UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT

Distribuie!by loading... La un centru de refugiați deschis din București, un irakian care fuma în clădire a fost avertizat de un polițist că nu are voie să facă asta. Irakianul a sărit cu picioarele și pumnii pe polițist după care a fugit. Acesta încă nu a fost prins. Polițistul și-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

La un centru de refugiați deschis din București, un irakian care fuma în clădire a fost avertizat de un polițist că nu are voie să facă asta. Irakianul a sărit cu picioarele și pumnii pe polițist după care a fugit. Acesta încă nu a fost prins. Polițistul și-a scos certificat medico-legal.

La același centru o fetiță afgană a fost salvată în ultimul moment de la un viol de către un alt refugiat. Și acesta este fugit și încă nu a fost găsit. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Imigrări susține că numai în 2017 au fost înregistrate circa 2000 de cereri de azil politic de către persoane care „de regulă” vin fără documente de identitate. Poliția îi caută pe cei doi cu suportul Inspectoratului de Imigrări.


UPDATE ora 15,00. Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru Mediafax că e vorba de un adolescent afgan care ar fi fost agresat de un alt afgan în respectivul centru. Sesizarea a fost făcută la Secţia 7 de Poliţie de minorul afgan. Tânărul a spus că o altă persoană, cazată alături de el la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil – Bucureşti, având aceeaşi naţionalitate, că l-a agresat sexual.

Știre în curs de actualizare.


 

Sursa: curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro