Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”

Distribuie!by Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”. loading... Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”.
loading...

Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să voteze pentru schimbarea Constituției.

„Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”, a scris Ciprian Marica.


Criticat de mulți internauți, pentru alegerea sa, Marica a replicat: „Oameni buni, imi pare rău ca dați o tenta politică atunci când comentați această postare. Ceea ce cred eu despre familie e dincolo de orice influență politica, de susținerea unui partid sau altul. Asta cred eu despre familie, asa am fost crescut, asa am fost educat ca si creștin ortodox. Am si eu dreptul la o opțiune, ca fiecare dintre voi, nu am nimic personal cu alegerile altora, nu fortez pe nimeni, ci doar îmi exprim public această opțiune in ceea ce privește strict familia și nu văd de ce ar trebui sa ma ascund. Nici nu cred ca această opțiune oprește în vreun fel dezvoltarea altor sectoare. Susțin cu tărie construcția de autostrăzi, sănătatea, educația, sportul, tot ceea ce face bine românilor si României. In rest, va salut si sa auzim de bine.”

https://evz.ro/un-fost-mare-international-roman-indeamna-mergeti-la-vot.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul de finante si-a primit o găleată de lapte in cap !!
RUSIA ataca din nou Romania: „Nu am uitat de partea cui a LUPTAT in Al Doilea Razboi Mondial”
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
Alianța Familiilor din România : Primarul homosexual din Seattle a demisionat după ce a fost acuzat de violarea a cinci copii
Propaganda lumii noi
In Romania e monarhie mascata din 1990 prin omul Casei Regale Mugur Isarescu pe care nu l-a schimbat nimeni de 29 de ani!!!
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a a trecut cu totul peste democrație
DNA face guvernele, și tot ea le desface, prin politica de ”combatere a corupției”
MISTER: UNDE A DISPARUT ARMATA CELOR 140.000 DE LUPTATORI ANTICORUPTIE PLATITI DE SUA?
VIDEO/Sclavia modernă: Cum muncesc căpșunarii în Europa
Mare atentie USR iti fura datele si le folosesc pentru semnaturile lor, verifica daca nu ti-au furat si tie identitatea
EXCLUSIV. NOAPTEA MINȚII. Senatorii transilvăneni au votat pentru LIMBA MAGHIARĂ în prefecturi și deconcentrate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro