“UN DROGAT A AJUNS MINISTRU DE FINANȚE”

Distribuie!by Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Citu, pe care îl știu de când eu eram încă ziarist, iar el era șomer. Era șomer din cauza lui Isarescu, care îl dăduse afara de la Doctorat și ING, pe motiv ca făcuse atac speculativ la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Citu, pe care îl știu de când eu eram încă ziarist, iar el era șomer. Era șomer din cauza lui Isarescu, care îl dăduse afara de la Doctorat și ING, pe motiv ca făcuse atac speculativ la leu.Sunt curios cum îl tolerează azi Isarescu. Cât eu eram încă ziarist, iar el se dorea politician, i-am zis, public, ca greșește. El nu și nu. Bine, el fuma intr-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui, a scris pe facebook fostul consilier la Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu.

loading...

Repet, nu am scris niciodată nimic, DAR NU MI SE PARE NORMAL CA UN DROGAT, care fumează zilnic și constant, SA AJUNGĂ SA FIE MINISTRU DE FINANTE!!! Mai avem instituții in tara asta?!, a mai scris Vasilcoiu.


Sursa: https://www.flux24.ro/un-drogat-a-ajuns-ministru-de-finante/?fbclid=IwAR0sjOuflvIJwTYQ2EDvvSA1IipVuiDcD73UAYfbfPzobCwzxVuPgDvawQ8

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Amenzi mari pentru părinţii care nu se reeducă în privinţa vaccinării. Alexandru Rafila vrea cenzurarea discuţiilor despre vaccinuri.
Candidatul Marionetă. Klaus Iohannis şi iluzia democraţiei. Dan Tomozei despre FILIERA GERMANĂ. Acum susţinută de REŢEAUA RUSEASCĂ
În Norvegia a avut loc parada GAYLOR pentru COPII (FOTO, VIDEO)
Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma
HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?
Vă vor şterge şi din memoria omenirii! Acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Ăsta e abia începutul. Nu vă culcaţi pe-o ureche: va fi şi mai rău. Vă vor introduce taxe insuportabile pe case, în timp ce „din raţiuni sociale” vor proteja marii proprietari de imobile. Vă vor zdrobi şi nu se vor opri nici atunci. Nici când veţi dispărea fizic nu le va fi îndeajuns. Se vor zbate să vă şteargă şi din memoria omenirii.
Principalele structuri de informatii ale Israelului: Mossad, Va’adat, Shin Beth, Tzahal (contrainformatii militare)
EXPLOZIV! Angajații Hexi Pharma anunță CUTREMURUL | „Nu mai tăcem! Aşa ne-a dictat sistemul”
Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)
Paradisul Norvegiei , paradisul monarhiei – iadul copiilor!
10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
Surse: Trump a pregătit ordinul de anulare a sancțiunilor antirusești
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro