Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”

Distribuie!by După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor. loading... Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor.

loading...

Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă la Referendumul pentru căsătorie și să voteze DA.


Amato a transmis mesajul său prin intermediul unui clip video, atât în italiană cât și în limba română. Gianfranco Amato este un jurist binecunoscut în Italia pentru implicarea sa în cauzele ce țin de apărarea drepturilor omului.

„Mă simt dator moral să fac un apel către toți românii care trăiesc în țara noastră.


Pe 7 octombrie, în România, se va desfășura un referendum important, solicitat de către trei milioane de cetățeni, pentru a modifica articolul 48 din Constituție, clarificând principiul care spune că familia este bazată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.
În momentul actual, articolul vorbește despre „soți”. Cum era și previzibil, campania de promovare a referendumului se desfășoară în surdină absolută, datorită opoziției puternicului lobby gay și a cenzurii dictaturii gândului unic.
Din acest motiv invit pe toți românii din Italia să voteze DA la acest referendum.
Referendumul pentru familie este de mare importanță. Pentru că într-o lume în care anormalul a devenit normal, românii au ocazia de a spune: bărbatul și femeia, aceasta este adevărata familie. Votez DA!”, a spus el.
https://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Un-avocat-italian-ii-indeamna-pe-romanii-din-Italia-sa-voteze-DA-la-Referendumul-din-6-7-octombrie-„in-ciuda-puternicului-lobby-gay-si-a-dictaturii-gandului-unic-152766

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban...
Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. ...Noi ce facem? 
BNR a sărit ca ARSĂ după declarațiile lui Tudose! Agitație în ”șerpărie”. Se ascunde ceva?
Juncker, despre cei care părăsesc Pactul ONU pentru MIGRAŢIE: „Sunt populiști stupizi
BRIGADA LUI MACOVEI – Iata dovada ca Monica Macovei a adus 30 de #rezistenti la dezbaterea din comisia LIBE a Parlamentului European. Alti 15 protestatari cu insigne #rezist au fost adusi de un europarlamentar al Partidului National Liberal. Transportul si cazarea protestatarilor au fost platite din bani europeni
PNL-UL NU SE MAI OPREȘTE – CURENTUL S-A SCUMPIT DE LA 1 IANUARIE CU 7,5%!
Dupa 28 de ani de la REVOLUTIE: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare! Ministerul Justiției al lui Tudorel Toader recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!
Avocații cuplului Săcărin fac presiuni asupra mass-media pentru a retrage articolele defavorabile. Narcisa Iorga, fostă membră CNA: Jurnaliști, nu trebuie cedat în fața amenințărilor
Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export
Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii
Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI despre Rareș Bogdan | „Este un agent de influență personal al lui Coldea”
Revine un mare proiect al lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu se aștepta la asta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro