Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel

Distribuie!by – loading... Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist “Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Csanad Szegedi

loading...
Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist
“Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel desigur, doar ce-ați crezut? 🙂
Băieții de sub pulpana lui Victor Orban, și el de-un neam cu ”antisemiții”, trag la vatra strămoșească.
Nu e de fan e pe bune, știrea e scrisă de un român, și el ff patriot :)
Dacă pleacă și de la noi toți rromânii neaoși, patrioți sub acoperire – din media, politică și bizniz rămânem naibii fără mafie evreiască, dă faliment Codruța Kovesi.” Sursa:

Csanad Szegedi, a anunțat că emigrează în Israel. Cunoscut pentru antisemitismul său militant, Szegedi și-a schimbat atitudinea cu 180 de grade când a descoperit acum patru ani că provine dintr-o familie evreiască.

Israel este o țară uimitoare și eu cred că fiecare evreu care locuiește în Diaspora trebuie să ia în considere Aliya – emigrarea în Israel, cel puțin o dată în viață”, a spus Szegedi într-un interviu acordat cotidianului israelian Ma’ariv.

“Sunt mult mai multe elemente pozitive decât negative în a fi evreu, și cel mai mare dar pentru evrei este existența statului Israel. Dupa coșmarul prin care au trecut rudele mele în timpul Holocaustului, familia mea și cu mine dorim să facem parte din visul pozitiv pe care îl constituie Israel pentru noi”, a adăugat fostul politician naționalist.

Szegedi, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a început demersurile privind emigrarea în Israel, depunând actele necesare pentru el și familia sa, compusă din soie și doi copii.

Întrebat dacă ar fi interesat să intre în politica din Israel și chiar să devină deputat în Knesset, Szegedi a spus că e foarte interesat de politică și are o vastă experiență, dar deocamdată dorește să se concentreze pe combaterea antisemitismului în Europa.

Înainte de 2012 când a aflat că bunica sa a fost supraviețuitoare a lagărului de exterminare nazist de la Auschwitz, Szegedi a ajuns până în postura de vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria.

Szegedi s-a remarcat prin atitudinea sa tranșant anti-semită și xenofobă, dar în 2012 când presa a dezvăluit originea sa evreiască, el a demisionat din partid și a devenit un luptător îmotriva antisemitismului și un sionist fervent.

 


Sursa:rfi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Avocatul familiei Șărămăt: Am apelat la mass-media, pentru că, timp de doi ani de zile, am strigat nedreptatea Sorinei prin instanțele de judecată și nu s-a uitat nimeni la noi! Tot ce am spus iese acum la iveală: falsurile, incompetența...
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Armata a blocat valea Oltului. Coada este de la Sibiu la Vâlcea!
CORECTITUDINE: RESPINGIND CODUL FISCAL, NEAMTUL IOHANNIS FACE JOCURILE GERMANIEI
Unul dintre liderii MAI implicaţi în coordonarea acţiunilor de la 10 august, avansat în grad de Iohannis. Vă convine?
Înalt oficiar MAGHIAR: „Guvernul Ungariei nu renunță la acest pământ”
La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a conduce fără centură de siguranţă pusă
Deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay...toleranții nu mai sunt toleranți ci răzbunători! Asta se întâmplă când lași homosexualii să decidă!
PNL, PLUS, USR – Aceeași MIZERIE. Grupuri de interese externe. Adevărul despre…
Fost ministru român: plătim apa la o companie franțuzească, curentul la una italiană, telefonul la nemți, internetul la unguri si lista continuă
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Klaus Iohannis a fost decorat de austrieci cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” pentru servicii deosebite aduse țării lor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro