UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT

Distribuie!by loading... La un centru de refugiați deschis din București, un irakian care fuma în clădire a fost avertizat de un polițist că nu are voie să facă asta. Irakianul a sărit cu picioarele și pumnii pe polițist după care a fugit. Acesta încă nu a fost prins. Polițistul și-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

La un centru de refugiați deschis din București, un irakian care fuma în clădire a fost avertizat de un polițist că nu are voie să facă asta. Irakianul a sărit cu picioarele și pumnii pe polițist după care a fugit. Acesta încă nu a fost prins. Polițistul și-a scos certificat medico-legal.

La același centru o fetiță afgană a fost salvată în ultimul moment de la un viol de către un alt refugiat. Și acesta este fugit și încă nu a fost găsit. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Imigrări susține că numai în 2017 au fost înregistrate circa 2000 de cereri de azil politic de către persoane care „de regulă” vin fără documente de identitate. Poliția îi caută pe cei doi cu suportul Inspectoratului de Imigrări.


UPDATE ora 15,00. Reprezentanții Poliției Capitalei au declarat pentru Mediafax că e vorba de un adolescent afgan care ar fi fost agresat de un alt afgan în respectivul centru. Sesizarea a fost făcută la Secţia 7 de Poliţie de minorul afgan. Tânărul a spus că o altă persoană, cazată alături de el la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil – Bucureşti, având aceeaşi naţionalitate, că l-a agresat sexual.

Știre în curs de actualizare.


 

Sursa: curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”
De parca nu ar fi de ajuns cat rau si-au facut romanii unii altora in ultimii 26 de ani - prin votul lor TAMPIT, acu' aflu ca prostimea e chemata din nou la urne!
Avioanele israeliene bombardează aeroportul militar din Damasc. Siria promite un răspuns
„Ne-am săturat să ne învețe Europa care sunt drepturile infractorilor, minorităților, homosexualilor, pedofililor, musulmanilor, în timp ce noi, românii, nu mai avem decât dreptul să murim în tăcere”.
Masoneria & Moscheea, distrugerea crestinismului !! DE CE A MERS zilierul PONTA ÎN TURCIA | Sorina Matei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: Adrian Năstase este NAȘUL DE CUNUNIE al fiicei mari a lui Recep Tayyip Erdogan!
Dupa Siria (Damascul) urmeaza Turcia, profetiile Bibliei se indeplinesc |„Sunt ultimele 3 luni de pace la Marea Neagra. Turcia urmeaza sa fie DIVIZATA” – Experti in securitate
Pasaport pentru "La munte" ... EXPROPIEREA ROMÂNILOR ŞI SCOPUL FINAL: TRANSILVANIA, NUMAI PENTRU PROPRIETARI UNGURI ŞI GERMANI, ROMÂNII ÎN GAZDĂ!
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
Studenţii ruşi aruncă în foc cărţile lui George Soros: “Ne pervertesc ideologic!”
Lucrarea...povestea apariției din Neant a dacicului Soroș - pardon Cioloș... - despre cei care au pus la cale Colectiv - "history come-back",
CUTREMUR/Mesaj DEVASTATOR pentru Iohannis: STOP cu PROCESUL, ÎNGROPI România în NOROI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro