Un fost vicepreședinte USR, lider al străzii la proteste, îndeamnă la autonomie în Ardeal!

Distribuie!by loading... sursa foto:  Facebook Fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) Bogdan Bob Rădulescu este unul dintre liderii protestelor anti-Guvern din Cluj-Napoca, el luând chiar și cuvântul în fața mulțimii.Mai mult, conform presei locale, Rădulescu a fost acuzat de un protestatar că ar vrea să confiște manifestațiile stradale din Cluj. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

bob radulescu piata

loading...

sursa foto:  Facebook

Fostul vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR) Bogdan Bob Rădulescu este unul dintre liderii protestelor anti-Guvern din Cluj-Napoca, el luând chiar și cuvântul în fața mulțimii.Mai mult, conform presei locale, Rădulescu a fost acuzat de un protestatar că ar vrea să confiște manifestațiile stradale din Cluj.

„Pentru prima dată m-am simțit manipulat. Protestul nostru a fost confiscat. Bob Rădulescu, nu ești unul dintre noi! Ești politician! Ai fost în USR!”, a scris o persoană pe Facebook, iar informația a fost preluat de ziardecluj.ro.

Marți, 14 februarie, fostul vicepreședinte al USR a distribuit pe pagina de Facebook un text scris de jurnalistul Sabin Gherman – autorul controversatului manifest „M-am săturat de România”.

„De Valentine’s sa va f*** ‘mniezo de psdisti imputiti! Cu sau fara preludiu, dar musai cu trandafiri rosii, romantici, cu spini infipti in c**. Autonomie!!!”, a adăugat Rădulescu, la postarea lui Gherman.

bob radulescu

După ce un cititor l-a atenționat că ar putea cădea „în această capcană promovată de domnul Gherman”, Rădulescu și-a modificat postarea inițială, notând că era vorba de „autonomie financiară”.

bob radulescu financiarabob radulescu edit

S-a retras din partid după ce a criticat Biserica

În luna octombrie a anului 2016, Bogdan Bob Rădulescu, de profesie actor comediant, își anunța demisia din postul de vicepreședinte al USR, renunțând totodată și la calitatea de membru de partid.

Acesta lansase o serie de afirmații dure la adresa creștinilor și a Bisericii Ortodoxe, în cadrul unui show televizat.

Cred că Sfântul Ciprian are niște moaște erecte, de v’o 24 de cm, noduroase și vânoase, altfel nu-mi explic de ce se înghesuie toți alegătorii lui Firea la pupat…”, a comentat actorul clujean cu privire la o procesiune desfășurată la București, în luna octombrie.

„În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii nostri în școli, să le vomați laturile Creației, asteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în c…e voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini”, a spus vicepreședintele USR. Despre manualele de religie, „Bob” a spus că sunt „mânjite cu c…t”. Totodată, în decursul acelui show televizat, Bogdan Rădulescu a mai folosit cuvinte precum „scârbă de religie ortodoxă”, „viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, „analfabeți, tâmpiți și mulți”.

Pentru aceste declarații publice, Rădulescu a fost amendat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Ulterior, el s-a retras din partid. (Citește și Vicepreședinte USR, amendat pentru DISCRIMINAREA creștinilor!)

Sursa: bugetul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Au reuşit să-i gonească pe ţărani! Aşa arată o piaţă după ce a intrat în vigoare legea elaborată de Ministerul Agriculturii
Ce intentioneaza sa faca Putin cu luptatorii ISIS capturati în Siria ?
Jocuri geostrategice: lumea își mută atenția de pe SUA pe Rusia. Și încrederea
Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.
MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE a duhovnicului care a rostit primele rugăciuni la căpătâiul morților de la „Colectiv”. Părintele Vasile: „Pompierii plângeau lângă trupurile arse” | A cincea zi de doliu
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Super imunitatea procurorilor DNA
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: ”Traian Băsescu vrea să îmi închidă gura!”
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.
ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA? Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?
Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro