UE înseamnă, exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, “corectitudine politică”, lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială

Distribuie!by loading... Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, politicienii globalisti, FSN stanga si FSN dreapta, ne-au spus ca “suntem liberi”. In timp ce “eram liberi”, FSN stanga si FSN dreapta au contribuit la vanzarea Romaniei catre globalisti. Aceeasi politicieni, aceleasi gasti pro-globalizare, au venit apoi cu iluzia aderarii noastre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

by Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, politicienii globalisti, FSN stanga si FSN dreapta, ne-au spus ca “suntem liberi”. In timp ce “eram liberi”, FSN stanga si FSN dreapta au contribuit la vanzarea Romaniei catre globalisti. Aceeasi politicieni, aceleasi gasti pro-globalizare, au venit apoi cu iluzia aderarii noastre la […]

loading...

Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, politicienii globalisti, FSN stanga si FSN dreapta, ne-au spus ca “suntem liberi”. In timp ce “eram liberi”, FSN stanga si FSN dreapta au contribuit la vanzarea Romaniei catre globalisti.

Aceeasi politicieni, aceleasi gasti pro-globalizare, au venit apoi cu iluzia aderarii noastre la NATO, la UE si la incheierea asa-zisului “parteneriat strategic” cu SUA, majoritatea romanilor neintelegand ca toate acestea vor duce la transformarea Romaniei intr-o colonie.


Anii au trecut, gastile de politicieni FSN stanga si FSN dreapta ne-au condus prin rotatie si ne conduc in prezent. In tot acest timp, nationalismul romanesc era la cote mici. Singurul care le spunea se manifesta nationalist era Corneliu Vadim Tudor. Fara indoiala ca, daca Vadim ar fi fost ales de catre romani in anul 2.000, Romania nu era, astazi, in situatia in care se afla, acum.

In prezent, in Romania, majoritatea politicienilor sunt pro-globalizare, pro-Noua Ordine Mondiala. Spre deosebire de Romania, in alte tari din UE, nationalismul este in crestere, iar nationalismul este o adevarata forta politica (exemplu: Marine Le Pen in Franta – “Frontul National”).


A fi nationalist inseamna sa iti iubesti tara, sa pastrezi valorile nationale (cultura, istorie, religie, traditie), caci scopul globalistilor este de a distruge valorile nationale ale tuturor statelor.

Dupa cum vedeti in titlul articolului, UE inseamna exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, “corectitudine politică”, lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială.

Vi se pare ca titlul este “exagerat”?

Sa o luam pe rand:

1. Exploatarea

Atat romanii, cat si ceilalti cetateni “liberi” ai UE au devenit sclavii multinationalelor, care au acaparat tarile. In Romania, supermarketurile i-au distrus economic pe micii afaceristi, pe tarani si pe cei care au mici magazine. Romania nu are nevoie de multinationale!

2. Abuz

Abuzurile fac parte din “democratia” UE in sensul ca drepturile si libertatile oamenilor nu prea conteaza, ele fiind doar pe hartie. In Noua Ordine Mondiala, drepturile si libertatile oamenilor nu exista.

3. Saracie

Cu cat oamenii sunt mai saraci, cu atat ei pot fi controlati mai usor de catre globalisti. Globalistii au creat un sistem ticalos in care exista doar oameni bogati si oameni saraci. Este de ajuns sa mergem prin “tarile civilizate” sa vedem ca saracia a atins cote alarmante.

4. Homosexualitate

Nu este vorba doar despre homosexualitate, ne referim la LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transexuali). Globalistii SUA si UE fac presiuni asupra statelor UE sa accepte casatoria intre persoanele de acelasi sex si adoptia de copii de catre acestia. Romania reuseste sa #reziste presiunilor venite din partea globalistilor, iar majoritatea romanilor resping parteneriatul civil, casatoria intre persoanele de acelasi sex, dar si adoptia de copii de catre acestia.

5. Multiculturalism

Multiculturalismul este un concept neomarxisti, care sustine amestecarea tuturor culturilor si valorilor pentru a crea o lume fara identitate. Atunci cand amesteci culturile si valorile tuturor popoarelor, creezi o omenire fara identitate. Despre acest plan a scris neomarxistul Aldoux Huxley in cartea sa, “Minunata lume noua”.

In acea carte, Aldoux Huxley isi imagineaza o lume fara identitate, o lume fara valori. De asemenea, Richard Kalergi a scris cartea “Idealismul Practic” unde sustine ca, “omul viitorului va fi o corcitura”. Este vorba de genocidul popoarelor europene in vederea crearii Pan-Europa.

Invazia islamica asupra Europei nu a aparut din senin, ci a fost orchestrata de mintile malefice ale globalistilor. Globalistii au transformat Orientul Mijlociu intr-un iad, in timpul “Primaverii Arabe” (2010 – 2011), fortandu-i astfel pe acei oameni sa imigreze si chiar finantandu-le imigrantia. George Soros a fost acuzat ca prin ONG-urile sale sprijina imigratia.

Acesta este rasismul anti-albi, un rasism promovat de catre globalisti.

6. Teoria Gender

Teoria Gender face parte din propaganda LGBT si se refera la dreptul persoanelor de a-si schimba sexul. Teoria Gender se refera la acele persoane care, desi s-au nascut barbati, ei se cred “femei” sau invers, persoane care, desi s-au nascut femei, ele se cred “barbati”.

7. Ateism militant

Ateismul militant face parte din “valorile europene” ale neomarxistilor. Acestia nu accepta spiritualitatea si o considera ceva de “Evul Mediu”. In propaganda ateista este implicata si Fundatia pentru o Societate Deschisa a lui George Soros. George Soros a afirmat la emisiunea “60 minute” de la CBS, intr-un interviu, in 1998, ca nu crede in religie si nici in Dumnezeu.

8. “Corectitudinea politica”

“Corectitudinea politica” este un concept al neomarxistilor prin care este promovata cenzura. Este vorba de o cenzura cu privire la discutii despre multiculturalism, homosexualitate, minoritati.

Mai exact, neomarxistii au creat conceptul numit “Discriminare Pozitiva”. “Discriminarea Pozitiva” se refera la discriminarea majoritatii de catre minoritati, iar minoritatile sa aiba mai multe drepturi decat majoritatea.

Neomarxistii impart oamenii in doua categorii: “cei opresivi” (majoritatea) si “victimele” (minoritatile). Pentru minoritati nu exista “corectitudine politica”, minoritatile se pot exprima liber cu privire la orice subiect.

9. Lipsa libertatii de exprimare

Lipsa libertatii de exprimare in asa-zisa “lume libera si civilizata” este cat se poate de clara tocmai din cauza “corectitudinii politice”. De exemplu, in asa-zisele “tari civilizate”, au fost si sunt oameni amendati sau urmariti penal pentru ca au indraznit sa afirme public, pe site-urile de socializare, ca nu sunt de acord cu primirea de imigranti sau au criticat propaganda LGBT.

Neomarxistii au inventat niste sintagme “hate speech” (“discurs instigator la ura”) si “hate crime” (“crima de ura”), iar in afara de acestea exista etichetele clasice de “nazist”, “fascist” si “white supremacist” (“suprematia alba”).

Aceste etichete au rolul psihologic de a-i intimida pe “noii contrarevolutionari”. Este la fel ca in trecut. In trecut, comunistii ii etichetau pe cei care se opuneau “ideilor revolutionare” drept “nazisti”, “fascisti”, “rasisti”, “xenofobi”, “contrarevolutionari”. In Romania, exista si un alt termen: “legionar”.

10. Big Brother

Big Brother inseamna spionajul oamenilor de catre serviciile secrete sub pretextul “combaterii terorismului”. Terorismul islamist a fost creat si finantat de catre SUA. Acesta este un adevar istoric incontestabil. Organizatia terorista Al Qaeda a fost finantata de catre CIA in cadrul operatiunii “Cyclone”. Scopul mujahedinilor din Al Qaeda era acela de a lupta impotriva sovieticilor din Afganistan in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989).

Osama bin Laden a fost agentul CIA, care se intalnea cu Zbigniw Brzezinski, Consilierul pe Probleme de Securitate Nationala din timpul Administratiei Reagan. Organizatia terorista ISIS a fost creata si finantata de catre SUA in timpul “Primaverii Arabe” (2010-2011) cu scopul de a-l inlatura pe presedintele Siriei, Bashar al-Assad.

“Lupta impotriva terorismului” este o minciuna a globalistilor, iar ei vor sa ia toate libertatile tuturor oamenilor in numele “sigurantei”.

11. Stat politienesc

Statul politienesc este creat de catre globalisti cu scopul de a “lupta impotriva terorismului”. “Lupta impotriva terorismului” este doar un pretext al globalistilor pentru a ne lua toate libertatile. Spionajul, statul politienesc, sfarsitul libertatilor fac parte din Noua Ordine Mondiala.

In Romania, globalistii au creat un astfel de sistem incepand cu anul 2005. La noi nu este vorba de pretextul “lupta impotriva terorismului”, ci este vorba de pretextul “lupta impotriva coruptiei”.

Sub pretextul “luptei impotriva coruptiei”, DNA si SRI, care sunt la comanda globalistilor SUA si UE, au incalcat drepturile oamenilor. DNA si SRI au actionat in mod ilegal in baza unor protocoale secrete. Cu alte cuvinte, DNA si SRI au facut politie politica, iar dovezile sune nenumarate: de la fabricarea probelor, la denunturi mincinoase.

In Romania, globalistii SUA si UE au creat un concept malefic numit “Puscaria ca proiect de tara”. Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a numit acest experiment “Guantanamizarea Romaniei”.

Majoritatea presei din Romania, politicieni, juristi, sustin ca Basescu, Kovesi si Coldea au creat acest sistem malefic din Romania. Gresit! Ei nu puteau sa conceapa un astfel de Sistem Represiv, ci acest Sistem Represiv a fost o creatie 100% a globalistilor SUA si UE.

Ori de cate ori, mass-media din Romania, diversi politicieni, juristi, membri ai societatii civile adevarate atrageau atentia cu privire la abuzurile din “Justitia Independenta”, apareau ambasadorii, in special ambasadorul SUA, CSM-istii, care ne “urecheau” pe toti, deoarece “afectam lupta anticoruptie”.

Astazi, “lupta anticoruptie” din Romania este doar o lozinca in care doar Tinerii Frumosi si Liberi #Rezist mai cred. In realitate, “lupta anticoruptie din Romania” a fost si este o minciuna, dar si o lupta pentru putere a globalistilor.

12. Lipsa valorilor nationale

Valorile nationale sunt baza unui stat. Valorile nationale ale unui stat sunt: religia, traditia, cultura si istoria. Globalistii incearca sa le distruga pas cu pas cu ajutorul Globalizarii. Un popor fara religie, traditie, cultura si istorie este un popor pierdut. Pe globalisti ii deranjeaza identitatea de “roman”, “german”, “francez” etc., din acest motiv ei au creat o noua identitate “cetatean european”. Nu, noi suntem romani!

13. Noua Ordine Mondiala

Noua Ordine Mondiala este visul globalistilor. Noua Ordine Mondiala inseamna dictatura absoluta, adica un comunism global, un singur Guvern Mondial, cu o populatie redusa la aproximativ 500 milioane de locuitori. Cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale le puteti citi pe “Pietrele indrumatoare din Georgia”.

James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

7 comentarii

 1. Adrian

  S-a ajuns aici, prin distrugerea nationalismului..Si banii, nu au venit de la UE, ci s-au dus la UE !
  Nationalismul nu reprezinta o categorie rasiala, nu are nimic de-a face cu rasa sau etnicitatea. Nationalismul, este credinta cetateanului de rand in conducatorii sai, care (spera el) vor pune binele tarii inaintea altor interese straine. Toti conducatorii au fost nationalisti : Gandi, Mandela, Lincoln, Roosvelt, De Gaul, Churchill… Sa citam doar cativa.
  Globalizarea insa, este opusul nationalismului. Cu ajutorul acestui concept, s-a transferat bogatia, resursele si industria nationala altor tari (regiuni), pauperizand populatia care-a fost servita pe tava unei clici de conducatori impusi si nu alesi. Fabrici si uzine s-au inchis, locuri de munca s-au evaporat peste noapte. Cu toate astea,locurile de munca si industria insa, nu au disparut. Ele au fost transferate in alte parti din asa zisul UE, sau aiurea in lume, (asa numita privatizare) iar in cursul procesului, cei de la butoane au devenit putred de bogati, iar ceialalti vaduviti de servici, incredibil de saraci. In loc sa-si recunoasca vina, cei imbogatiti le baga pumnul in gura celor saraciti obligandu-i sa taca si sa inceteze de-a se mai vaicari. Asa ca, o lume fara granite, s-a dovedit a fi foarte profitabila pentru imbogatitii lui Ilici, fostii comunisti , activisti de partid, militieni si securisti…De aceea au si militat pentru UE. Lumea fara granite, spatiul Schanegen, concept cat se poate de apetisant pentru ei.
  Nationalismul, este pentru ei otrava pura. De aceea, pentru a te reduce la tacere iti arunca in fata rasismul, antisemitismul, islamofobismul, homofobismul si toate celelalte …fobii, prin intermediul vuvuzelelor instalate in mass media, maimutarind jurnalistii, de fapt, propagandisti marxisti cadorisiti de Stefan Gheorghiu cu titlul de ..ziarist. (caz classic…Nistorescu…si nu numai).

 2. Soare

  Doar banii UE sunt buni, nu? Tarile din fostul bloc comunist sunt cele mai elevate destinatii, nu? Din pacate aceste articole nu vin ca sa arate cu adevarat cine se ascunde in spatele unor masinatii din UE, SUA sau Rusia, ci vor doar sa duca popoarele catre razboaie civile, in realitate acesta este planul din spatele acestorarticole abil ticluite. Ar fi ok daca aceste articole ar avea intentii de educare, trezire, atentionare, insa din pacate nu au, caci daca le observati ele manipuleaza incet si sigur mintile celor slabi purtandu-i catre a emite ura, neincredere, separare, dispret, violenta mentala ce ulterior va degenera in violenta fizica si o vom vedea curand pe strazile Europei caci sunt destui cu mintea slaba. Si odata formata ura in mintea multor oameni, impotriva cui o vor emite? impotriva altor cetateni ce traiesc in UE..iar aceasi cetateni UE achita din salarii o taxe ce se numeste ´´Taxa de Solidaritate´´, din aceste taxe se aduna fondurile UE ce iau destinatia ajutorarii tarilor mai putin ´´norocoase´´, ca sprijin pt ridicarea de scoli, drumuri, azile sociale, etc in realitate acesti bani fiind apoi furati de politicienii acelor tari cu sprijinul dezinteresului manifestat de functionari UE..Iar aici apare alta strategie, sunt asmutiti in joc cetatenii tarilor UE carora li se arata prin documentare prezentate la TV la ore de varf, cum baniilor adunati pt a ajutora tarile sarace din EU sunt furati de coruptii ajunsi la putere, care si-au ridicat vile, si-au cumparat masini de lux, petrec vacante in locuri exotice,merg in baruri scumpe, etc (exista deja zeci de documentare cu aceste teme care circula la televiziunile din UE cu intentia asmutirii populatiei impotriva tarilor mai sarace unde merg fondurile lor). Atentie deci la manipulari. Cand cineva te indeamna impotriva unei tinte dar nu impotriva unei erori legiferata pt toti, atunci este clara manipularea. Scenariile prin care vorsa aducapopulatia in conflict sunt multe, cele mai eficiente sunt/vor fi cele cu teme religioase si cele cu teme bani/politica.

 3. Adu

  Si STIRI-EXTREME.RO ce inseamna? Barfe maxime pe subiecte politice! 😀

 4. Academicus

  Vadim Tudor A FOST ALES, de cãtre români, în 2000 (cel putin), dar vînzarea de Tarã trebuia desãvîrsitã, asa cã s-au furat masiv voturile, s-a mãsluit vîrtos, în acel an.

 5. Adu

  Daca UE inseamna tot ce pretinde titlul, eu as zice ca articolul e doar rautacios la adresa UE, care exista doar de cateva decenii, si nu a creat exploatarea, abuzul, saracia etc. – care exista de secole sau milenii. Pe de alta parte, daca ar fi adevarata acuzatia, ce anume din lumea de azi nu inseamna aceste lucruri, ca sa inlocuiasca UE in opinia autorului acestui articol?!

  • Kiki

   Suveranitatea nationala, statul etnic national,ce altceva ar putea sa reprezinte?Doamne, unii sunt chiar paraleli cu ce se petrece in lume.
   Fuck the globalists (

   • Adu

    te plangi de lucruri vechi de milenii si le pui pe seama UE?! Ce istorie respecti tu?!

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*