Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”

Distribuie!by După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor. loading... Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor.

loading...

Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă la Referendumul pentru căsătorie și să voteze DA.


Amato a transmis mesajul său prin intermediul unui clip video, atât în italiană cât și în limba română. Gianfranco Amato este un jurist binecunoscut în Italia pentru implicarea sa în cauzele ce țin de apărarea drepturilor omului.

„Mă simt dator moral să fac un apel către toți românii care trăiesc în țara noastră.


Pe 7 octombrie, în România, se va desfășura un referendum important, solicitat de către trei milioane de cetățeni, pentru a modifica articolul 48 din Constituție, clarificând principiul care spune că familia este bazată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.
În momentul actual, articolul vorbește despre „soți”. Cum era și previzibil, campania de promovare a referendumului se desfășoară în surdină absolută, datorită opoziției puternicului lobby gay și a cenzurii dictaturii gândului unic.
Din acest motiv invit pe toți românii din Italia să voteze DA la acest referendum.
Referendumul pentru familie este de mare importanță. Pentru că într-o lume în care anormalul a devenit normal, românii au ocazia de a spune: bărbatul și femeia, aceasta este adevărata familie. Votez DA!”, a spus el.
https://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Un-avocat-italian-ii-indeamna-pe-romanii-din-Italia-sa-voteze-DA-la-Referendumul-din-6-7-octombrie-„in-ciuda-puternicului-lobby-gay-si-a-dictaturii-gandului-unic-152766

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorii Laurei Kovesi incaseaza umilinte dupa umilinte. Ultima rusine a avut loc la Tribunalul Bihor, in dosarul in care seful Serviciului Arme din IPJ Bihor, comisarul sef Gheorghe Sava, a fost trimis in judecata pentru pretinse infractiuni de abuz in serviciu si fals. Tribunalul a dispus achitarea lui Gheorghe Sava pentru toate acuzatiile, pe motiv ca fapta nu exista si ca nu e prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege (Minuta)
Soros acuzat de destabilizarea Slovaciei de fostul prim-ministru Fico care a demisionat în urma manifestațiilor de stradă organizate de ONG-urile lui Soros. Fico: "Preşedintele (progresist) al Slovaciei Kiska, s-a întâlnit la NewYork cu Soros"
Misiunea secretă a lui Klaus Iohannis. Altceva vrea să împiedice, nu graţierea
România de vânzare: Un şeic a oferit 200 de milioane de euro pentru o parte din România. Arabii vor Insula Mare a Brăilei
Hayssam aruncă BOMBA: Băsescu e PROFESORUL, el m-a ajutat să fug din România
Rusia şi Siria au respins un nou atac al ISIS asupra oraşului Palmyra
Studiu recent – copiii nenăscuți pot simți durerea încă din primul trimestru de sarcină
Federalista UE o ia peste bot de la CCR. Controlul înjositor al Comisiei UE REFUZAT de CCR. Curtea Constituțională îi trimite la plimbare pe reprezentanții Comisiei Europene. CCR cere Comisiei Europene să fie EXCLUSĂ din discuțiile despre MCV
Tupeul lui nu are limite: Augustin Lazăr cere daune de la MJ
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Codul Fiscal modificat de PSD scade veniturile corporatiștilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro