul pe nume Craig – care este cu aproximativ 5 ani mai în vârstă decât el – pe când se afla în Swindon, Wiltshire, în 2006, potrivit Daily Mail.


Cei doi s-au căsătorit în Portugalia, în august 2012, și au depus actele pentru a adopta un copil un an mai târziu. Cuplul a adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, însă procesul legal a fost finalizat 8 luni mai târziu.

Două săptămâni mai târziu, micuța a murit din cauza rănilor suferite la cap. Tribunalul din Cardiff a aflat că Matthew Scully-Hicks a chinuit-o și a bătut-o timp de aproximativ 7 luni, cât a stat la ei acasă.


https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-tata-gay-c-i-a-ucis-copilul-dupa-2-saptamani-de-la-adopc-ie.html?fbclid=IwAR2OHVdsUi4yXnr84sxev49xNcGs_mcImmo06RFMKO-iYzxDMQ8r5b0Yk0w

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

(VIDEO) Declarația lui Dodon care va supăra Bucureștiul: O parte din România „e Ungaria”, alta „e Moldova”
O POVESTE CU MILIARDARI, DICTATORI, CIA, PREȘEDINȚI AMERICANI PLUS SOROS ȘI O COMPANIE ROMÂNEASCĂ
Cum distrugi o naţiune, prin alimentaţie . Cine se află, DE FAPT, în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România
PRESIUNILE REȚELEI PROGRESISTE. Departamentul de Stat al SUA (rămas sub control Progresist) se arată "îngrijorat" cu privire la noile legi ale Justiției din Polonia.
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: ”Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine!”
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
Cristian Sima i-a chemat pe procurori în munţi ca să le dea informaţii despre lideri politici | „Am dovezi cu oameni politici, Hrebenciuc, Cătălin Predoiu! Le-am oferit celor de la DNA, dar nu au venit să le ia”
MOSCOVA-USL, WASHINGTON-TEL AVIV-ARD-PDL, BUDAPESTA-UDMR SI MASONERIA ATACA SI DISTRUGE ROMANIA SA SALVEZE MONARHIA aka capul Masoneriei
Video mesaj către toți românii!
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
Liderii mondiali au decis: Următorul pas în Inteligența Artificială este AUGUMENTAREA OAMENILOR
Ion Cristoiu: “Dacă se începe urmărirea penală pentru Înaltă Trădare, SRI se poate autodesființa. Cu Eduard Hellvig cu tot!”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro