Un fost ofițer SRI lansează o teorie explozivă despre Cristina Guseth

Distribuie!by Fostul ofițer SRI Daniel Savu a lansat, miercuri seara, o teorie explozivă despre Cristina Guseth, prima propunere a premierului Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Justiției. loading... ”Dnei Guseth îi lipsește din CV o perioadă importantă, și-a extras-o și nu mai există: perioada 1983, când a terminat facultatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul ofițer SRI Daniel Savu a lansat, miercuri seara, o teorie explozivă despre Cristina Guseth, prima propunere a premierului Dacian Cioloș pentru funcția de ministru al Justiției.

loading...

”Dnei Guseth îi lipsește din CV o perioadă importantă, și-a extras-o și nu mai există: perioada 1983, când a terminat facultatea – până în ’91. Un fost ofițer de contra-spionaj trebuie să se uite la lucruri din astea. Poate și știu (n.r. – ce s-a întâmplat în perioada respectivă), dar nu vreau să spun. Vă arăt unde să vă uitați. Uitați-vă în CV-ul doamnei, din ’91 – până în ’97 a fost mare reprezentant și a lucrat pentru Fundația Soros, cu multe atribuții în România.


(…) Pe de altă parte, nu cred în neștiința dlui Cioloș. Eu cred că dl Cioloș a știut precis cine este dna Guseth și nu va da niciodată vreo explicație că n-a știut, pentru că (…) cred că dl Cioloș se întâlnește cu dna Guseth în spațiul ezoteric al spiralelor MISA, amândoi fiind practicanți de spirale MISA. Și atunci, nu cred că este o întâmplare. L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA. Nu e grav, dar înseamnă că au o comuniune și de gândire ezoterică, că la spiralele astea MISA îți vine inspirație.

Eu de aia cred că nu este atât de străin dl Cioloș de numirea dnei Guseth în funcția asta. Cred că a fost conștient. Cred că a fost surprins de lipsa de știință a doamnei. Doamna se credea chiar pregătită, cred eu, și credea că va face zob Comisia juridică. Cam așa mi s-a părut mie atitudinea doamnei acolo, știind că are și un sprijin, cum bine spuneți, politic din spate”, a declarat Daniel Savu, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atentatul de la Paris:(VIDEO !!!!)
75 de ani de la conferința de la Yalta, unde Occidentalii au vândut România lui Stalin: "să nu ne certăm pentru nimicuri" ( Churchill despre România)
Untold , Nedescoperitul Monarh Merovingian din Casa Regala, Antichristul , pro LGBT-istul , pro Islamistul..
TEZAURUL României a fost scos din țară | Rezerva de AUR și valută al BNR se află în străinătate
Iohannis, despre căsătoriile între persoane de același sex: Nu susțin ”fanatismul religios” și “trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță”
Lucrarea de doctorat a șefei D.N.A., Laura Codruţa Kovesi, este un plagiat
LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)
Casele SRI unde se întîlneau Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă şi şeful CIA din România
Ed Snowden, in cel mai scurt timp: „Serviciile secrete ale Romaniei, controlate de CIA, implicate in actiuni de spionaj impotriva Europei…”.
Activistul creştin care cere interzicerea unui festival rock la Suceava: „Au făcut procesiuni satanice folosind sânge“
Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
Poliția Română a fost condusă de un MASON! Amănunte INCENDIARE! Presa din România TACE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro