Un “compliment” de la liderul american, aflat la Bruxelles Trump: “Germanii sunt răi, foarte răi”

Distribuie!by   Președintele american Donald Trump a criticat Germania și vânzările sale de mașini către SUA în cursul unei întâlniri joi cu liderii UE, relatează Der Spiegel, citat de AFP. loading... “Germanii sunt răi, foarte răi”, a afirmat Trump în cadrul întâlnirii sale cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Președintele american Donald Trump a criticat Germania și vânzările sale de mașini către SUA în cursul unei întâlniri joi cu liderii UE, relatează Der Spiegel, citat de AFP.

loading...

“Germanii sunt răi, foarte răi”, a afirmat Trump în cadrul întâlnirii sale cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu alți responsabili ai UE la Bruxelles, conform publicației.

“Priviți milioanele de mașini pe care le vând în SUA. Oribil. Vom opri asta”, a spus liderul de la Casa Albă, potrivit “participanților la întâlnire”.

Jean-Claude Juncker a intervenit, conform aceleiași surse, pentru a apăra Germania, asigurând că toți beneficiază de relațiile de liber-schimb.

În luna martie a acestui an, după o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, Donald Trump a acuzat Germania că “datorează sume mari de bani Alianţei Nord-Atlantice şi Statelor Unite”.

Joi, la summit-ul NATO de la Bruxelles, Trump le-a cerut din nou membrilor NATO să crească cheltuielile pentru apărare, acuzând că state din blocul militar nu plătesc atât cât ar trebui. Liderul american nu a oferit însă și asigurările sperate privind angajamentul american în apărarea Europei.

“Membrii NATO trebuie în sfârșit să își plătească partea și să-și îndeplinească obligațiile financiare. Este nedrept față de contribuabilii americani”, a spus președintele SUA.

Trump şi Merkel urmează să se întâlnească vineri, la summitul G7 de la Taormina, în Italia.

 


Sursa: cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

AUTODENUNȚ. Cătălin Avramescu ziarist la Ziare.com se autodenunță că a luat BANI DE LA SOROS. Cătălin Avramescu: "Sunt Sluga lui Soros Mă autodenunț. În nemernicia mea am luat bani de la Soros."
Reclama OBB ( CFR-ul austriac) la cardurile de călătorie afișează o familie formată dintr-un cuplu de homosexuali
FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marxismul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE
Eșecul acțiunii secesioniste din Catalonia lovește în visul maghiar al ruperii Transilvaniei. Carles Puidgemont a fost arestat!
Sinteza Zilei. Imagini în premieră națională. Personaj din sistemul puterii, cel mai înalt rang în Masonerie
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
SOC cine sunt parintii adoptivi, ambii lucreaza in domeniul medical BIG PHARMA in SUA, au avut nevoie special de Sorina sa o rupa de la sora ei, nu un sugar!!!
S-A TERMINAT! Fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea și Maior, audiați
Șefa DNA, făcută praf de o judecătoare: Kovesi minte cu nerușinare
SLUGILE AU IESIT LA INTERVAL – Procurorii din CSM au lansat un comunicat impotriva libertatii de exprimare ca s-o scoata pe Laura Kovesi din corzi. CSM isi permite sa ii „atentioneze” pe jurnalisti, politicieni si reprezentanti ai societatii civile privind comentariile legate de autodenuntul lui Sebastian Ghita, care a dezvaluit ca ar fi participat la musamalizarea plagiatului sefei DNA. CSM a tacut cand diversi inculpati au fost desfiintati de propaganda cu informatii scurse de la DNA
CE-A CÃUTAT AMBASADORUL KLEMM LA VASLUI? (foto)
TERIBILA PROFEŢIE din Vechiul Testament stârneşte panică! Ce urmează să se întâmple în Siria şi ce spun teologii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro