Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?

Distribuie!by Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.
Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre credință și legătura sa cu Dumnezeu, au fost făcute la emisiunea „Fox News at Night cu Shannon Bream”, în timpul unei dezbateri despre modul în care democrații aprobă legi privind avortul. Cazul cel mai comentat a fost cel al statului Virginia, unde guvernatorul a anunțat o lege care ar permite avortul chiar în momentul în care mama intră în travaliu.

loading...

„Acesta este tupeul stângii. Tocmai s-a vorbit aici despre zid (Zidul cu Mexicul pe care președintele Trump dorește să-l ridice – n.r). Democrații ne spun că construirea acestui zid la frontieră este imorală. Dar uciderea unui copil, în pîntecele mamei,  la nouă luni este un lucru bun”, a reacționat actorul în vârstă de 60 de ani.
„Știți ca la o sarcină de 22 de zile există bătăi ale inimii. Dacă nu este o viață, atunci spuneți-mi ce este? Privești înapoi, în ultimul secol, dacă vrei să vorbești despre istorie – dar, din păcate, noi nu mai predăm istorie în școli – și dacă te uiți în urmă, aproape 100 de milioane de copii au fost uciși în pântecele mamelor”, a spus actorul american, cunoscut activist anti avort. Donald Trump s-a referit marți în discursul anual privind starea națiunii și la scandalurile recente privind avortul.


”Nu poate fi un contrast mai mare cu imaginea minunată a unei mame care își ține copilul în brațe, decât spectacolul terifiant la care a asistat națiunea noastră în ultimele zile. Parlamentarii din New York au salutat încântați adoptarea legislației care permite ca un copil să fie dezmembrat din pântecele mamei chiar înainte de naștere”, a spus Trump. „Aceștia sunt bebelușii  vii și frumoși, care nu vor avea niciodată șansa de a-și împartăși dragostea și visele în această lume. Avem apoi și cazul guvernatorului Virginiei, care a declarat că va ucide un copil după naștere”.
Trump s-a referit la videoclipul devenit virat săptămâna trecută, în care democrata Kathy Tran recunoaște că proiectul său de lege pentru a liberaliza legea privind avortul în Virginia ar permite avortul chiar în momentul în care femeia intră în travaliu.

„Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să voteze legislația pentru a interzice avortarea copiilor care pot simți durerea în pântecele mamei”, a spus președintele SUA. „Să colaborăm pentru a clădi o cultură care să prețuiască viețile nevinovate. Și să reafirmăm un adevăr fundamental: toți copiii – născuți și nenăscuți – sunt făcuți după chipul sfânt al lui Dumnezeu”.


https://www.activenews.ro/externe/Un-actor-de-la-Hollywood-despre-avort-Sa-construiesti-un-zid-este-imoral-dar-sa-ucizi-un-copil-nu-154512?fbclid=IwAR3cImAnt-i7b_-2igW0QSrl_yyIKhlFdpz5o3hI2t4ChooOg_ycUFqOOsI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rusia si China au semnat un acord istoric.
Ministerul Comunicaţiilor a tocat zeci de milioane de euro pe studii şi site-uri inutile | Vă convine?
Sute de militari americani și zeci de tancuri au intrat în România
Mitul olimpicilor la matematica
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Atenţie, Putin! Putem doborî rachete de la Deveselu!
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Europa se sesizează cu privire la grava încălcare a democrației în România prin ignorarea celor trei milioane de români. Roxana Stanciu: Nicio altă inițiativă a cetățenilor europeni de până acum NU a primit vreodată un sprijin atât de copleșitor
Tabara LGBT a primit ordin sa taca cu privire la referendum ca sa legea treaba de Dragnea
Regele Mihai si-a platit fiica si ginerele care era in Guvern, ca sa faca PR pentru Casa Regala! Principesa Margareta a avut un salariu mai mare decat Radu Duda!
SUNT FIICA UNUI TERORIST!
Klaus Werner Iohannis îi refuză vizita președintelui CEDO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro