Un general de informații AVERTIZEAZĂ | România este o ȚINTĂ NUCLEARĂ pentru Rusia

Distribuie!by   loading... Acţiunile Rusiei, din 2014 şi până în prezent, demonstrează intenţia lui Vladimir Putin de a se impune la masa marilor puteri, precum URSS-ul de altădată, iar instrumente de care uzitează liderul de la Moscova sunt exclusiv militare, susţine generalul (r) Mihaiu Mărgărit, unul dintre liderii informali ai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Acţiunile Rusiei, din 2014 şi până în prezent, demonstrează intenţia lui Vladimir Putin de a se impune la masa marilor puteri, precum URSS-ul de altădată, iar instrumente de care uzitează liderul de la Moscova sunt exclusiv militare, susţine generalul (r) Mihaiu Mărgărit, unul dintre liderii informali ai comunităţii militare de intelligence. El susţine că Putin ameninţă chiar cu atacuri nucleare, România fiind una dintre posibilele ţinte.

Prezent la la un seminar pe teme militare, organizat de Fundaţia „Mareşal Al. Averescu” din Buzău, generalul Mărgărit a prezentat o teorie conform căreia Rusia, sub conducerea lui Vladimir Putin, adoptă comportamentul vechiului Imperiu Rus şi al Uniunii Sovietice.
”Spun că totuşi crivăţul bate de la răsărit. De ce? Pentru că aşa a fost dintotdeauna, de când a apărut acest mare stat la răsărit. Politica Rusiei este una care îşi găseşte nişte rădăcini în politica Imperiului Rus. Rusia îşi reconstituie vechea poziţie a URSS de beligerant în raport cu Statele Unite ale Americii. Poate că e mult spus că ne aflăm în plin război rece, dar ne aflăm în perioada în care Rusia reconstiuie vechea poziţie a Uniunii Sovietice. Se vede că atunci când vorbeşte de NATO, nu discută cu nimeni decât cu Statele Unite”, a declarat generalul Mărăgărit.
Potrivit specialistului militar, intervenţiile în Crimeea, în estul Ucrainei, ameninţările la adresa statelor din NATO şi recenta atitudine legată de Siria demonstrează clar intenţia lui Vladimir Putin de a se impune pe plan internaţional prin forţă.
”Rusia a început să apară la masa marilor puteri, iar diplomaţia europeană a cam trecut pe locul doi şi este perdantă în raport cu diplomaţia rusă, informează Adevarul.ro. Ştim despre acele raiduri care s-au făcut la adresa statelor NATO, au fost până şi în Statele Unite şi Canada, şi asistăm şi la acţiunile militare din Siria care şi acest aspect reprezintă un avantaj, o carte în plus pe care a câştigat-o Putin în diplomaţie”, a declarat generalul Mărgărit, în cadrul seminarului de la Buzău.
Specialistul în informaţii militare spune că Rusia este în acest moment, sub conducerea imprevizibilului Putin, un pericol pentru securitatea internaţională.
„În documentele de planificare ale Rusiei, atât în strategia naţională de apărare, dar şi în doctrina militară adoptată în 2014, deci anul trecut, se nominalizează NATO şi Uniunea Europeană ca adversari. În puţine documente adversarul se nominalizează atât de direct cum o fac ruşii. În aceste condiţii, trebuie să fim puţin mai atenţi ce facem şi noi de acum înainte. Se prevede explicit dreptul de a folosi primul armamentul nuclear, atunci când consideră el că ţara îi este ameninţată, relativ ameninţată, că doar nu se duce acum Bucureştiul călare peste Moscova. România este trecută, este nominalizată în declaraţii ca ţintă nucleară. Trebuie să le spun lucrurilor pe nume, să fim realişti”, a declarat generalul Mihaiu Mărgărit.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
Funcționarii Guvernului refuză să răspundă dacă Firea a avut buletin pe numele Vrânceanu-Firea
Radu Moraru despre cazul lui Iulius Filip: „Ce fel de “democrație” avem dacă suntem obligați, în liniște, sa avem un torționar în fruntea Justiției”
Șapte cupluri homosexuale au dat în judecată statul român la CEDO pentru recunoașterea relației de familie-nu ați votat la referendum, statul va fi obligat de UE să dea liber la căsătorii
Atentat la bugetul românilor de rând! Impozitul pentru masini modeste explodează, impozitul pe mașinile bogaților scade!
Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: "Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor"
EXCLUSIV Avem dovada: USB, finanțat ilegal
Ion Cristoiu: ”Adevărul lui Cristian Burci nu e un ziar, e o Unitate militară a Binomului SRI-DNA!”
Silvian Ionescu: „Abia a asteptat Coldea sa-si ia aripi”
Acţiuni criminale ale Guvernului Cioloş: eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor din programa şcolară
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro