Un milion de de Euro anual de la stat pentru o institutie care poartă numele regelui Mihai. Ați înnebunit fraților?

Distribuie!by Iata inca o dovada ca atat PSD cat si toate celalalte partide din Romania lucreaza in slujba Casei Regale de 28 de ani, iar la carma banilor se afla de 28 de ani verisorul regelui Mihai, Mugur Isarescu. Deci cine distruge tara din spatele cortinei fara ca prostimea sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata inca o dovada ca atat PSD cat si toate celalalte partide din Romania lucreaza in slujba Casei Regale de 28 de ani, iar la carma banilor se afla de 28 de ani verisorul regelui Mihai, Mugur Isarescu. Deci cine distruge tara din spatele cortinei fara ca prostimea sa isi dea seama?

loading...

 

Proiectul de lege al PSD care propune înfiinţarea instituţiei pentru promovarea valorilor naţionale „Regele Mihai I“, care va avea alocată anual suma de 860.000 de euro, a fost adoptat tacit, miercuri, de Camera Deputaţilor. Senatul e for decizional.


PSD a depus la jumătatea lunii mai proiect de lege privind înfiinţarea instituţiei pentru promovarea valorilor naţionale „Regele Mihai I“, instituţie care ar urma să fie organizată şi să funcţioneze ca autoritate administrativă autonomă, cu personalitate juridică, sub control parlamentar, având sediul în Palatul Elisabeta. Iniţiativa semnată de 30 de aleşi ai PSD, dar şi de patru ai ALDE, a fost adoptată luni pe articole, dar nu a apucat să fie votată în plen, ea fiind adoptată tacit miercuri.

Anual ar urma să  se aloce din bugetul de stat, prin bugetul Senatului, „o sumă în lei, echivalentă cu 860.000 euro pentru acoperirea unor chetuieli curente şi de capitală“, pentru funcţionarea instituţiei. Tot în proiectul de lege este subliniat faptul că numărul maxim de posturi salarizate este de 20, între aceştia fiind şi directorul instituţiei care este numit şi revocat din funcţie de către Parlament, în şedinţă comună, la propunerea Custodelui Coroanei României, cu votul majorităţii parlamentarilor prezenţi. Încadrarea personalului ar urma să se facă pe bază de concurs sau examen, iar salarizarea să fie realizată conform prevederilor legale privind salarizarea în sectorul bugetar. Ce va face mai exact noua instituţie În proiectul de lege sunt enumerate mai obiecte de activitate ale Instituţiei „Rege Mihai I“, acestea fiind: a) promovarea tradiţiilor, obiceiurilor şi simbolurilor naţionale, a persoanelor şi realizărilor de valoare din domeniul ştiinţific, cultural, educaţional, sportiv şi economic; b) promovarea unor evenimente cu semnificaţie istorică şi a unor programe de dezvoltare pe termen mediu şi lung; c) dezvoltarea socio-culturale, sportive şi educaţionale pe plan local, regional, naţional şi internaţional; d) recunoaşterea meritelor şi susţinerii elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice, pentru a atinge excelenţa; e) promovarea, cu avizul Ministerului Afacerilor Externe, a imaginii României, investiţiilor şi turismului, artei, ştiinţei, educaţiei şi a monumentelor istorice faţă de personalităţi, investitori şi instituţii din străinătate. Practic, instituţia va primi anual 860.000 de euro pentru activităţi pe care le fac deja alte instituţii, cum sunt Institutul Cultural Român,  Ministerul Educaţiei, Ministerul Turismului sau Ministerul Afacerilor Externe.


Citeste mai mult: adev.ro/phgyas

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
PROBA CA SRI A TRANSFORMAT JUSTITIA IN CAMP TACTIC - In rapoartele pe 2013 si 2014, SRI recunoaste ca a cooperat cu procurorii si ca a trecut de la sesizari si informari, la “obtinerea de rezultate semnificative, concretizate in trimiteri in judecata, arestari si condamnari”. SRI se lauda cu “informarea organelor abilitate, urmata de adoptarea de catre acestea a unor masuri de retinere/arestare”. In epoca Maior-Coldea, jurnalistii de investigatii au devenit tinte pentru SRI (Rapoartele)
Strigator la cer! In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman esti obligat sa cunosti limba maghiara!
Tudose: Am transmis ca dacă steagul secuiesc va flutura pe instituțiile de acolo, toți vor flutura lângă steag
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Omul care a depus plangere la DNA impotriva Guvernului Grindeanu, detine 4 ONG-uri sorosiste si surpriza apare in poze cu Nicusor Dan!!!
Justitia, sub bocancul lui Iohannis si al Europei
UE vrea să ne lase fără plante medicinale!!! Dr. Pavel Chirilă ne dezvăluie scenariul ticălos care se desfășoară chiar acum…
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
În 1976, Guvernul SUA s-a folosit de minciuni pentru a începe o campanie națională de vaccinare împotriva unei „epidemii” de gripă porcină. „Epidemia” a ucis 1 om: în urma campaniei de vaccinare au murit 25, alți 500 au manifestat efecte secundare grave
Bilanț ÎNGROZITOR la 3 ani după COLECTIV. ROMÂNIA nu este nici acum PREGĂTITĂ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro