Un candidat la alegerile prezidenţiale a dispărut în miez de noapte. Poliţia şi familia îl caută

Distribuie!by Ninel Peia, candidat la prezidenţiale din partea Neamului Românesc, a dispărut, la Cluj, cu trei zile înainte de scrutin, susţin surse judiciare pentru Adevărul. Peia a ieşit din hotelul în care era cazat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, îmbrăcat în costum, şi a plecat pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ninel Peia, candidat la prezidenţiale din partea Neamului Românesc, a dispărut, la Cluj, cu trei zile înainte de scrutin, susţin surse judiciare pentru Adevărul. Peia a ieşit din hotelul în care era cazat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.00, îmbrăcat în costum, şi a plecat pe jos. Nu a mai fost văzut. Poliţia şi familia îl caută. Conform legii, ofiţerii SPP trebuie să asigure paza candidaţilor doar în timpul activităţilor  de campanie Ş

loading...

„Ofiţerii SPP l-au lăsat seara în faţa hotelului din Cluj în care era cazat. La ora 1.17, în noaptea de miercuri spre joi, Ninel Peia a ieşit din hotel, potrivit imaginilor video. Era îmbrăcat în costum, avea o jachetă şi o borsetă. A plecat pe jos, pe trotuar. Nu a mai revenit în hotel, nu a mai fost de găsit. Îl caută Poliţia, familia şi echipa de campanie, ancheta e în curs. Potrivit legii, Ninel Peia beneficia de maşină, şofer şi ofiţer de protecţie din partea SPP, însă numai pentru activităţile de campanie“, au explicat surse din sistemul juridic pentru Adevarul.  Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Neamul Românesc a fost parlamentar în perioada 2012-2016, din partea PSD.  Ca deputat, a depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea, motivând că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”. „Un Preşedinte ca NICIUNUL! Ajutaţi-mă să pot spune adevărul! Toţi pentru Ţară! Nici Unul pentru Sine! Suntem români şi punctum! Sus Patria! Aşa să ne ajute Dumnezeu! Ninel PEIA – Preşedinte Partidul Neamul Românesc”, este mesajul lui Peia pentru prezidenţiale.  Ninel Peia s-a născut pe 7 octombrie 1969 în comuna Brastavăţu, judeţul Olt. Este căsătorit şi are trei copii. Este licenţiat în Ştiinţe Juridice la Facultatea de Drept, iar în 2011 a absolvit Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazul, Colegiul Naţional de Informaţii, specializarea Securitatea Naţională, potrivit CV-ului publicat pe site-ul personal. Ninel Peia are 9 terenuri intravilan şi agricol, dobândite în perioada 2005 – 2012, o casă de locuit şi o casă de vacanţă şi două autoturisme Mercedes cumpărate în 2007. De asemenea, acesta are bijuterii de 300.000 euro şi trei conturi bancare de 8.000 lei. El mai deţine părţi sociale la şase firme, a acordat trei împrumuturi în nume personal de 2.311.319 lei şi a contractat două credite de 85.000 lei.


Citeste mai mult: adev.ro/q0m2uu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

E oficial: Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
Giganții bancari fac zid în jurul protestatarilor de la Guvern. Încă un șef de bancă aplaudă manifestația
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: "De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică"
Un fost ofițer SRI lansează o teorie explozivă despre Cristina Guseth
Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Rețeaua SOROS vrea să impună ILEGAL CENZURA ÎN ROMÂNIA. Flux24 dezvăluie planul Halucinant de cenzură pus la cale de SOROS, HOTNEWS şi DIGI24. Cerem procuraturii să se autosesize. Nimeni nu se poate erija în organ de cenzură.
EXCLUSIV. NOAPTEA MINȚII. Senatorii transilvăneni au votat pentru LIMBA MAGHIARĂ în prefecturi și deconcentrate
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
Mesajul principelui Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv
Scrisoare publică pentru Rudolph W. Giuliani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro