Un avocat italian îi îndeamnă pe românii din Italia să voteze DA la Referendumul din 6/7 octombrie „în ciuda puternicului lobby gay și a dictaturii gândului unic”

Distribuie!by După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor. loading... Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

După numeroasele voci din spațiul țării care îi îndeamnă pe români să voteze „DA” la Referendumul de pe 6-7 octombrie, acum românii din afara României sunt chemați la vot chiar de reprezentanți ai gazdelor lor.

loading...

Astfel, avocatul italian Gianfranco Amato îi îndeamnă pe românii din Italia să meargă la Referendumul pentru căsătorie și să voteze DA.


Amato a transmis mesajul său prin intermediul unui clip video, atât în italiană cât și în limba română. Gianfranco Amato este un jurist binecunoscut în Italia pentru implicarea sa în cauzele ce țin de apărarea drepturilor omului.

„Mă simt dator moral să fac un apel către toți românii care trăiesc în țara noastră.


Pe 7 octombrie, în România, se va desfășura un referendum important, solicitat de către trei milioane de cetățeni, pentru a modifica articolul 48 din Constituție, clarificând principiul care spune că familia este bazată pe căsătoria între un bărbat și o femeie.
În momentul actual, articolul vorbește despre „soți”. Cum era și previzibil, campania de promovare a referendumului se desfășoară în surdină absolută, datorită opoziției puternicului lobby gay și a cenzurii dictaturii gândului unic.
Din acest motiv invit pe toți românii din Italia să voteze DA la acest referendum.
Referendumul pentru familie este de mare importanță. Pentru că într-o lume în care anormalul a devenit normal, românii au ocazia de a spune: bărbatul și femeia, aceasta este adevărata familie. Votez DA!”, a spus el.
https://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Un-avocat-italian-ii-indeamna-pe-romanii-din-Italia-sa-voteze-DA-la-Referendumul-din-6-7-octombrie-„in-ciuda-puternicului-lobby-gay-si-a-dictaturii-gandului-unic-152766

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Măi băieţi, pe ce aţi cheltuit voi 70 mil. euro la Teatrul Naţional, nu aveţi bani de scoli şi spitale ? Ia săriţi voi cu raportul ca să ştim şi noi cum ajunge să coste reabilitarea unei singure clădiri cât un cartier cu 3.000 de apartamente noi!
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
Prima zi de Referendum nu a fost lipsită de incidente. Un tânăr a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a putea vota.
ÎN PIAŢA VICTORIEI, FALȘII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT ŞI VICIOS PE ADEVĂRAŢII PROTESTATARI ANTI-SISTEM | Protestul # REZISTeste un FALS PROTEST ANTI-SISTEM | ASA ARATA O COLONIE !!! PROTESTATARI MANDRII CA SUNT SCLAVI SLUGARNICI IN PROPRIA TARA !!! ASTIA DA "PATRIOTI" ...
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?
ILIESCU E TERMINAT. PROCURORII AU CONSTATAT CĂ NOUA CONDUCERE DIN 1989 A DETERMINAT MOARTEA ȘI RĂNIREA OAMENILOR
Ţeapă de miliarde pentru România: Raport ALARMANT pentru armată - 'Rachetele Patriot, un EŞEC'
O nouă întâlnire cu Grindeanu Ce caută ambasadorul SUA la Guvern
Tehnologia cenzurata public si folosita distructiv de Masonerie
Cum ești FURAT la pompa OMV. Nu alimentezi, dar plătești. Reacția companiei
Funcţionarii ANAF au ajutat grupul Euroavipo să fure peste 613 milioane de lei de la stat
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro