Twitter a suspendat contul unei mame după critica acesteia la adresa unei reviste pentru adolescenți care promovează sexul anal

Distribuie!by loading... Rețeaua de socializare Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue care publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale. Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Rețeaua de socializare Twitter a suspendat contul unei populare bloggerițe creștine pentru critica la adresa unui editor al revistei Teen Vogue care publicase un material prin care încuraja tinerii să întrețină relații sexuale anale.

Americanca Grace Elizabeth Johnston, cunoscută sub numele online “The Activist Mommy” („Mămica activistă”) a fost notificată săptămâna trecută că a fost suspendată de pe rețeaua Twitter în urma unei postări din 16 august, scrie Cultura vieții.


În iulie, revista pentru adolescenți Teen Vogue a publicat un „tutorial” în care îi iniția pe cititori în sexul anal. Articolul, semnat de „educatorul de sex” Gigi Engle se intitula „Anal Sex: What You Need to Know” („Sexul anal: ce trebuie să știi”) și furniza diverse instrucțiuni despre ce să faci și ce să nu faci în această formă de sodomie.

Mulți dintre cititorii revistei sunt adolescenți sub vârsta consimțământului sexual legal.


Pe contul său de Twitter, Grace Johnston l-a persiflat pe editorul Teen Vogue pentru publicarea unui articol iresponsabil, felicitându-l sarcastic pentru un premiu primit din partea cunoscutei reviste americane The Advocate, specializată în știri despre comunitatea homosexualilor.

În răspuns, Twitter a sancționat-o pe Johnston prin suspendarea contului, doar pentru 12 ore, dar cu condiția ca ea să accepte să șteargă tweet-ul „ofensator”.

Pe website-ul propriu, Johnston a criticat managementul Twitter pentru ipocrizie, observând că pe rețea rezistă conținut care prezintă „copii abuzați”, în timp ce îngrijorarea unei mame creștine față de un articol care dăunează fizic și spiritual copiilor este tratată ca o ofensă.

„Conservatorii și creștinii care își iubesc țara și îi iubesc pe confrații lor oameni trebuie să se facă auziți mai tare și mai apăsat ca niciodată, replicând acestei cenzuri draconice a adevărului din partea Silicon Valley”, a declarat „mămica activistă” într-o declarație pentru Christian Post.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TRĂDĂTORII. ÎNCEPE NOUA ETAPĂ DE VÂNZARE A ȚĂRII. ULTIMA DECIZIE A TEHNOCRATULUI CIOLOȘ ÎNAINTE SĂ SE CARE. Ministerul Transporturilor scoate la privatizare aeroporturile din București și Administrația Porturilor Maritime Constanța prin listarea pe bursă
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
Donald Trump l-a demis pe secretarul de stat, Rex Tillerson, pe Twitter. Mike Pompeo îl va înlocui
Sorina se ferește de îmbrățișare în recenta filmare postată de adoptatori: Gestul spune multe- sa o ajutam pe Sorina sa scape din acest infern!
„Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și când plagiază Kovesi, nu mai contează”
Americanii trimit cele mai scumpe avioane de război din lume în Europa! Le trimit doar pentru „exerciții”?
Program de reeducare mentală pentru creștini : Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală !!
Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul
Băi, Cioloș! Ne iei de proști sau chiar ești?! Cioloș, ticălosule mic! Nu le-a păsat de Țară! Mai putem noi lăsa Țara pe mâna lor?
PNL-iștii brașoveni se văicăresc ca guvernul PNL le dă mai puțin cu 13 mil. de lei față de guvernările anterioare
Ministrul Grindă i-a găsit un post de ”șefă” verișoarei
Mark Zuckerberg se alătură grupului - Secret Tel Aviv- nu poți să urăști evreii și să stai și pe Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro