Un ministru din guvernul Cioloş face o declaraţie uluitoare: ‘Efectiv, otrăvim populaţia’

Distribuie!by   loading...   Un ministru din guvernul lui Dacian Cioloş face o declaraţie uluitoare. Multe produse din străinătate care ajung în România se vând pentru că sunt din segmentul cel mai ieftin, dar, astfel, populația este otrăvită și producătorul român omorât, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 
loading...

achim irimescu

 


Un ministru din guvernul lui Dacian Cioloş face o declaraţie uluitoare. Multe produse din străinătate care ajung în România se vând pentru că sunt din segmentul cel mai ieftin, dar, astfel, populația este otrăvită și producătorul român omorât, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, cu prilejul vizitei la “Târgul de Crăciun”.”

Am să fac tot ce este posibil să promovez produsele românești, pe de o parte, iar pe de altă parte să asigur o protecție corespunzătoare producătorului și consumatorului român pentru că, din păcate, multe produse care ajung în România se vând pentru că ajung din segmentul cel mai ieftin și efectiv otrăvim populația și omorâm producătorul român. Repet: orice guvern are datoria să își apere și producătorul și consumatorul. Din cauza aceasta cred că nu am făcut suficient până acum și eu vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta românul să consume cât mai multe produse românești”, a spus Achim Irimescu, potrivit Agerpres.


Ministrul Agriculturii a afirmat că va reintroduce controlul la frontieră pentru reziduurile de pesticide, de produse chimice, pe considerentul că în cazul multor produse din ”gama de jos” care ajung pe piața românească sunt utilizate pesticide interzise pe piața europeană. Achim Irimescu nu a dorit să nominalizeze țări de unde ar putea proveni produse pentru care sunt utilizate pesticide interzise în UE, dar a amintit cazul de acum câțiva ani al unor transporturi de grapefruit din Turcia.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) găzduiește “Târgul de Crăciun’ în perioada 18 – 20 decembrie, eveniment în cadrul căruia vizitatorii vor putea găsi produse alimentare de calitate, cum sunt cele tradiționale atestate sau cele realizate după rețete consacrate, a anunțat, miercuri, ministerul de resort. La expoziție sunt prezenți producători de fructe și legume, miere, dar și cei de palincă și vin. În târg este amenajată o secțiune dedicată meșterilor populari, care vor expune măști tradiționale, instrumente populare, iconografie, obiecte obținute prin prelucrarea lemnului și a hârtiei, costume populare și păpuși cu motive populare.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

[INTERVIU] Holzindustrie Schweighofer: “N-am tăiat ilegal, am greșit niște documente” (VIDEO)
BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.
L-au împușcat pe Ceaușescu ca să avem un sistem de învațământ catastrofal iremediabil care scoate idioți pe bandă
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR
Cine verifică povestea şi ascensiunea neamurilor lui Florian Coldea în SRI?
Misterul unei crime al cărei autor este căutat de aproape 20 de ani. Cum a fost ucisă o femeie din Alba Iulia
Apocalipsa pădurilor româneşti - MUNŢII APUSENI - BLESTEMUL AURULUI VERDE
Capcana lui Coldea dezvăluie Războiul Capetelor Înalte
România este singura țară din UE care a interzis accesul animalelor în pădure, ca să poată fi jefuită în liniște!
JUDECATOAREA GIRBOVAN NU A PICAT PE FENTA LUI KLAUS – Sefa UNJR Dana Girbovan ii aminteste presedintelui Iohannis ca inca nu a clarificat problema hotararilor CSAT privind implicarea serviciilor in Justitie. Girbovan avertizeaza: „Daca nu vom primi raspuns nici in urmatoarele zile, vom lua in considerare posibilitatea actionarii CSAT in judecata... Nu se poate vorbi despre o normalitate democratica in Romania pana cand relatia servicii secrete - justitie nu e perfect transparenta”
PLANUL DE "OCUPARE" AL ADMINISTRATIEI CENTRALE SI LOCALE. ACTIVISTII DIN ONG-URI VOR INUNDA GUVERNUL SI ADMINISTRATIA CENTRALA. Dacian Ciolos: Experti europeni vor elabora proceduri si criterii de recrutare si evaluare a functionarilor romani.
Roşia Montană, în pragul dezastrului! | Proiectul minier al RMGC, blocat de societatea civilă, ar putea fi resuscitat!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro