Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel

Distribuie!by – loading... Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist “Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Csanad Szegedi
loading...
Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist
“Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel desigur, doar ce-ați crezut? 🙂
Băieții de sub pulpana lui Victor Orban, și el de-un neam cu ”antisemiții”, trag la vatra strămoșească.
Nu e de fan e pe bune, știrea e scrisă de un român, și el ff patriot :)
Dacă pleacă și de la noi toți rromânii neaoși, patrioți sub acoperire – din media, politică și bizniz rămânem naibii fără mafie evreiască, dă faliment Codruța Kovesi.” Sursa:

Csanad Szegedi, a anunțat că emigrează în Israel. Cunoscut pentru antisemitismul său militant, Szegedi și-a schimbat atitudinea cu 180 de grade când a descoperit acum patru ani că provine dintr-o familie evreiască.

Israel este o țară uimitoare și eu cred că fiecare evreu care locuiește în Diaspora trebuie să ia în considere Aliya – emigrarea în Israel, cel puțin o dată în viață”, a spus Szegedi într-un interviu acordat cotidianului israelian Ma’ariv.

“Sunt mult mai multe elemente pozitive decât negative în a fi evreu, și cel mai mare dar pentru evrei este existența statului Israel. Dupa coșmarul prin care au trecut rudele mele în timpul Holocaustului, familia mea și cu mine dorim să facem parte din visul pozitiv pe care îl constituie Israel pentru noi”, a adăugat fostul politician naționalist.

Szegedi, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a început demersurile privind emigrarea în Israel, depunând actele necesare pentru el și familia sa, compusă din soie și doi copii.

Întrebat dacă ar fi interesat să intre în politica din Israel și chiar să devină deputat în Knesset, Szegedi a spus că e foarte interesat de politică și are o vastă experiență, dar deocamdată dorește să se concentreze pe combaterea antisemitismului în Europa.

Înainte de 2012 când a aflat că bunica sa a fost supraviețuitoare a lagărului de exterminare nazist de la Auschwitz, Szegedi a ajuns până în postura de vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria.

Szegedi s-a remarcat prin atitudinea sa tranșant anti-semită și xenofobă, dar în 2012 când presa a dezvăluit originea sa evreiască, el a demisionat din partid și a devenit un luptător îmotriva antisemitismului și un sionist fervent.

 


Sursa:rfi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După ce Guvernul a vândut peste 70 % din terenurile României acum s-au gândit să oprească VÂNZAREA României | Străinii nu mai pot cumpăra pământ la liber
Ungaria și Polonia s-au coalizat: Viktor Orban, mesaj TRANȘANT către Uniunea Europeană
DEZVĂLUIRI INCENDIARE | Ce nu ne spun Alina Bica – Sebastian Ghiţă și alții despre COLDEA – KOVESI – LASCU
PNL, PLUS, USR – Aceeași MIZERIE. Grupuri de interese externe. Adevărul despre…
SRI - la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi
Guvernul vrea pedeapsa cu închisoarea pentru "sentimentul" de dispreț exprimat public față de însemnele autorității
Prin complicităţi şi trădări, am ajuns să dăm judeţe întregi urmaşilor grofilor!
Procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie protejeaza societati comerciale cu capital strain implicate in anchete. DNA nu sufla o vorba despre companiile cu capital strain, nu deschide niciun fel de ancheta si nu face niciun fel de investigatii impotriva reprezentantilor acestora, nu incearca, pentru a recupera pagubele suferite de statul roman, sa puna vreun sechestru pe bunurile acestora !!
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, a comentat paralela între Maduro și Ceaușescu făcută de senatorul american republican Marco Rubio.
Funcționarii Guvernului refuză să răspundă dacă Firea a avut buletin pe numele Vrânceanu-Firea
Eminescu batjocorit de ziua lui la TVR de Patapievici şi Boia, care “prezic” dispariţia poetului “în ceaţă”. Modorcea: “Cel mai reprezentativ dintre români a fost mereu în ceaţă în perceperea gunoierilor culturali”
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro