Tupeu maxim! Proiect de lege PSD: ÎNCHISOARE pentru protestatari

Distribuie!by loading... sursa foto:  iasiciteste.ro Protestele din Piața Victoriei au stârnit creativitatea aleșilor noștri din Parlament, astfel că deputatul PSD, Tudor Ciuhodaru a inițiat un proiect de lege  care prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tudor-Ciuhodarux

loading...

sursa foto:  iasiciteste.ro

Protestele din Piața Victoriei au stârnit creativitatea aleșilor noștri din Parlament, astfel că deputatul PSD, Tudor Ciuhodaru a inițiat un proiect de lege  care prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor „au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat”. În momentul de față, proiectul se află la Senat, potrivit Digi24. Despre existența lui a atras atenția Elena Calistru de la Asociația Funky Citizen, care a tras și un semnal de alarmă pe pagina ei de facebook cu privire la această acțiune.

calistru

Proiectul de lege vine în completarea legii nr.286/2009 privind Codul penal.  Tudor Ciuhodaru își motivează acest proiect raportându-se la cererile pentru autonomia Ținutului Secuiesc.

Vezi și Reacția oficială a DNA cu privire la „dosarele” lui Țuțuianu, șeful Comisiei SRI

„În România libertatea, democrația, dreptul de mișcare și libera exprimare, nu pot merge până la nivelul la care, prin abordări extremiste, separatiste, revizioniste, se atacă esența statului român”, spune deputatul..

lege senat

Cine este Tudor Ciuhodaru?

Medicul Tudor Ciuhodaru, specializat în medicină de urgenţă şi toxicologie, este, în prezent, deputat de Iași din partea PSD. De când a intrat în politică, Ciuhodaru a făcut parte din PSD, PP-DD, UNPR, a făcut parte din alianța USR și pentru o scurtă perioadă a fost independent. 

A intrat în politică în 2008 pe listele Alianței PSD-PC, iar în ianuarie 2010 a părăsit PSD în favoarea Grupului Independenților din Senat și Camera Deputaților. În 2012 a fost reales și a revenit în PSD. În 2014 s-a înscris în PP-DD și a condus filiala din Vaslui a partidului. În 2015, s-a înscris în Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR). La alegerile din 2016 s-a regăsit tot pe listele PSD.

Tudor Ciuhodaru este inițiatorul mai multor proiecte de lege printre care și cel privind acordarea unei noi zi libere, un proiect privind distribuirea de periuțe și pastă de dinți elevilor, o inițiativă privind acordarea de 500 de lei fiecărui nou-născut și un proiect privind interzicerea interzicerea explorării și exploatării prin fracturare (fisurare) hidraulică a hidrocarburilor gazoase sau lichide, relatează Digi 24.

Vezi și Reacția lui Kovesi! Cu ce medie ar fi terminat de fapt aceasta facultatea

Potrivit Agerpres, Tudor Ciuhodaru a fost pe locul doi pe podiumul celor mai activi parlamentari. El a vorbit de 1.399 de ori în plen în 105 ședințe, a avut 1.186 de declarații politice, 162 de inițiative legislative, dintre care 7 au fost promulgate legi, 198 de întrebări și interpelări și a semnat 9 moțiuni.

Nu este prima dată când Tudor Ciuhodaru își exprimă părerile cu privire la Ținutul Secuiesc și la legislația pentru etnicii maghiari din România. Într-un comunicat intitulat „Cine vrea ca steagul secuiesc să fluture în România?”, Tudor Ciuhodaru, pe atunci deputat PP-DD, critica arborea steagului secuiesc pe mai multe primării din Harghita și Covasna și amintea de un proiect de lege similar celui depus acum la Senat care prevedea sancționarea cu „închisoarea a persoanele care inițiază, organizează, sprijină sau săvârșesc acțiuni împotriva ordinii constituționale.”

„Înaintea intrării UDMR la guvernare, prefecții din Harghita și Covasna au acționat în instanță primăriile care au arborat steagul secuiesc iar multe procese au fost deja câștigate.

PSD și sateliții vor legaliza punctul 9 al acordului cu UDMR prin care, vor susține promovarea unei inițiative parlamentare în baza unei largi dezbateri publice, pentru reglementarea unui cadru legal cu privire la posibilitatea autorităților locale de a arbora pe instituțiile proprii alături de steagul UE și al României, steaguri ale unităților administrativ teritoriale pe care le reprezintă’. Cine semnează acest acord ? Victor Ponta, Kelemen Hunor, Daniel Constantin și Gabriel Oprea.

În ritmul acesta maghiara devine limba oficială a României și vom avea nevoie de pașaport pentru a ajunge în Mureș, Harghita și Covasna.

Nu vom tolera că trădarea să devină legală în România. Nu vom tolera că simbolurile naționale să fie vândute de un grup de politicieni doar menținerea la guvernare.

Vom vota împotriva unui astfel de demers legislativ ! Noi vom apăra de fiecare dată valorile naționale și am fost primii care am depus în Parlament un proiect de lege ce sancționează cu închisoarea persoanele care inițiază, organizează, sprijină sau săvârșesc acțiuni împotriva ordinii constituționale. Vom sesiza fără rezerve Curtea Constituțională și Avocatul Poporului dacă puternicii zilei nu vor renunța la punerea în practică a trădării naționale.

Le reamintesc că aveau alternativa. Oferta noastră românească de susținere doar pentru a nu fi puși în situația să vandal țară la kilometru”, scria deputatul în urmă cu trei ani.

 

Sursa: bugetul.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Proiectul minier de la Certej a început ilegal, fără autorizații
Cum arată un server de UN MILIARD de euro | Compania selectă în care se află spionii SRI
Situația actuală a imobilului pierdut de Klaus Iohannis
Guvernul Cioloș – Soroș înlocuiește limba română și istoria cu educația pentru imigranți, educația pentru separarea copiilor de părinți și educația pentru ONG-iști
EVENIMENTUPDATE: Percheziții DIICOT la Holzindustrie Schweighofer. Prejudiciu estimat de 25 de milioane de euro
Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF
Lumea a ajuns o turmă lașă, terorizată de frica legilor date de niște criminali masoni ca pe vremea holocaustului. În privința decăderii din drepturile părintești pentru refuzul vaccinării.
Gest șocant al lui Klaus Iohannis de Ziua Națională. Mesaj către presă, n mesajul de Ziua Națională, președintelui Iohannis a lansat și un avertisment către presă, care în 2016 va trebui să fie reformată.
Aurel Rogojan: Noua Ordine Mondiala urmăreşte fragmentarea Europei şi distrugerea statelor-naţiune. “A.M.R.”… 10 zile până la referendumul pentru independenţa Scoţiei!
DOMNULUI PROCUROR GENERAL, O CARTE: NU „PORTOCALA MECANICĂ”, CI „PORTOCALA MASONICĂ”
Macron era prevestit deja in anii 80 prin desenele animate cu acelasi nume pline de simbolism, teleportari, ocultisme, cavaleri templieri, forte malefice si roboti
Evropa , Europa , curva cea mare ce sade pe o fiara | Babilonul cel mare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro