Un general de informații AVERTIZEAZĂ | România este o ȚINTĂ NUCLEARĂ pentru Rusia

Distribuie!by   loading... Acţiunile Rusiei, din 2014 şi până în prezent, demonstrează intenţia lui Vladimir Putin de a se impune la masa marilor puteri, precum URSS-ul de altădată, iar instrumente de care uzitează liderul de la Moscova sunt exclusiv militare, susţine generalul (r) Mihaiu Mărgărit, unul dintre liderii informali ai […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Acţiunile Rusiei, din 2014 şi până în prezent, demonstrează intenţia lui Vladimir Putin de a se impune la masa marilor puteri, precum URSS-ul de altădată, iar instrumente de care uzitează liderul de la Moscova sunt exclusiv militare, susţine generalul (r) Mihaiu Mărgărit, unul dintre liderii informali ai comunităţii militare de intelligence. El susţine că Putin ameninţă chiar cu atacuri nucleare, România fiind una dintre posibilele ţinte.

Prezent la la un seminar pe teme militare, organizat de Fundaţia „Mareşal Al. Averescu” din Buzău, generalul Mărgărit a prezentat o teorie conform căreia Rusia, sub conducerea lui Vladimir Putin, adoptă comportamentul vechiului Imperiu Rus şi al Uniunii Sovietice.
”Spun că totuşi crivăţul bate de la răsărit. De ce? Pentru că aşa a fost dintotdeauna, de când a apărut acest mare stat la răsărit. Politica Rusiei este una care îşi găseşte nişte rădăcini în politica Imperiului Rus. Rusia îşi reconstituie vechea poziţie a URSS de beligerant în raport cu Statele Unite ale Americii. Poate că e mult spus că ne aflăm în plin război rece, dar ne aflăm în perioada în care Rusia reconstiuie vechea poziţie a Uniunii Sovietice. Se vede că atunci când vorbeşte de NATO, nu discută cu nimeni decât cu Statele Unite”, a declarat generalul Mărăgărit.
Potrivit specialistului militar, intervenţiile în Crimeea, în estul Ucrainei, ameninţările la adresa statelor din NATO şi recenta atitudine legată de Siria demonstrează clar intenţia lui Vladimir Putin de a se impune pe plan internaţional prin forţă.
”Rusia a început să apară la masa marilor puteri, iar diplomaţia europeană a cam trecut pe locul doi şi este perdantă în raport cu diplomaţia rusă, informează Adevarul.ro. Ştim despre acele raiduri care s-au făcut la adresa statelor NATO, au fost până şi în Statele Unite şi Canada, şi asistăm şi la acţiunile militare din Siria care şi acest aspect reprezintă un avantaj, o carte în plus pe care a câştigat-o Putin în diplomaţie”, a declarat generalul Mărgărit, în cadrul seminarului de la Buzău.
Specialistul în informaţii militare spune că Rusia este în acest moment, sub conducerea imprevizibilului Putin, un pericol pentru securitatea internaţională.
„În documentele de planificare ale Rusiei, atât în strategia naţională de apărare, dar şi în doctrina militară adoptată în 2014, deci anul trecut, se nominalizează NATO şi Uniunea Europeană ca adversari. În puţine documente adversarul se nominalizează atât de direct cum o fac ruşii. În aceste condiţii, trebuie să fim puţin mai atenţi ce facem şi noi de acum înainte. Se prevede explicit dreptul de a folosi primul armamentul nuclear, atunci când consideră el că ţara îi este ameninţată, relativ ameninţată, că doar nu se duce acum Bucureştiul călare peste Moscova. România este trecută, este nominalizată în declaraţii ca ţintă nucleară. Trebuie să le spun lucrurilor pe nume, să fim realişti”, a declarat generalul Mihaiu Mărgărit.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE
USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.
Românii mor de mâna lor/Hărţile de risc la inundaţii, care au costat 47 de milioane de euro, făcute doar de firmele unor oameni politici
Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”
Tăpălagă, de la HotNews, Divizia Presă a SRI, îi dă în gât pe cei de la DNA și le cere "să se profesionalizeze" semn că INVENȚIA SOROȘIȘTĂ numită "LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI" nu mai e crezută de NIMENI
SARACIE LUCIE De câteva zile, pe marginea drumului E85, în dreptul satului Iacobeşti, pot fi văzuţi trei copilaşi care au scris pe nişte cartoane că cei care doresc pot să se fotografieze cu măgăruşul de lângă ei plătind 1 leu
Pentagonul pregateste invazia asupra Rusiei ?
Îmi pare rău pentru Europa” | Mesajul numărului doi de la Kremlin despre scutul anti-rachetă de la Deveselu
Sorina Matei: Doi ofițeri STS au făcut presiuni pentru a fi eliberat pașaportul Sorinei
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!
Ziariștii propagandei globaliste, susținători ai DNA-ului spun adevărul din prostie sau neglijență: Cum s-a votat fraudulos pentru Kovesi la comisiile din Parlamentul European!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro