Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel

Distribuie!by – loading... Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist “Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Csanad Szegedi

loading...
Csanad Szegedi a suferit o transformare din antisemit vehement în sionist
“Euro-deputatul Csanad Szegedi cunoscut pentru antisemitismul său militant, vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria s-a cărat în patria naționaliștilor antisemiți visceral. În Israel desigur, doar ce-ați crezut? 🙂
Băieții de sub pulpana lui Victor Orban, și el de-un neam cu ”antisemiții”, trag la vatra strămoșească.
Nu e de fan e pe bune, știrea e scrisă de un român, și el ff patriot :)
Dacă pleacă și de la noi toți rromânii neaoși, patrioți sub acoperire – din media, politică și bizniz rămânem naibii fără mafie evreiască, dă faliment Codruța Kovesi.” Sursa:

Csanad Szegedi, a anunțat că emigrează în Israel. Cunoscut pentru antisemitismul său militant, Szegedi și-a schimbat atitudinea cu 180 de grade când a descoperit acum patru ani că provine dintr-o familie evreiască.

Israel este o țară uimitoare și eu cred că fiecare evreu care locuiește în Diaspora trebuie să ia în considere Aliya – emigrarea în Israel, cel puțin o dată în viață”, a spus Szegedi într-un interviu acordat cotidianului israelian Ma’ariv.

“Sunt mult mai multe elemente pozitive decât negative în a fi evreu, și cel mai mare dar pentru evrei este existența statului Israel. Dupa coșmarul prin care au trecut rudele mele în timpul Holocaustului, familia mea și cu mine dorim să facem parte din visul pozitiv pe care îl constituie Israel pentru noi”, a adăugat fostul politician naționalist.

Szegedi, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a început demersurile privind emigrarea în Israel, depunând actele necesare pentru el și familia sa, compusă din soie și doi copii.

Întrebat dacă ar fi interesat să intre în politica din Israel și chiar să devină deputat în Knesset, Szegedi a spus că e foarte interesat de politică și are o vastă experiență, dar deocamdată dorește să se concentreze pe combaterea antisemitismului în Europa.

Înainte de 2012 când a aflat că bunica sa a fost supraviețuitoare a lagărului de exterminare nazist de la Auschwitz, Szegedi a ajuns până în postura de vice-președinte al Jobbik, unul dintre cele mai mari partide ultra-naționaliste din estul Europei, al treilea ca mărime din Ungaria.

Szegedi s-a remarcat prin atitudinea sa tranșant anti-semită și xenofobă, dar în 2012 când presa a dezvăluit originea sa evreiască, el a demisionat din partid și a devenit un luptător îmotriva antisemitismului și un sionist fervent.

 


Sursa:rfi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Liderii mondiali au decis: Următorul pas în Inteligența Artificială este AUGUMENTAREA OAMENILOR
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia
Primul care a scris – în anul 1997! – despre implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii a fost actualul pupincurist prezidențial Dan Tăpălagă
UE vrea să ne lase fără plante medicinale!!! Dr. Pavel Chirilă ne dezvăluie scenariul ticălos care se desfășoară chiar acum…
Știați? Minunații și gustoșii crenvuști conțin secrete. Un secret e hârtia igienică din compoziția lor
Angela Merkel are aceleași tremurături ca și Adolf Hitler
În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat în răpirea Sorinei, s-a confruntat cu două sinucideri, una a unei fete despărțite de asistentul maternal
PSD a intrat într-un cerc vicios   Amănuntele care îngroapă guvernarea PSD-ALDE. SRS: Abandon mascat!
Ce se află în spatele arestării fondatorului WikiLeaks, Julian Assange
Adevărul despre politicienii monarhiei, cei pe care epigonii lor îi ridică azi în slăvi
#Sîeu degeaba- Cîţu: "Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget"
PLICUL GALBEN DE LA SRI – Informarile SRI cu care DNA a omorat zeci de firme romanesti sunt tinute la secret. SRI refuza sa desecretizeze adresele din dosarul CNAS. Inculpatii sunt judecati pe informatii la care nu au acces: “Apreciem inoportuna declasificarea adreselor, cat si includerea acestora in dosarul aflat pe rolul CAB, transmise instantei doar spre a fi consultate de completul investit cu solutionarea cauzei, cu rugamintea de a fi restituite ulterior consultarii” (Document)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro