Twitter a suspendat contul unei mame după critica acesteia la adresa unei reviste pentru adolescenți care promovează sexul anal

Distribuie!by loading... Rețeaua de socializare Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue care publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale. Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Rețeaua de socializare Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue care publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale.

Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a fost notificată săptămâna trecută că a fost suspendată de pe rețeaua Twitter în urma unei postări din 16 august, scrie Cultura vieții.


În iulie, revista pentru adolescenți Teen Vogue a publicat un „tutorial” în care îi iniția pe cititori în sexul anal. Articolul, semnat de „educatorul de sex” Gigi Engle se intitula „Anal Sex: What You Need to Know” („Sexul anal: ce trebuie să știi”) și furniza diverse instrucțiuni despre ce să faci și ce să nu faci în această formă de sodomie.

Mulți dintre cititorii revistei sunt adolescenți sub vârsta consimțământului sexual legal.


Pe contul său de Twitter, Grace Johnston l-a persiflat pe editorul Teen Vogue pentru publicarea unui articol iresponsabil, felicitându-l sarcastic pentru un premiu primit din partea cunoscutei reviste americane The Advocate, specializată în știri despre comunitatea homosexualilor.

În răspuns, Twitter a sancționat-o pe Johnston prin suspendarea contului, doar pentru 12 ore, dar cu condiția ca ea să accepte să șteargă tweet-ul „ofensator”.

Pe website-ul propriu, Johnston a criticat managementul Twitter pentru ipocrizie, observând că pe rețea rezistă conținut care prezintă „copii abuzați”, în timp ce îngrijorarea unei mame creștine față de un articol care dăunează fizic și spiritual copiilor este tratată ca o ofensă.

„Conservatorii și creștinii care își iubesc țara și îi iubesc pe confrații lor oameni trebuie să se facă auziți mai tare și mai apăsat ca niciodată, replicând acestei cenzuri draconice a adevărului din partea Silicon Valley”, a declarat „mămica activistă” într-o declarație pentru Christian Post.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
Ce nu v-a spus Rise: Familia procurorului DNA care a închis dosarul lui Dan Barna are afaceri pe fonduri europene „În DNA e pe firme şi afaceri, conflict de interese, conexiuni şi implicaţii, e un fel de gaură neagră”
E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile "occidentale"
Jumătate din România s-a vândut la notariat. Ne oprim sau ne ia dracu
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Iohannis a promulgat legea care obligă românii să plătească pentru apa de ploaie
George Friedman, analist american: | „Marea slăbiciune a României este că are prea mult petrol, dar Guvernul trebuie să se dea la o parte puțin”
In 3 luni de zile, GUVERNUL MEU - Iohannis vor pune tara pe butuci ! Rezervele valutare BNR au scăzut cu peste 1 miliard de euro pe fondul luptei pentru apărarea leului
Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?
OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” . Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!
Pe 20 mai 2017 este marsul homosexualitații/LGBT-istilor #Rezist in Romania | Parada anormalității la București (Video)
Siria: Aproape 8.000 de civili au fost evacuați din Alep (oficial turc); evacuările continuă (CICR)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro