Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?

Distribuie!by Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.
Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre credință și legătura sa cu Dumnezeu, au fost făcute la emisiunea „Fox News at Night cu Shannon Bream”, în timpul unei dezbateri despre modul în care democrații aprobă legi privind avortul. Cazul cel mai comentat a fost cel al statului Virginia, unde guvernatorul a anunțat o lege care ar permite avortul chiar în momentul în care mama intră în travaliu.

loading...

„Acesta este tupeul stângii. Tocmai s-a vorbit aici despre zid (Zidul cu Mexicul pe care președintele Trump dorește să-l ridice – n.r). Democrații ne spun că construirea acestui zid la frontieră este imorală. Dar uciderea unui copil, în pîntecele mamei,  la nouă luni este un lucru bun”, a reacționat actorul în vârstă de 60 de ani.
„Știți ca la o sarcină de 22 de zile există bătăi ale inimii. Dacă nu este o viață, atunci spuneți-mi ce este? Privești înapoi, în ultimul secol, dacă vrei să vorbești despre istorie – dar, din păcate, noi nu mai predăm istorie în școli – și dacă te uiți în urmă, aproape 100 de milioane de copii au fost uciși în pântecele mamelor”, a spus actorul american, cunoscut activist anti avort. Donald Trump s-a referit marți în discursul anual privind starea națiunii și la scandalurile recente privind avortul.


”Nu poate fi un contrast mai mare cu imaginea minunată a unei mame care își ține copilul în brațe, decât spectacolul terifiant la care a asistat națiunea noastră în ultimele zile. Parlamentarii din New York au salutat încântați adoptarea legislației care permite ca un copil să fie dezmembrat din pântecele mamei chiar înainte de naștere”, a spus Trump. „Aceștia sunt bebelușii  vii și frumoși, care nu vor avea niciodată șansa de a-și împartăși dragostea și visele în această lume. Avem apoi și cazul guvernatorului Virginiei, care a declarat că va ucide un copil după naștere”.
Trump s-a referit la videoclipul devenit virat săptămâna trecută, în care democrata Kathy Tran recunoaște că proiectul său de lege pentru a liberaliza legea privind avortul în Virginia ar permite avortul chiar în momentul în care femeia intră în travaliu.

„Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să voteze legislația pentru a interzice avortarea copiilor care pot simți durerea în pântecele mamei”, a spus președintele SUA. „Să colaborăm pentru a clădi o cultură care să prețuiască viețile nevinovate. Și să reafirmăm un adevăr fundamental: toți copiii – născuți și nenăscuți – sunt făcuți după chipul sfânt al lui Dumnezeu”.


https://www.activenews.ro/externe/Un-actor-de-la-Hollywood-despre-avort-Sa-construiesti-un-zid-este-imoral-dar-sa-ucizi-un-copil-nu-154512?fbclid=IwAR3cImAnt-i7b_-2igW0QSrl_yyIKhlFdpz5o3hI2t4ChooOg_ycUFqOOsI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Puciul 1989 - DATA DE ION ILIESCU (FSN) CU AJUTORUL SECURITATII. GRU, KGB SI AL GENERALULUI VICTOR STANCULESCU.
5,5 MILIARDE SALARIU! De la STAT! Aveţi curaj să preluaţi această ştire, deontologilor?
Președintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constituțională proiectul PSD care elimină 102 de taxe nefiscale, Guvernul anunțând anterior că eliminarea acestora va avea un impact bugetar de circa 1,6 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB.
GHINION reloaded| sa vedem daca iese lumea la protest pentru asta| Cei care au credite in FRANCI si-au luat azi o palma uriasa din partea CCR
Adevărata miză a invaziei din Afganistan? O ”mică” comoară de 3000 de miliarde de dolari!
SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
SE APROPIE RĂZBOIUL? Rușii aduc 100.000 de militari, 800 de tancuri și 400 de piese de artilerie la granița cu Polonia și Țările Baltice
DOSAR RC/ PĂPUȘARUL. Cine e cel mai protejat miliardar mafiot cu afaceri în România ajuns ieri pe banca acuzaților
OFICIAL! SE CONTUREAZĂ FACTURA PENTRU BREXIT
Se confirmă că mass-media l-a nenorocit pe profesorul de religie din Copșa Mică. Patriarhia și elevii îl apără pe preot. Cancerul i-a revenit și face un tratament care poate da mâncărimi de piele, ca efect secundar
„Lovitura de stat” pe 10 august? Grupuri de mercenari, unii veniti din afara tarii – din forte para-militare
Isarescu (omul Casei regale) a semnat un decret in 2006 prin care Banca Angliei nu a mai dat nicio dobanda pentru aurul depozitat !
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro