Un tânăr antreprenor din domeniul securităţii informatice votează cu Dăncilă | Cum ar arăta Fața lui Iohannis și a peneliștilor, în caz de înfrângere? Ar fi „priceless”

Distribuie!by Andrei Bozeanu este un tânăr cercetător în domeniul securităţii, primul care a dezvoltat un instrument care foloseşte inteligenţa artificială pentru a identifica codurile malware, necunoscute înainte de site-urile web, google sau Kasperski. Tânărul are un start-up Dekeneas, parte din programul Orange. Are cercetări, parte din programa universitară a unor universităţi din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Andrei Bozeanu este un tânăr cercetător în domeniul securităţii, primul care a dezvoltat un instrument care foloseşte inteligenţa artificială pentru a identifica codurile malware, necunoscute înainte de site-urile web, google sau Kasperski. Tânărul are un start-up Dekeneas, parte din programul Orange. Are cercetări, parte din programa universitară a unor universităţi din Elveţia, SUA, Franţa, Australia, Canada şi sunt citate în 12 lucrări de referinţă.

loading...

Cum ar arăta Fața lui Iohannis și a peneliștilor, în caz de înfrângere? Ar fi „priceless”

A scris pe facebook cu cine votează deasupra haştagului #VotămVioricaDăncilă


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

''Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!'' AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!
Pământul, o problemă de siguranță națională. Guvernul tine românul ocupat cu probleme politice până vând toate terenurile !!
ABBAS îl avizează pe TRUMP: "Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război"
Decizie majoră a Berlinului: Armata germană SE RETRAGE din Turcia
Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!
Avertismentul FMI: Ne apropiem de o criză mondială asemănătoare celei de acum 10 ani. Guvernele nu sunt pregătite să facă faţă recesiunii
Decizie uluitoare luata de partide. Parlamentarii au dat liber jafului in padurile Romaniei
Scrisoarea deschisă a unui român către președintele Iohannis: România este deja normală, poate mai normală decât o doriți dvs.
Parlamentul European vrea ca doar statele puternice sa decida pentru migrație si politica externa a UE.
Mă-sa ĂSTUIA va avea mereu bani să-i CUMPERE MERȚANE!
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro