Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Distribuie!by „Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™) loading... Pe site–ul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Și David a construit acolo un mizbayach lui Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns dorinței pentru pământ și a fost oprită ciuma împotriva lui Israel. ” II Samuel 24:25 (Biblia Israelului ™)

loading...

Pe siteul Har-Habait a fost menționat că rabinul Aryeh Lipo, un profesor de studii religioase care a candidat pentru partidul Likud în 2014, a dat o lecție specială pe Muntele Templului joi trecut, care a sugerat un remediu puternic pentru pandemia de coronavirus.

„Suntem aici pe Muntele Templului, trimitând o rugăciune pentru vindecarea întregii lumi”, a spus Rabin Lipo. „Templul este coroana, la fel ca tefillina (cutiuța mică neagră purată de evrei pe frunte)”.


Apoi l-a citat pe profetul Isaia care a comparat Muntele Templului cu o coroană.

În zilele următoare, Muntele lui Hashem, Casa va sta ferm deasupra munților Și turnul de deasupra dealurilor; Și toate națiunile vor privi cu bucurie. Isaia 2: 2

„Și „corona” înseamnă, în orice limbă, o „coroană”, a spus Rabin Lipo. „Boala a ajuns să ne amintească că adevărata coroană a lumii lipsește. Ceea ce va opri coronavirusul ne-a fost învățat de regele David. ”


Iar David a construit acolo un mizbayach către Hashem și a sacrificat arderi și ofrande de bunăstare. Hashem a răspuns la pledoaria pentru țară și a fost controlată ciuma împotriva lui Israel . II Samuel 24:24

„Fie ca voia lui Dumnezeu să merităm să construim o coroană și un palat pentru Unul Rege”, a spus Rabin Lipo. „Dumnezeu dorește, această coroană și va proteja lumea de corona (virus).”

Rabinul a relatat că o femeie chineză tocmai a urcat pe Muntele Templului unde i s-a alăturat în rugăciune pentru construirea celui de-al Treilea Templu.

„Așa că solicităm Sfântului, Binecuvântat să fie El, să guverneze din palatul său, astfel încât să aibă o coroană adevărată pentru a înlătura „coroana” bolii care face pe mulți să sufere.”

Rabinul a remarcat că, într-un act inspirat de protest, sute de evrei care s-au identificat ca fiind seculari au îmbrăcat tefilină în Tel Aviv acum zece zile .

„Oriunde în Israel, evreii îndeplinesc porunca de a pune coroana de tefilină. Dar există un singur loc în Israel, singurul loc din lume, care de fapt este interzis, împotriva legii, să pui tefilină pe cap. Aceasta se află pe coroana tuturor munților; Ierusalim.”

Rabinul Lipo a chemat guvernul Israelului să aplice legea care necesită egalitatea tuturor religiilor pe locurile sfinte ale Israelului.

„Suntem siguri că întoarcerea coroanei tefilinei pe Muntele Templului va înlătura din lume coroana suferinței, coronavirusul.”

SURSE:

Un Rabin declară: Coronavirusul va dispărea doar după ce se va construi Al Treilea Templu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Interzis de posturile de televiziune "FAKE NEWS" : VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA
Revoluție cu voie de la poliția globalistă
Ipocrizia PNL și USR- Ce averi uriașe au cei care s-au opus cresterii salariului minim pe economie
Pădurarii din Mehedinți puși să strângă voturi pentru PNL
Sebastian Ghiță a dat DOCUMENTELE despre care spune că vor ZGUDUI România / FOTO
Au distrus fabricile să facă malluri straine, locurile de subcultura unde romanii merg de placere . Unde au dispărut 80 de mari uzine româneşti
La 19 ani după: Apelul intelectualilor, în frunte cu Liiceanu, Patapievici și Tismăneanu, pentru susținerea bombardamentelor NATO asupra Serbiei, realizate fără acordul ONU
Ceea ce-i uneşte pe idioții utili este ideea că formează împreună o “elită” olimpiană a noii Europe.Unii sunt cazuri patologice de arivism
JUSTITIE MALIGNA – Calin Popescu Tariceanu acuza ca in spatele decredibilizarii Justitiei stau SRI, “paravanul luptei impotriva coruptiei”, lipsa raspunderii magistratilor si numirile politice de la varful institutiilor de forta din sistem. Kovesi a fost demascata de presedintele Senatului: “Oameni cu pregatire sumara inteleg lucrurile intr-o maniera cu totul si cu totul deformata, daca nu cumva goana dupa imagine ii face sa actioneze dupa cum vedem in ultima perioada”
Din editia : Crimele CAPITALISMULUI" - Nicolae Militaru (criminal si mason) plănuia masacrul USLA şi Direcţia a 5-a a Securităţii. 1989
27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Decizie controversată luată de Iohannis. Dan Mihalache, numit ambasador al României în Marea Britanie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro