Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”

Distribuie!by Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”. loading... Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ciprian Marica, fost internațional român, i-a îndemnat pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să meargă la referendum pentru a vota „DA”.

loading...

Ciprian Marica a lansat un îndemn pe contul de Facebook. Fostul atacant al echipei naționale le-a transmis românilor să meargă la „Referendumul pentru Familie” și să voteze pentru schimbarea Constituției.


„Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA”, a scris Ciprian Marica.

Criticat de mulți internauți, pentru alegerea sa, Marica a replicat: „Oameni buni, imi pare rău ca dați o tenta politică atunci când comentați această postare. Ceea ce cred eu despre familie e dincolo de orice influență politica, de susținerea unui partid sau altul. Asta cred eu despre familie, asa am fost crescut, asa am fost educat ca si creștin ortodox. Am si eu dreptul la o opțiune, ca fiecare dintre voi, nu am nimic personal cu alegerile altora, nu fortez pe nimeni, ci doar îmi exprim public această opțiune in ceea ce privește strict familia și nu văd de ce ar trebui sa ma ascund. Nici nu cred ca această opțiune oprește în vreun fel dezvoltarea altor sectoare. Susțin cu tărie construcția de autostrăzi, sănătatea, educația, sportul, tot ceea ce face bine românilor si României. In rest, va salut si sa auzim de bine.”


https://evz.ro/un-fost-mare-international-roman-indeamna-mergeti-la-vot.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro