Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol

Distribuie!by Un nou videoclip, postat pe social media, pretinde să prezinte un OZN negru alungit care plutește pe cer în amiaza mare. Imaginea a fost capturată în New Jersey, SUA și încărcată YouTube, notrază Metro. loading... Este ciudat faptul că obiectul pare să-şi schimbe forma în timpul zborului. Se comportă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou videoclip, postat pe social media, pretinde să prezinte un OZN negru alungit care plutește pe cer în amiaza mare. Imaginea a fost capturată în New Jersey, SUA și încărcată YouTube, notrază Metro.

loading...

Este ciudat faptul că obiectul pare să-şi schimbe forma în timpul zborului. Se comportă aproape ca o bucată de hârtie care se învârte în vânt – dar pare prea mare pentru asta.


Pe imagine se vede clar cum obiectul negru lung plutește și îşi schimbă forma. Dacă baloanele ar fi legate între ele, nu s-ar schimba atât de repede “, comentează expertul OFO Scott C. Waring pe site-ul său popular UFO Sightings Daily.

“Mulți astronauți au raportat un braț lung ca și OZN-urile în spațiu … deci ar putea fi un astfel de OZN”, mai notează expertul pe site-ul de specialitate.


 

VIDEO: 

Sursa:Evenimentul zilei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro