Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”

Distribuie!by Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”. loading... Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”.

loading...

Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să voteze pentru schimbarea Constituției.


„Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”, a scris Ciprian Marica.

Criticat de mulți internauți, pentru alegerea sa, Marica a replicat: „Oameni buni, imi pare rău ca dați o tenta politică atunci când comentați această postare. Ceea ce cred eu despre familie e dincolo de orice influență politica, de susținerea unui partid sau altul. Asta cred eu despre familie, asa am fost crescut, asa am fost educat ca si creștin ortodox. Am si eu dreptul la o opțiune, ca fiecare dintre voi, nu am nimic personal cu alegerile altora, nu fortez pe nimeni, ci doar îmi exprim public această opțiune in ceea ce privește strict familia și nu văd de ce ar trebui sa ma ascund. Nici nu cred ca această opțiune oprește în vreun fel dezvoltarea altor sectoare. Susțin cu tărie construcția de autostrăzi, sănătatea, educația, sportul, tot ceea ce face bine românilor si României. In rest, va salut si sa auzim de bine.”


https://evz.ro/un-fost-mare-international-roman-indeamna-mergeti-la-vot.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce mai fac refugiatii cazati la noi in tara? Intrebati daca isi cauta servici raspund ca nu. VIDEO
Polonia: Curtea Constituțională decide în favoarea medicilor care refuză să facă avorturi
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
Noua „icoană” a mișcării homosexualilor din New York – un copil de 10 ani
Atentatul din Paris/Muenchen a fost organizate de Masonerie si Serviciile secrete.
SOROȘIȘTII ȘI URA LOR ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE: Contributors.ro și Hotnews "Esecul Coalitiei pentru Familie"
O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)
O tânără foarte cunoscută a CALCULAT cu câți bani contribuie la buget, un român, pentru Biserică: 0,5 lei pe lună! Dragă Gigi, care te plângi, mă deprimă infatuarea de a crede că din banii tăi se fac Catedrale
Justitiarul: Geoană a furat şi vândut munţii României!
Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială
Facebook ascultă şi arhivează convorbirile telefonice ale abonaților săi . Aplicația Facebook colectează date despre apelurile telefonice ale utilizatorilor, texte în afara platformei .
Avertisment EXTREM al unui cunoscut academician | Integrarea în UE este de fapt dezintegrare. Suntem o colonie pe zi ce trece. Grupările Soros au distrus România și au acaparat instituțiile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro