Tupeul lui Soros la început de 2017: „Trump este un șarlatan și un dictator în devenire. Cabinetul său este format din extremiști incompetenți și generali în rezervă”

Distribuie!by Unul dintre marii păpușari ai lumii, George Soros, apologet al islamizării Europei, consilier de taină al lui Obama și Hillary Clinton, un om care s-a declarat oficial ateu, susținând că pe el îl interesează doar să facă bani, nu vrea nici măcar la cei 86 de ani pe care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre marii păpușari ai lumii, George Soros, apologet al islamizării Europei, consilier de taină al lui Obama și Hillary Clinton, un om care s-a declarat oficial ateu, susținând că pe el îl interesează doar să facă bani, nu vrea nici măcar la cei 86 de ani pe care îi are să își vadă de propria viață. Chiar și cu un picior în groapă, evreo-maghiarul Soros vrea să influențeze lumea. Tragedia e că încă poate!

loading...

Într-o declarație făcută publică în aceste zile, George Soros, poate cel mai toxic neomarxist al lumii, nu a scăpat ocazia să îl atace pe Donald Trump: „Democrația este în criza. Chiar și SUA, democrația conducătoare, au ales președinte un șarlatan și un dictator în devenire. Deși Trump și-a îndulcit retorica după alegeri, el nu și-a schimbat nici comportamentul și nici consilierii. Cabinetul său este format din extremiști incompetenți și generali în rezervă.” (Sursa: Cotidianul)

Frustrarea înfrângerii în alegerile prezidențiale și pierderea poziției de consilier al președintelui SUA i-au stricat ultimii ani din viață lui George Soros. Omul avea planuri mari pentru noi: uniformizare culturală de tip bolșevic, amestecare rasială etc. Acum s-ar putea ca regulile jocului să se schimbe, de unde și ura nemascată a acestui individ.

Mă întreb, în final, oare cum ar fi lumea fără George Soros, fără familiile Rockefeller și Rothschild? Eu zic că ar fi un loc mai bun!

Adrian Albu

 


Sursa: cunoastelumea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PSD-ist din Bărăgan, prins cu tone de chimicale pe culturi ecologice. Frauda din bani UE calculată - 1 milion de euro
INCREDIBIL: Preşedintele României primeşte ilegal informaţii de la Serviciile Secrete
Abuz uriaș al DNA - DNA a declanșat ofensiva totală împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu
"Groparul sistemul sanitar din România" Eugen Nicolăescu, SALARIU de NABAB la BNR: 33.535 lei și alte indemnizații
LAZAR ACOPERA BINOMUL – In loc sa mearga pe firul inregistrarilor audio-video in care Ghita si Basescu denunta grupul de crima organizata din SRI si DNA, Procurorul General Augustin Lazar asteapta sa-i vina probele la sediul PICCJ: „Pana in acest moment nimeni nu a depus vreun denunt sau vreo plangere... Cei care fac o afirmatie in spatiul public sa depuna o plangere, sa depuna un denunt si sa arate care e infractiunea si care sunt probele” (Video)
Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu: ”Traian Băsescu vrea să îmi închidă gura!”
Ziaristul Julien Tănase solicită ajutor din partea colegilor de breaslă, ca urmare a abuzurilor DNA
Deutsche Welle: politia germana a primit ordin anul trecut sa ascunda infractiunile migrantilor musulmani
O VIZITA BENEFICA LA WASHINGTON. DAR, NU PENTRU NOI…
Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false
Propagandă homosexuală pe banii noștri: Guvernul și Institutul cultural(?) român sunt parteneri Bucharest Pride. Cei ce nu ați votat la referendumul pentru familie sunteți invitați la „marea paradă”
SOROȘIȘTII ȘI URA LOR ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE: Contributors.ro și Hotnews "Esecul Coalitiei pentru Familie"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro