Un tanar roman a disparut fara urma in Germania! Distribuie sa-l gasim!

Distribuie!by “Tanarul Dragos Burileanu, de 28 de ani, a disparut fara urma in Germania si este cautat de rudele sale de mai bine de o saptamana. Dragos lucreaza in Germania la o firma de curierat. In 26 septembrie s-a decis sa isi viziteze iubita, care are un loc de munca in Hamburg. loading... La […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Tanarul Dragos Burileanu, de 28 de ani, a disparut fara urma in Germania si este cautat de rudele sale de mai bine de o saptamana. Dragos lucreaza in Germania la o firma de curierat. In 26 septembrie s-a decis sa isi viziteze iubita, care are un loc de munca in Hamburg.

loading...

La intoarcere, insa, noaptea tarziu, Dragos si-a sunat rudele si le-a spus ca are nevoie de ajutor pentru ca a ramas fara masina si fara acte. Apoi a postat pe Facebook o fotografie cu un spital, sub care a scris „ajutor”.
Ultima data, noaptea tarziu, a scris pe Facebook „ajutor”, iar de atunci parca a intrat in pamant. Nici macar iubita lui, care locuieste in Hamburg, nu a reusit sa vorbeasca cu el.


Apropiatii au incercat imediat sa il contacteze, dar telefonul lui era deja inchis. Familia a sesizat si politia din Germania, dar rudele spun ca autoritatile de acolo nu ii ajuta.
Dragos Burileanu este din Resita. Anul trecut, el a plecat impreuna cu iubita lui sa lucreze in Germania.

Cei doi si-au gasit locuri de munca in orase diferite, dar se vizitau cand aveau timp liber. Ultima data cand a facut asta, pe drumul de intoarcere, ceva i s-a intamplat. I-a scris iubitei ca i-au fost furate actele si masina. A doua zi i-a scris ca si-a petrecut noaptea la spital.


Dragos i-a trimis un mesaj si fostei lui sefe, aflata in Spania. I-a dat o adresa din Germania si i-a scris ca se afla acolo si ca are nevoie de ajutor. Imediat, prietenii lui au mers sa il caute, mai multe zile la rand, insa nu i-au dat de urma. Vestile rele au ajuns si la familia de acasa, iar fratele lui a plecat si el sa ajute la cautari.

dragos-burileanu-692x360

Ultima zi cand Dragos a reusit sa contacteze pe cineva a fost 29 septembrie, adica acum mai mult de o saptamana. Prietenii si rudele au postat sute de mesaje pe retelele de socializare, in speranta ca cineva le poate da o veste buna despre tanarul disparut.”[1]

SURSE

  1. http://caplimpede.ro/un-tanar-roman-a-disparut-fara-urma-in-germania-distribuie-sa-l-gasim/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro