Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel

Distribuie!by – loading... Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist “Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Csanad Szegedi
loading...
Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist
“Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel desigur, doar ce-ați crezut? 🙂
Băieții de sub pulpana lui Victor Orban, și el de-un neam cu ”antisemiții”, trag la vatra strămoșească.
Nu e de fan e pe bune, știrea e scrisă de un român, și el ff patriot :)
Dacă pleacă și de la noi toți rromânii neaoși, patrioți sub acoperire – din media, politică și bizniz rămânem naibii fără mafie evreiască, dă faliment Codruța Kovesi.” Sursa:

Csanad Szegedi, a anunțat că emigrează în Israel. Cunoscut pentru antisemitismul său militant, Szegedi și-a schimbat atitudinea cu 180 de grade când a descoperit acum patru ani că provine dintr-o familie evreiască.

Israel este o țară uimitoare și eu cred că fiecare evreu care locuiește în Diaspora trebuie să ia în considere Aliya – emigrarea în Israel, cel puțin o dată în viață”, a spus Szegedi într-un interviu acordat cotidianului israelian Ma’ariv.

“Sunt mult mai multe elemente pozitive decât negative în a fi evreu, și cel mai mare dar pentru evrei este existența statului Israel. Dupa coșmarul prin care au trecut rudele mele în timpul Holocaustului, familia mea și cu mine dorim să facem parte din visul pozitiv pe care îl constituie Israel pentru noi”, a adăugat fostul politician naționalist.

Szegedi, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a început demersurile privind emigrarea în Israel, depunând actele necesare pentru el și familia sa, compusă din soie și doi copii.

Întrebat dacă ar fi interesat să intre în politica din Israel și chiar să devină deputat în Knesset, Szegedi a spus că e foarte interesat de politică și are o vastă experiență, dar deocamdată dorește să se concentreze pe combaterea antisemitismului în Europa.

Înainte de 2012 când a aflat că bunica sa a fost supraviețuitoare a lagărului de exterminare nazist de la Auschwitz, Szegedi a ajuns până în postura de vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria.

Szegedi s-a remarcat prin atitudinea sa tranșant anti-semită și xenofobă, dar în 2012 când presa a dezvăluit originea sa evreiască, el a demisionat din partid și a devenit un luptător îmotriva antisemitismului și un sionist fervent.

 


Sursa:rfi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
22.000 de „sorosisti“ pe functii in Romania!
Legea pentru Roșia Montană revine în forță
CNA a SANCȚIONAT posturile Pro TV, Antena 1, Digi 24, Antena 3, Romania TV, Realitatea TV, Prima TV, Kanal D și TVR 1 pentru FAKE NEWS si modul manipulator în care au prezentat cazul preotului din Botoșani acuzat că ar fi bătut un elev
Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului
SRI CONTROLEAZA ROMANIA PRIN PROTOCOALE DIN 1998 – Cititi groaznicul protocol pe combaterea crimei organizate si coruptiei semnat in decembrie 1998 intre SRI, SIE, Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne si Ministerul Finantelor. Prin protocol a fost infiintat un Grup Operativ Central al carui plan de masuri prevedea vanarea guvernantilor, judecatorilor, politistilor sau pompierilor. Artizanul principal a fost ministrul de atunci al Justitiei Valeriu Stoica (Protocolul)
DEZVĂLUIRI INCENDIARE: SRI patronează corupţia | Coldea şi-a scăpat oamenii din mână
Te CUTREMURI când CITEȘTI aceste DATE! Unde ne-a fost mintea DRAGI români?
RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
#MueDragnia era sloganul impotriva controlului magistraţilor . Voi înțelegeți că nu se va întîmpla nimic?
Schimbare majoră de la 1 ianuarie pentru toţi românii: Fiscul ştie TOT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro