Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)

Distribuie!by Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un utilizator de pe Facebook, Cristi Corobana, se întreabă câte medicamente pentru copiii internați la spitalul Marie Curie ar putea fi cumpărate cu banii cheltuiți prin deplasarea a șase oameni înarmați, la Miami, timp de zece zile. Deși Corobana nu pomenește nici un nume, el face aluzie la echipa SPP care va proteja familia Iohannis în timpul vacanței la Miami, titrează EVZ.

loading...

„Problemă de clasa a 4 -a: un bilet de avion București-Miami la business clas este 3840 Euro (cel mai ieftin). O noapte într-un un hotel de 4 stele este 180 de dolari (aproximativ 160 Euro). Diurna pentru SUA este 75 dolari pe zi. Să se calculeze ce pagubă fac bugetului României șase oameni care petrec zece zile în Florida cu armamentul din dotare. Pentru nota 10: Calculați câte zile de medicație pentru copiii bolnavi de la Marie Curie s-ar putea acoperi cu banii ăștia dacă Medicamentele pentru o zi costă 20 Euro”, scrie Corobana, un inginer care locuiește în Luxemburg, potrivit informațiilor de pe Facebook. Am adăuga și costurile ascunse ale SIE pentru protecția președintelui.


Klaus Iohannis, deși președintele României, refuză să petreacă Crăciunul alături de românii care l-au votat anul trecut. Iohannis vrea să fie tot mai departe de țară, de tradițiile românești și de poporul român, deși vacanțele de lux sunt plătite de la buget din taxele și impozitele noastre. Prin atitudinea sa distantă față de popor, Klaus Iohannis jignește moral Crăciunul românilor.Poporul are nevoie de sărbători să fie împreună cu președintele ales, dar lui Klaus și Carmen Iohannis îi plac mai mult americanii și bronzul de decembrie în Florida.

Marius Sălăjean


http://www.napocanews.ro/2015/12/un-internaut-de-pe-facebook-i-a-calculat-lui-klaus-iohnanis-costurile-vacantei-exotice-de-craciun-in-florida-sua.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Procurorii au fost numiti bucata cu bucata de ambasada americana!
Premierul luxemburghez devine primul lider UE care se căsătoreşte cu o persoană de acelaşi sex
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!
1975. Ceausescu catre Kissinger: „Nu, multumesc. Nu ma intereseaza.”
Atentie la vaccinul ROR !
Imagini apocaliptice surprinse cu o drona lângă Damasc | După patru ani de război zona este o RUINA imensă Video
Florin Iordache a demisionat din postul de ministru al Justiției
Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia şi familia îl caută
AM AJUNS DE RÂSUL LUMII. Rețeaua lui SOROS din România a ajuns să fie prezentată în ziarele din Străinătate. Sub titlul "DOMNIA LUI SOROS - UN EXEMPLU ROMÂNESC" - "The Soros reign: a Romanian example"
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Un supravieţuitor al Holocaustului: „Elie Wiesel nu este deţinutul A-7713”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro