Un politician norvegian dezvăluie pretextele folosite de Barnavernet pentru a lua copiii de lângă părinți: Mama nu a tăiat pâinea destul de bine, bunicii sunt lăsați să îmbrățiseze copiii! Jan Simonsen acuză ambasada Norvegiei din România de minciună. Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia; Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!? (VIDEO)

Distribuie!by Jan Simonsen, fost parlamentar norvegian și fost membru al Comitetului de Afaceri Legale și Drepturi ale Omului din Consiliului Europei, acuză Ambasada Norvegiei din București, într-un ziar praghez, de minciună, arată Cuvântul Ortodox. Politicianul norvegian a scris un editorial în Prague Post în care acuză Barnavernet de abuzuri grave. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Jan Simonsen, fost parlamentar norvegian și fost membru al Comitetului de Afaceri Legale și Drepturi ale Omului din Consiliului Europei, acuză Ambasada Norvegiei din București, într-un ziar praghez, de minciună, arată Cuvântul Ortodox.
Politicianul norvegian a scris un editorial în Prague Post în care acuză Barnavernet de abuzuri grave. Acesta spune că multe decizii de despărțire a familiilor sunt luate în mod arbitrar. Mai mult, acesta afirmă că procesele judiciare nu sunt corecte și că niciodată acuzații nu au câștig de cauză.
Simonsen invocă studiul realizat de Marianne Skånland, cea care a studiat cel mai mult practicile instituției norvegiene și care arată ce motive folosește Barnevernet pentru a lua copiii de lângă părinți:
“Psihologul a remarcat că mama nu a putut sa facă o omleta care să-l satisfacă și că a tăiat pâinea în felii prea subțiri.
Copilul se uită curios la străini și le zâmbește. Asta înseamnă că nu e atașat de mama.
Copilul (pruncul) își întoarce fața când tatăl încearcă să-l spele.
Mama vrea să lase bunica să ducă copilul la psihoterapie sau la alt tratament medical de care are nevoie, în loc să îi ducă ea însăși. Asta arată că mama pune interesele sale înaintea celor ale copilului.
Când vizitează copiii, bunica vrea să îi îmbrățișeze. Protecția ar trebui să împiedice acest lucru, de vreme ce creează un atașament nedorit”.
Jan Simonsen afirmă că apariția serviciului Barnavernet a dus la o adevărată catastrofă: “Am văzut, odată cu apariția Barnevernet, cum s-au produs catastrofe umane, cum s-au distrus familii și, în unele cazuri, cum și-au luat viața unii părinți sau au ajuns dependenți de droguri în disperarea lor cauzată de pierderea celor ce le erau cei mai dragi. Un raport al Institutului Norvegian pentru Cercetari Urbane și Regionale arată, totodată, cum copiii adoptivi norvegieni își iau viața de opt ori mai frecvent decât ceilalți”, afirmă politicianul.
Textul integral al politicianului norvegian, AICI.

Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia;  Un joc de rol despre cum să confişti copii?

 „Interesul superior al copilului” a fost discutat in manieră norvegiană la Sinaia, unde sub conducrea unor instructori norvegieni,  25 de studenți de la Institutul National al Magistraturii din România, au participat la o școală de vară in 23-27 iunie 2015.

loading...

In Norvegia Barnevernet este un organ independent  cu puteri absolute pe care nu îl controlează nimeni.   Acest serviciu social a fost cumparat de o firma din Suedia. Vezi aici.  Guvernul norvegian spune că nu se poate baga peste Barnevernet. Se ştie că puterea absolută corupe. Cred ca aceasta lege în care o instituţie privată decide in mod absolut ce este mai bine pentru copilul tau ar trebui mai degrabă schimbata în Norvegia. Nu implementata in Romania. Vedem dramele incredibile pe care le produce Norvegia peste tot in Europa.

Vedeţi, dând click pe poză cat de mult ii pasa Protectiei Copilului din Norvegia de copii

Furand copii

Subiectul  Şcolii de vară a fost interesul superior al copilului în cadrul noului Cod civil . Modalitatea de lucru a fost bazată pe dialog și jocul de rol , cu scopul de a dezbate noul cod referitor la cazurile de custodie a copilului . Sesiuni au fost efectuate de către instructori nationali si internationali.  Consilier principal la ANC , doamna Kari L. Bjørsnøs a prezentat acţiuni norvegiene relevante și cadrul de înțelegere . Școala de vară este o activitate în cadrul proiectului : ” . Întărirea capacității sistemului judiciar românesc pentru a face față noilor provocări legislative și instituționale”

( Varianta în engleză, vezi mai jos)

Să ne ferească Dumnezeu de modelul norvegian!

Vă recomand să citiți cu răbdare articolele doamnei Marianne Harslev Skanland (și ale altor norvegieni indignați de ce se petrece în țara lor) despre Protectia Copilului dinNorvegia.Aici sunt articolele în limba engleză despre Protecția Copilului:http://www.mhskanland.net/page10/page10.html
Dânsa cunoaște din interior sistemul norvegian și scrie frecvent împotriva lui.
De exemplu un articol care arată originile darwiniste ale TEORIEI ATAȘAMANETULUI și a CONTACTULUI VIZUAL este acesta:http://www.mhskanland.net/page62/page286/page286.html

Citite cu răbdare, astfel de articole sunt o sursă bună de argumente extrem de puternice împotriva acestei mașinării de distrus oameni.

 

Sursa: https://www.domstol.no/en/News/News_list/Summer-School-in-Romania-for-future-judges-and-prosecutors/

On the 23rd to 27th of June, 25 students at the National Institute of the Magistracy of Romania participated in a summer school in Sinaia, Romania.

The topic of the summer school was The superior interest of the child within the new Civil Code.  The format was based on dialogue and role-play, with the purpose of debating the new code related to child custody cases. Sessions were conducted by both national and international instructors. Senior Advisor at the NCA, Ms. Kari L. Bjørsnøs presented the relevant Norwegian act and framework of understanding. The summer school is one activity under the project: „Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges.”

 


Surse: activenews.romarianagoron.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro