Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Distribuie!by „Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™) loading... Pe site–ul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™)

loading...

Pe siteul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase care a candidat pentru partidul Likud în 2014, a dat o lecție specială pe Muntele Templului joi trecut, care a sugerat un remediu puternic pentru pandemia de coronavirus.

„Suntem aici pe Muntele Templului, trimitând o rugăciune pentru vindecarea întregii lumi”, a spus Rabin Lipo. „Templul este coroana, la fel ca tefillina (cutiuța mică neagră purată de evrei pe frunte)”.


Apoi l-a citat pe profetul Isaia care a comparat Muntele Templului cu o coroană.

În zilele următoare, Muntele lui Hashem, Casa va sta ferm deasupra munților Și turnul de deasupra dealurilor; Și toate națiunile vor privi cu bucurie. Isaia 2: 2

„Și „corona” înseamnă, în orice limbă, o „coroană”, a spus Rabin Lipo. „Boala a ajuns să ne amintească că adevărata coroană a lumii lipsește. Ceea ce va opri coronavirusul ne-a fost învățat de regele David. ”


Iar David a construit acolo un mizbayach către Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns la pledoaria pentru țară și a fost controlată ciuma împotriva lui Israel . II Samuel 24:24

„Fie ca voia lui Dumnezeu să merităm să construim o coroană și un palat pentru Unul Rege”, a spus Rabin Lipo. „Dumnezeu dorește, această coroană și va proteja lumea de corona (virus).”

Rabinul a relatat că o femeie chineză tocmai a urcat pe Muntele Templului unde i s-a alăturat în rugăciune pentru construirea celui de-al Treilea Templu.

„Așa că solicităm Sfântului, Binecuvântat să fie El, să guverneze din palatul său, astfel încât să aibă o coroană adevărată pentru a înlătura „coroana” bolii care face pe mulți să sufere.”

Rabinul a remarcat că, într-un act inspirat de protest, sute de evrei care s-au identificat ca fiind seculari au îmbrăcat tefilină în Tel Aviv acum zece zile .

„Oriunde în Israel, evreii îndeplinesc porunca de a pune coroana de tefilină. Dar există un singur loc în Israel, singurul loc din lume, care de fapt este interzis, împotriva legii, să pui tefilină pe cap. Aceasta se află pe coroana tuturor munților; Ierusalim.”

Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

„Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

SURSE:

Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SUPERMARKETURILE Imperialiste, cancerul economic al României, trag tepe, nu plătesc taxe si sunt protejate de protectia consumatorilor !
UNDE E PROCURATURA? Mușamalizarea Cauzei Morții Bebelușilor. Plus Manipularea și Minciuna Sistemului. NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE E-COLI, NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE BACTERIE UCIGAȘĂ. Rafila: "Bebelușii NU au o tulpină de eColi care să explice boala"
Cine a surprins-o pe Alexandra cu telefonul? Dincă era la Craiova la ora aceea!
INVESTIGAȚII CENZURATE! Ce afaceri făcea Victor Ponta în perioada în care e acuzat de Băsescu că a fost agent SIE! | Firma primului ministru avea un nume interesant în contextul dezvăluirii Președintelui
S-A REINSTAURAT DEMOCRATIA LA CSM – Membrii noului Consiliu Superior al Magistraturii au revenit asupra deciziei de a pune botnita jurnalistilor interesati de problemele Justitiei. CSM a stabilit ca sedintele Plenului vor fi difuzate in direct, pe site-ul institutiei, ca si pana acum. Este o hotarare inteleapta a noului CSM care a evitat un grav derapaj de la principiile democratiei si transparentei
România primeşte o lovitură dură şi din Ucraina
Balcanizarea Americii
De ce romanii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste - explicaţiile medicilor: (VIDEO SOC)
100 de zile – 1.000 de creștini uciși în Nigeria
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
GIURGIU: Fetiță de 11 ani, violată de un englez care apoi s-a spânzurat. Mama micuței este plecată la muncă în Anglia
Revoltă majoră împotriva Facebook, campanie mizerabilă în presă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro