Uitați cum se repetă istoria: Epidemia care lovește la 100 de ani – coincidență sau mână criminală?

Distribuie!by La fiecare 100 de ani o epidemie, iar numărul victimelor din ce în ce mai mare. loading... 1720: Marea Ciumă din Marseille a făcut 50.000 de morți în oraș și încă 50.000 în provinciile învecinate. 1820: Bilanțul holerei care a lovit Asia și a ajuns până în Europa nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La fiecare 100 de ani o epidemie, iar numărul victimelor din ce în ce mai mare.

loading...

1720: Marea Ciumă din Marseille a făcut 50.000 de morți în oraș și încă 50.000 în provinciile învecinate.
1820: Bilanțul holerei care a lovit Asia și a ajuns până în Europa nu a putut fi niciodată stabilit. Ne putem face doar o idee despre mortalitatea ridicată a epidemiei dacă ținem cont că numai în Bangkok au murit 30.000 de oameni.
1920: Gripa spaniolă a fost un dezastru greu de imaginat – 500 milioane infectați la nivel mondial. Estimările privind morții merg de la 50 la 100 de milioane de oameni.


Este prea devreme să spunem ce ne așteaptă de la actuala epidemie, dar perspectivele sunt înspăimântătoare. Potrivit specialiștilor, rata mortalității în cazul infecției cu coronavirus este de 15%, mult mai mult decât alte infecții similare, în care mortalitatea este de doar 3%.
La fel de grav este faptul că specialiștii chinezi au anunțat că boala se poate transmite încă din perioada de incubație, cu mult înainte ca purtătorul să dea semne de boală. Această posibilitate face ca toate măsurile de control luate pe glob să fie inutile. Controalele de pe aeroporturi nu servesc la nimic dacă un pasager purtător de coronavirus se prezeintă perfect sănătos, fără febră, fără măcar să strănute. Este foarte posibil ca oamenii aceștia să umble o săptămână sau două printr-un oraș european, împrăștiind coronavirusul în stânga și-n dreapta.

Am putea crede că este un mod prin care planeta mai reduce din populație, dar la fel de bine ne putem întreba dacă nu este vorba de forțe obscure care încearcă același lucru. Tot mai multă lume vorbește de o armă biologică, un virus scăpat din laborator sau pur și simplu un virus plantat discret – nu întâmplător în China, o țară care deranjează prin puterea economică. Iar efectele se văd, coronavirusul nu a lovit doar populația, ci și economia Chinei.


SURSA: https://sevedetot.ro/uitati-cum-se-repeta-istoria-epidemia-care-loveste-la-100-de-ani-coincidenta-sau-mana-criminala/?fbclid=IwAR0OIpoSWzeA0xKhz1aXtanbVseBPP9ICE5AFtT7jNY8Z9KYqkXTaVySWwI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ORBAN: ”UE FINANTEAZA ATACURILE LA GUVERNUL DIN ROMANIA!”
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Dorințele lui Putin, DEZVĂLUITE. Rusia vrea o altă ORDINE MONDIALĂ. NATO, o relicvă a Războiului Rece
CARDUL DE SANATATE va fi OBLIGATORIU si in cazurile de URGENTE MEDICALE...
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!
Statuia satanică făcută pentru gazonul guvernamental din Oklahoma e aproape gata
Vă spun şi o noutate: englezii şi americanii, pe care îi proslăviţi, au propus la Yalta ca graniţa de Vest a URSS să fie Carpaţii Răsăriteni, adică întreaga Moldovă a României să fie inclusă în URSS.” …O fi adevărat?
Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda
Cum e la liceu în Franța: Toată lumea are uniformă. Obligatorie este și coafura fetelor. Elevii nu absentează fără voia părinților, iar gadgeturile sunt interzise în școală. O analiză comparativă asupra sistemelor de educație din România și Franța și cum era viaţa in scoli pe vremea comunistă :
Atenție: VACCINUL GARDASIL vine în ROMÂNIA. Deja vor să-l introducă în schema de VACCINURI OBLIGATORII
RECORDUL SFIDĂRII. Legea specială a gazelor, adoptată de Camera Deputaților la câteva ore de la primirea unui raport avizat pe șest, la secțiunea ”diverse”!
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro