Un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban…

Distribuie!by Un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban… loading... Avocatul Gheorghe Piperea prezice un „coktail contra poporului român” prin alianța „de dreapta” Isărescu-Iohannis-Orban: Corporațiile vor fi protejate, iar băncile salvate, căci sunt prea mari să fie lasate să falimenteze un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban, generat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban…

loading...

Avocatul Gheorghe Piperea prezice un „coktail contra poporului român” prin alianța „de dreapta” Isărescu-Iohannis-Orban: Corporațiile vor fi protejate, iar băncile salvate, căci sunt prea mari să fie lasate să falimenteze


un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban, generat de o criză economică globală, care va avea ca efect adoptarea unor noi măsuri de austeritate. Piperea spune că dovada acestei noi alianțe, dar și a faptului că președintele Iohannis nu dă doi bani pe Constituție, o reprezintă decizia șefului statului de a trimite în Parlament legea repatrierii aurului.

„Dacă va fi criză economică globală si, mai ales, daca țari ca Rusia, China si Germania vor trece, asa cum intuiesc eu, la sistemul financiar al etalonului aur, inlocuind sistemul etalonului dolar*, cel mai “bun” coktail contra poporului român si a economiei României va fi alianța de “dreapta” între guvernatorul Isărescu, presedintele Johannis si premierul Orban. Consecintele crizei vor fi puse, ca de obicei, în sarcina populației si a IMM-urilor, prin reduceri ale prestatiilor sociale, tăieri de salarii și cresteri de taxe (mai ales taxe indirecte, ca tva – ul sau accizele, care impozitează consumul si, deci, nu se “vad”). Corporațiile vor fi protejate, iar băncile salvate, căci sunt prea mari sa fie lasate sa falimenteze. Adica, austeritate pentru căței si vacanțe de lux pentru dulăi, că așa-i în neo-liberalism”.


Piperea indică și „dovada alianței”dintre președinte, șeful BNR și prim-ministru : „Johannis tocmai ce a trimis legea repatrierii aurului la re-examinare, in Parlament, deși CCR a declarat legea conformă cu Constituiția (ceea ce demonstrează “respectul” deosebit al lui Johannis pentru Constitutie)”.

Gheorghe Piperea susține, în postarea sa, că în lanțul efectelor negative vor cădea victime, în final, și statul și marile companii, inclusiv băncile.

„Doar că :

– Isărescu e ca șarpele mamba, îți urcă în pat și te mușcă fatal în timp ce dormi;

– falimentul consumatorilor și al IMM-urilor va reduce consumul, numarul de locuri de munca, banii de care oamenii pot dispune fara sa se imprumute, adica reducerea drastica a turatiei motorului economic, ceea ce se va transforma, prin acumulare treptata, dar implacabila, in dificultati de plata ale statului si in reducerea drastica a lichiditatilor marilor companii, inclusiv banci, adica faliment sistemic.

Neo-liberalii si libertarienii va vor explica “beneficiile” libertatii pietei – mana invizibila, solutia magica a tuturor problemelor. Doar ca intr-un sistem neo-feudal, cu faraoni si vatafi la butoane, mana invizibila lucreaza pentru stapani, si nu pentru iobagi.

*FED utilizeaza acest levier in mod anti-concurential, in favoarea bancilor americane si a statului-debitor SUA si impotriva restului lumii, tiparind cantitati masive de dolar suplimentari fata de nevoile reale ale economiei si tinand dobanda la zero”,

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O mare parte din averea lui Patriciu a dispărut misterios, se mira și familia! Și-o fi schimbat identitatea și și-a trecut averea pe alt nume?
Premieră mondială împotriva pedofililor. Australia vrea să le anuleze pașapoartele
Cancerul economic - Supermarketurile distrug economia Romaniei. Dacii care se bat in piept rup usile supermarketurilor imperialiste !! Motoul patronilor imperialisti: "Romania este o plantatie de sclavi consumatori.. vor cumpara si facale daca sunt frumos ambalate si la pret de oferta" .. Spor la cumparaturi cu cosuletul libertatii castigate de dupa '89, acum aveti "da toate" !!
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Pregatiri pentru razboi, Rusia face si exercitii nucleare
Ce poveste… Ce au gasit medicii in corpul unei prostituate i-a lasat in lacrimi! Doctor: "E ca un tub, era folosit pentru caini si pisici"
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
2.000 de fermieri greci, au demonstrat împotriva planurilor de reformă guvernamentale
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
AU ELIMINAT-O: Kymberley Suchomel, martora care a identificat MAI MULȚI TRĂGĂTORI la atentatul din LAS VEGAS, a fost găsită moartă în locuința sa
Raed Arafat despre CORUPTIA UCIDE: transmit FAKE NEWS- stiri false pe Facebook
Ghiță îl "TOARNĂ" pe Cristian Tudor Popescu: "Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro