Un prahovean de 25 ani a murit după ce a fost plimbat între patru spitale. Considerat suspect de Covid, testul a ieșit negativ în ziua decesului

Distribuie!by Pentru moartea caestui tanar cine plateste, am inteles ca populatia care nu bifeaza corect declaratiile de parasire a locuintei primeste amenda minim 2000 de lei, dar pentru moartea acestui om cine plateste, medicii nu aveau voie conform protocolului sa se atinga de el….Va plati guwernerul pentru aceasta viata? Un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru moartea caestui tanar cine plateste, am inteles ca populatia care nu bifeaza corect declaratiile de parasire a locuintei primeste amenda minim 2000 de lei, dar pentru moartea acestui om cine plateste, medicii nu aveau voie conform protocolului sa se atinga de el….Va plati guwernerul pentru aceasta viata?

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Făget, căsătorit recent și având o fetiță de numai o lună, și-a pierdut viața pentru că niciun medic din cele patru spitale din Prahova, între care a fost plimbat, nu și-a asumat răspunderea de a-l opera de hernie ombilicală. Victima s-a întors din Germania pe 7 martie, însă a fost considerat suspect de COVID -19 pe 29 martie. Testul a ieșit negativ abia astăzi, la scurt timp după ce a murit pe un pat din Spitalul Municipal Câmpina.


Observatorulph.ro publică drama unei familii din Făget, petrecută după un șir de evenimente tras parcă la indigo după celebrul caz ”moartea domnului Lăzărescu”.

loading...

Sabin Ciurcă a murit în această dimineață la Spitalul Municipal Câmpina, după ce a agonizat aproape o săptămână, fără să fie operat , deși se afla într-o situație evidentă de ”urgență medicală”.


Motivul, deocamdată neoficial: niciun medic nu și-a asumat operația pentru că era considerat un suspect covid, deși venise din Germania acum aproape o lună! Testul a ieșit negativ chiar în ziua morții lui!

Distrus de durere, tatăl lui Sabin, a avut puterea să povestească ce i s-a întâmplat fiului său.


”Sâmbăta trecută (n.r. 28 martie) fiul meu a chemat Salvarea pentru că avea o durere insuportabilă în zona abdomenului, stânga jos. A fost transportat de la domiciliul său din Făget la Spitalul din Vălenii de Munte. Aici a fost consultat prin palpare, fără să i se facă ecografie și a fost trimis, noaptea, pe jos, acasă, la 1 noaptea, cu o rețetă de calmante!” povestește Marian Ciurcă, tatăl lui Sabin.

A doua zi, duminică, tatăl lui Sabin s-a dus la farmacie și i-a cumpărat fiului său tratamentul prescris la spitalul din Văleni, însă starea lui se agrava, motiv pentru care, spre seară, familia a sunat iar la 112.

Ambulanța l-a transportat iar la spitalul din Văleni, cel mai apropiat de domiciliu, însă de aici a fost trimis la spitalul județean de urgență din Ploiești. În momentul în care a ajuns în UPU și a completat chestionarul cu informația că s-a întors din Germania pe 7 martie (atenție, duminică era 29 martie!) lucrurile au luat o întorsătură nefastă pentru Sabin: a devenit suspect de COVID-19!

După ce a fost supus unor investigații medicale amănunțite, medicul specialist i-a spus că are hernie ombilicală.

”Medicul care l-a consultat i-a spus fiului meu că trebuie operat de urgență, însă, potrivit protocolului, la spitalul județean nu se mai fac intervenții chirurgicale. Copilul meu a fost trimis la spitalul CFR, unde a rămas internat până a doua zi (n.r. luni, 30 martie) când a fost trimis cu ambulanța la Spitalul Municipal Câmpina. Aici, medicul de gardă nici măcar nu l-a lăsat să coboare din ambulanță și, după un scurt consult, l-a trimis înapoi la CFR”, spune Marian Ciurcă.

Starea lui Sabin s-a agravat, iar marți, 31 martie, a fost transferat din nou de la CFR la Câmpina, unde a fost internat.

”Copilul meu avea încă de duminică diagnosticul pus de la medicul chirurg de la județean de hernie ombilicală și, în loc să-l opereze de urgență, la Câmpina i-au dat doar niște medicamente. În această dimineață , la ora 9,30 m-au sunat de la spital să-mi spună că a murit. Am crezut că îmi pică cerul în cap. Copilul meu avea 25 de ani și a lăsat orfană o fetiță de o lună! După ce a murit Sabin a venit și rezultatul testului de la Matei Balș pentru coronavirus: era negativ!Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva au așteptat să vadă dacă are sau nu virusul ca să-l opereze?! Ei bine, au aflat prea târziu, iar Sabin al meu a murit cu zile!”, spune tatăl pacientului decedat.

Acesta a așteptat la poarta spitalului din Câmpina până la ora 16:30 să afle detalii despre ce i s-a întâmplat fiului său, apoi a cerut expertiză medico-legală și a făcut plângere la Poliția Câmpina.

”L-au lăsat să moară ca pe un câine! Cineva trebuie să plătească pentru moartea copilului meu!” acuză tatăl lui Sabin.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții spitalului CFR susțin că pacientul avea diabet și o stare de sănătate precară, care s-a deteriorat în ciuda medicației administrate și că nu putea fi operat, conform protocolului decât la Câmpina, motiv pentru care a fost transferat de două ori la spitalul respectiv.

Directorul Spitalului Municipal Câmpina, Călin Tiu, nu a răspuns solicitării noastre pentru un punct de vedere.

Atât reprezentanții Prefecturii Prahova, cât și cei ai DSP Prahova și ai spitalului județean de urgență din Ploiești au promis că vor demara verificări și că ne vor transmite rezultatele anchetelor interne.

Vom reveni asupra acestui caz scandalos!

SURSA: https://www.observatorulph.ro/exclusiv/2564987-un-prahovean-de-25-ani-a-murit-dupa-ce-a-fost-plimbat-intre-patru-spitale-considerat-suspect-de-covid-testul-a-iesit-negativ-in-ziua-decesului?fbclid=IwAR1w_b35eFfi1IIfubrZOXmqKz1laJKBfK6czmrNM1SQKzMQsOhXtON2DeA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Federalista UE o ia peste bot de la CCR. Controlul înjositor al Comisiei UE REFUZAT de CCR. Curtea Constituțională îi trimite la plimbare pe reprezentanții Comisiei Europene. CCR cere Comisiei Europene să fie EXCLUSĂ din discuțiile despre MCV
Panică după sinuciderea lui Jeffrey Epstein: Prințul Andrew ar „ar fi fugit” din Marea Britanie cu fosta sa soție
Această elevă inconștientă din anii 70, probabil chiar 80, merge singură pe stradă către școala...citește mai departe
Video / Lider PNL: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii. Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac
Dan Chitic, REVOLTAT: Nu se fac numărători paralele în diaspora! Credeți că zboară avioanele din Jakarta cu voturile la BEC?
Ne MOR BEBELUȘII în spitale, pe capete! Ministerul Sănătății ASCUNDE aceste CIFRE ÎNGROZITOARE
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
MÂNA MOSCOVEI. Generalul (r) Aurel Rogojan demonstrează indubitabil implicarea Rusiei în evenimentele din 1989, din România şi Europa de Est. Generalii Iulian Vlad şi Ştefan Guşă au stricat planurile KGB şi GRU
După faptă, şi răsplată: Rectorul care i-a organizat 'dezbaterea' lui Iohannis, decorat de preşedinte. Vă convine?
Premierul polonez: Varșovia nu va ceda în fața nebuniei elitelor de la Bruxelles în problema migranților
Scandal uriaș în Germania: Ministrul de interne propune instituirea unor sărbători publice musulmane
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro