Turiştii din Băile Olăneşti primesc apă minerală cu cardul, asta după ce izvoarele minerale au fost concesionate unei societăţi care a montat cititoare de carduri la fiecare izvor. Turiștii cazați la hoteluri primesc apă minerală în baza unor contracte semnate de proprietari.

Distribuie!by   loading... Turiştii care vin în Băile Olăneşti pot beneficia de tratamentul cu apă minerală din cele 24 de izvoare din staţiune, doar dacă au cartele. Izvoarele au fost concesionate de către Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în 2001, pe o perioadă de 20 de ani. Patronii firmei care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Turiştii care vin în Băile Olăneşti pot beneficia de tratamentul cu apă minerală din cele 24 de izvoare din staţiune, doar dacă au cartele. Izvoarele au fost concesionate de către Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în 2001, pe o perioadă de 20 de ani. Patronii firmei care administrează acum izvoarele deţin baza de tratament, unul dintre hotelurile din staţiune, dar şi suprafeţe importante de teren în zonă. Turiştii cazaţi la alte hoteluri şi pensiuni primesc cartele, doar dacă acestea au contracte cu cei care administrează acum izvoarele.

„Nu este îmbucurător ceea ce se întâmplă vizavi de accesul la izvoare, dar instituţia primăriei nu are posibilitatea de a interveni într-un contract de concesiune între Agenţia Naţională de Resurse Minerale şi o societatea privată”, a spus Sorin Vasilache, primarul orașului Olănești.


Supranumite „Izvoarele de aur”, apele minerale de la Olăneşti sunt recunoscute pe plan mondial pentru efectele curative.

 

Sursa:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Şeful DNA îl menajează pe Dan Barna?
Ministrul de Externe din Polonia îl pune la punct pe Vicepreședintele Comisiei Europene (urmăriți fragmentul VIDEO)
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
ASTĂZI, lui Iliescu i s-a schimbat încadrarea și a devenit INCULPAT în Dosarul Mineriadei. Pasul următor? PUȘCĂRIA!
PRIMELE IMAGINI cu arma secretă a lui Putin. Satan 2 poate distruge Marea Britanie în câteva secunde
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
EXECUTIA FAMILIEI ADAMESCU – Raport exploziv al fostului sef MI6 despre dosarele cu care DNA i-a rezolvat pe Dan si Alexander Adamescu
Ex ofiterul de informatii Stelian Andronic despre planurile Monarhiei si a ocultei mondiale cu Romania
CCR: Legea care elimină 102 taxe nefiscale, inclusiv cea radio-tv, este constituțională
DEMONUL DIN NOI – Cum reuseste sistemul sa controleze miliarde de oameni
Un participant la revoluția din decembrie '89, mesaj către tineri: D-aia zic, nu-ți mai pune #rezist pe poză și, în nici un caz în piept, că nu spune despre tine decât că ești un molâu ușor de prostit
Mihai Eminescu: “Nimeni nu-şi dă seama cum această populaţie flotantă a României, fără legături cu pămîntul şi cu neamul ţării, a putut să devină elementul domnitor în România!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro