Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?

Distribuie!by Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent pe activiștii pro-avort, neputând să nu remarce, așa după cum a declarat, că stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.
Comentariile actorului care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre credință și legătura sa cu Dumnezeu, au fost făcute la emisiunea „Fox News at Night cu Shannon Bream”, în timpul unei dezbateri despre modul în care democrații aprobă legi privind avortul. Cazul cel mai comentat a fost cel al statului Virginia, unde guvernatorul a anunțat o lege care ar permite avortul chiar în momentul în care mama intră în travaliu.

loading...

„Acesta este tupeul stângii. Tocmai s-a vorbit aici despre zid (Zidul cu Mexicul pe care președintele Trump dorește să-l ridice – n.r). Democrații ne spun că construirea acestui zid la frontieră este imorală. Dar uciderea unui copil, în pîntecele mamei,  la nouă luni este un lucru bun”, a reacționat actorul în vârstă de 60 de ani.
„Știți ca la o sarcină de 22 de zile există bătăi ale inimii. Dacă nu este o viață, atunci spuneți-mi ce este? Privești înapoi, în ultimul secol, dacă vrei să vorbești despre istorie – dar, din păcate, noi nu mai predăm istorie în școli – și dacă te uiți în urmă, aproape 100 de milioane de copii au fost uciși în pântecele mamelor”, a spus actorul american, cunoscut activist anti avort. Donald Trump s-a referit marți în discursul anual privind starea națiunii și la scandalurile recente privind avortul.


”Nu poate fi un contrast mai mare cu imaginea minunată a unei mame care își ține copilul în brațe, decât spectacolul terifiant la care a asistat națiunea noastră în ultimele zile. Parlamentarii din New York au salutat încântați adoptarea legislației care permite ca un copil să fie dezmembrat din pântecele mamei chiar înainte de naștere”, a spus Trump. „Aceștia sunt bebelușii  vii și frumoși, care nu vor avea niciodată șansa de a-și împartăși dragostea și visele în această lume. Avem apoi și cazul guvernatorului Virginiei, care a declarat că va ucide un copil după naștere”.
Trump s-a referit la videoclipul devenit virat săptămâna trecută, în care democrata Kathy Tran recunoaște că proiectul său de lege pentru a liberaliza legea privind avortul în Virginia ar permite avortul chiar în momentul în care femeia intră în travaliu.

„Pentru a apăra demnitatea fiecărei persoane, cer Congresului să voteze legislația pentru a interzice avortarea copiilor care pot simți durerea în pântecele mamei”, a spus președintele SUA. „Să colaborăm pentru a clădi o cultură care să prețuiască viețile nevinovate. Și să reafirmăm un adevăr fundamental: toți copiii – născuți și nenăscuți – sunt făcuți după chipul sfânt al lui Dumnezeu”.


https://www.activenews.ro/externe/Un-actor-de-la-Hollywood-despre-avort-Sa-construiesti-un-zid-este-imoral-dar-sa-ucizi-un-copil-nu-154512?fbclid=IwAR3cImAnt-i7b_-2igW0QSrl_yyIKhlFdpz5o3hI2t4ChooOg_ycUFqOOsI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fost vicepreședinte Rompetrol: ''Am căzut cu toții de pe scaun când Patriciu ne-a spus că a vândut compania''
Cum s-a sărbătorit cucerirea Daciei. Cât aur au luat romanii din fostul stat al lui Decebal.
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
EXCLUSIV : John Kerry a fost atacat la Roma pentru susținerea extinderii ISIS (VIDEO)
Presedintele Iohannis este membru intr-un ONG fondat de Soros: European Council on Foreign Relations,
PREA BUN, PREA PE FAȚĂ! COVALACT, CUMPĂRAT DE GIGANTUL FRANCEZ LACTALIS!
Cea mai PRESTIGIOASA publicatie din Germania AVERTIZEAZA POPULATIA: Usturoiul din China este albit cu CLOR! NU MANCATI, riscati sa MURITI!
Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
Producătorul serialului pro-homosexual „O familie modernă” de la Pro TV insultă creștinii care sunt de acord cu politica anti-imigrație a lui Trump: Creștinismul vostru e de rahat!
La revedere mancare sanatoasa: Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018
O țară arabă vine din deșert să salveze agricultura românească. Este oficial! O firmă din Emiratele Arabe Unite a preluat Agricost SA
Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro