Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)

Distribuie!by Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa SPP care va proteja familia Iohannis în timpul vacanței la Miami, titrează EVZ.

loading...

„Problemă de clasa a 4 -a: un bilet de avion București-Miami la business clas este 3840 Euro (cel mai ieftin). O noapte într-un un hotel de 4 stele este 180 de dolari (aproximativ 160 Euro). Diurna pentru SUA este 75 dolari pe zi. Să se calculeze ce pagubă fac bugetului României șase oameni care petrec zece zile în Florida cu armamentul din dotare. Pentru nota 10: Calculați câte zile de medicație pentru copiii bolnavi de la Marie Curie s-ar putea acoperi cu banii ăștia dacă Medicamentele pentru o zi costă 20 Euro”, scrie Corobana, un inginer care locuiește în Luxemburg, potrivit informațiilor de pe Facebook. Am adăuga și costurile ascunse ale SIE pentru protecția președintelui.


Klaus Iohannis, deși președintele României, refuză să petreacă Crăciunul alături de românii care l-au votat anul trecut. Iohannis vrea să fie tot mai departe de țară, de tradițiile românești și de poporul român, deși vacanțele de lux sunt plătite de la buget din taxele și impozitele noastre. Prin atitudinea sa distantă față de popor, Klaus Iohannis jignește moral Crăciunul românilor.Poporul are nevoie de sărbători să fie împreună cu președintele ales, dar lui Klaus și Carmen Iohannis îi plac mai mult americanii și bronzul de decembrie în Florida.

Marius Sălăjean


http://www.napocanews.ro/2015/12/un-internaut-de-pe-facebook-i-a-calculat-lui-klaus-iohnanis-costurile-vacantei-exotice-de-craciun-in-florida-sua.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ZBATERILE SUSPECTEI - Europarlamentara Claudia Tapardel devoaleaza manevrele Laurei Kovesi: “Incearca prin toate mijloacele sa castige functia de sef al Parchetului European... Candidata Laura Codruta Kovesi trimite scrisori Comisiei LIBE exact inainte de audierea sa... E revoltator ca Procurorul Sef European sa fie ales la masa verde... Este absolut necesar ca o asemenea decizie sa fie luata de toti membrii Comisiei LIBE si de toti membrii Parlamentului European”
Banca Mondiala, raspuns naucitor despre Romania de la un lider PNL
Triumful mediocrității: „băieții noștri” și părinții lor
REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist "democrația". Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
Laura Codruta Kovesi si lovitura de pedeapsa
Daca aveam un Ceausescu se rezolva imediat situatia: Alo mass-media, alo Iohannis, alo Dragnea salvati copii Smicala din inchisoarea din Finlanda naibii odata!!!!
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Donald Trump, REVOLUȚIA celor 7 zile. Și e doar începutul! Niciun președinte din istoria modernă a SUA nu și-a început mandatul cu atâtea inițiative într-un timp atât de scurt
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro