Un neo – fascist pentru Primăria Generală

Distribuie!by loading... Acum, ca și-au luat țara înapoi, după ce au înscăunat, cu sprijinul neprecupețit al tinerilor frumoși și liberi de gîndire, un președinte și un executiv de guvernanță corporatistă, forțele globalizării neo-liberale au pus ochii și pe București. A venit rîndul Capitalei să fie ”reformată”, să fie privatizată pînă […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

usb nicusor dan

loading...

Acum, ca și-au luat țara înapoi, după ce au înscăunat, cu sprijinul neprecupețit al tinerilor frumoși și liberi de gîndire, un președinte și un executiv de guvernanță corporatistă, forțele globalizării neo-liberale au pus ochii și pe București.

A venit rîndul Capitalei să fie ”reformată”, să fie privatizată pînă și iarba din spațiile verzi, să fie tăiate toate cheltuielile sociale și subvențiile, pentru a strînge bani publici cu care să fie invitați diverși ”investitori străini” să cumpere pe doi lei serviciile publice locale și ce mai poate fi vîndut din zestrea bucureștenilor.

Se pregătește replicarea la nivel local a guvernului de tehnocrați (sic!), adică a unor indivizi care nu au nici o reprezentativitate și, ca atare, în lipsa unei reprezentări reale în rîndul cetățenilor, nu își asumă nici un fel de responsabilitate față de aceștia și de interesele lor.

Un model dogmatic, autist și total nedemocratic, impus cu sprijinul nemijlocit al instituțiilor de forță ale Statului, care s-au manifestat deja plenar pentru a bătători calea candidatului preferat către Primăria Generală.

Și pentru că era nevoie de un roboțel autist și disciplinat, care să respecte întocmai ordinele, pe modelul Klaus Iohannis, a fost scos la înaintare Nicușor Dan.

Un candidat care nu este doar de dreapta, asta ar fi nimic.

Nicusor Dan este însă cel mai dement exponent al extremei dreapta neo-fasciste, un individ care susține, prin vorbă și faptă, ura de clasă, segregarea socială, punerea bocancului pe grumazul claselor sarace.

Este unul dintre cei mai vocali exponenți ai oribilei vînători de vrăjitoare mccarthy-ste, pe care România are nefericirea să o trăiască în prezent.

O rotiță disciplinată în angrenajul forțelor care trudesc asiduu pentru limitarea drepturilor civile ale cetățenilor, cum ar fi accesul la Sănătate, care nu ar mai trebui să fie un drept, ci un serviciu.

Un prost cu tupeu, un nesimțit sfertodoct și plin de ifose, care nu poate să își justifice sursele da finanțare pentru campania electorală, dar ridică vitriolat glasul la toți ceilalți candidați, acuzîndu-i de corupție.

Un vîrf de lance al ”societății civile” finanțată din afara țării și care este civilă doar pînă cînd primește ordine să arunce rucsacul cu pietre din spate și să candideze pentru diferite dregătorii publice, pentru a reprezenta interesele finanțatorilor.

O păpușă stricată, care repetă la nesfîrșit, pînă la epuizare, aceleași teme tocite ale propagandei băsist – securiste, din 2012 și pînă în ziua de azi.

Destul însă ca un număr însemnat de proști să vadă în el candidatul anti-sistem, care îi va scăpa de politicieni, de hingheri, de poluare, de corupție sau orice altceva le mai poate zămisli mintea lor afectată de tembelism.

Pentru că trebuie să fii realmente idiot să vezi candidatul anti-sistem tocmai în omul Sistemului, mîngîiat pînă acum cu dragoste pe cap de DNA și de celelalte instituții de forță ale statului militarizat numit România.

Din păcate, rebeliunea neo-liberală continuă, fără ca cineva să încerce să i se opună, din moment ce candidații marilor partide la Primăria Generală îi trimit neo-fascistului bezele dulci, în încercarea patetică de a se pune bine cu sistemul securist care conduce această țară, reprezentat în cursa electorală pentru București de Nicușor Dan.

O putredă încrengătură politică, securistică, de afaceri mafiote și interese obscure, împotriva căreia nu găsește nimeni de cuviință să ridice glasul și cu care se poate lupta într-un singur fel: prin boicotul general al alegerilor.

 

 


Sursa: invectiva.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un italian aflat de 40 de ani în România: PETROM a fost vândut pentru nimic. Toate privatizările s-au făcut degeaba.Toţi străinii care au venit aici, au JEFUIT. Europa e condusă de comunista Merkel
Sorin Ovidiu Vântu, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre planul SRI-DNA | Se încearcă eliminarea oamenilor de afaceri români! Vezi care este scopul acțiunii de amploare!
Hackerul român, Guccifer, și fondatorul Wikileaks, Julian Assange, au contribuit enorm la alegerea lui Donald Trump ca Președinte al SUA
Putin reacționează la expulzarea diplomaților ruși din SUA: Invită personalul diplomatic american de la Moscova să petreacă Revelionul la Kremlin
Dragnea, atac la Procurorul General: Nu are voie să se ia de USR
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Avertisment primit din Germania, Cititi si va cruciti cat de „penetrati” suntem de acest mafiot cu cravata care doreste sa ne destabilizeze tara pentru a mai castiga cateva miliarde!
Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD
Imaginea virală de la summit: soţul premierului gay al Luxemburgului, în fotografia de grup cu primele-doamne ale liderilor NATO
Fizicienii ruși vor să pună în practică o invenție de-a lui Nikola Tesla
Nebunia secolului ! Pledoarie pentru „schimbarea percepției societății asupra PEDOFILIEI” la celebrele conferințe TEDx: Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea
Protocoalele secrete dintre SRI și partide
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro