Turnătorul lui IULIUS FILIP e avocatul lui IOHANNIS

Distribuie!by Tot mai multe evidenţe apar că preşedintele Klaus Iohannis este înconjurat doar de securişti. De ce nu acceptă propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr? Se întreabă multă lume. Iată o explicaţie care vine la pachet. loading... “Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai multe evidenţe apar că preşedintele Klaus Iohannis este înconjurat doar de securişti. De ce nu acceptă propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr? Se întreabă multă lume. Iată o explicaţie care vine la pachet.

loading...

“Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spune Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei). Acest Miron este Gheorghe Musat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale”, a destăinuit avocata Ingrid Mocanu pe reţelele de socializare.


Legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate

“Muşat a fost timp de 13 ani ofiţer de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă şi devine avocat. În 1984, este arestat pentru că a dezvăluit unor cunoştinţe că fusese securist şi este condamnat la închisoare. Face 4 ani de detenţie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, având numele conspirativ MIRON. Îşi îndeplineşte conştiincios datoria şi întocmeşte 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnaţi politic. Printre ei şi Iulius Filip. Acum înțelegeți legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat. Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?, a mai scris Mocanu.

Este ciudat, totuși, cum Gheorghe Mușat este în relații foarte bune și cu președintele Klaus Iohannis.


Acesta din urmă a participat la aniversarea a 25 de ani a casei de avocatură “Mușat & Asociații”.

La fel de adevărat este că Mușat l-a reprezentat pe Iohannis în procesul derulat în 2014 și 2015 cu Agenția Națională de Integritate, câștigat de actualul președinte.

Turnătorul lui IULIUS FILIP e avocatul lui IOHANNIS

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro