Un nou candidat surpriza la Primara Generala a Capitalei: Catalin Berenghi

Distribuie!by Cu doar câteva minute înainte ca Biroul Electoral Central să-și închidă porțile, tot efortul depus de Cătălin Ioan Berenghi și toți cei care s-au implicat în strângerea de semnături, s-a materializat prin înscrierea în cursa pentru Primăria Bucureștiului! Catalin Ioan Berenghi a luptat in Legiunea Straina, este patronul unui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Proiectul minier de la Certej a început ilegal, fără autorizații
Toti presedintii tarii au fost ofiteri sub acoperire. Iohannis are gradul de colonel (r).
Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala prin "Haos si Ordine"..ordo ab chao. Femeile agresate sexual de imigranți, sfătuite de primarul din Koln "să adopte un cod de conduită" pentru a preveni astfel de incidente (VIDEO)
Incredibil: NYPD a pregătit mandate de arestare pentru Hillary şi Bill Clinton! | Procurorul General Loretta Lynch refuză să le semneze!
Dacă nu ar fi fost acest Marcel Lazăr Lehel ...oare ați mai fi zâmbit acum ?
În „Scrisoarea deschisă” către Augustin Lazăr, Iulius Filip îl menționează și pe torționarul Gheorghe Lazăr. Deci nu e nici o confuzie de nume. Iulius Filip știa foarte bine cine sunt amândoi.
România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut
Sub conducerea lui Johannis ,..pădurile României vor fi exportate în Japonia
Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”
Baronul de Münchhausen, Mincinosul de Sibiu – Deputatul Liviu Plesoianu demasca dubla masura a presedintelui Klaus Iohannis. Werner vrea sa interzica prin referendum posibilitatea Guvernului de a da OUG in domeniul Justitiei, dupa ce in 2016 nu mai putea de dragul ordonantelor Ralucai Pruna. Cand era primar de Sibiu, Iohannis condamna spectacolul catuselor si turnatoriile la UE, dar astazi este principalul sustinator al statului securist si se inchina la „Inalta Poarta” de la Bruxelles (Video)
Scrisoare publică pentru Rudolph W. Giuliani
Dragoș Anastasiu, patron Eurolines, email intern prin care multumeste angajatilor si indeamna la continuarea protestelor pina la "victoria " finala
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro