Tudor ChirilăUmilință totală pentru Tudor Chirilă în Piața Victoriei joi seara

Distribuie!by loading... Cântărețul a făcut un apel pe Facebook prin care a îndemnat oamenii să iasă în stradă, însă rezultatul a fost mai mult decât dezamăgitor. Tudor Chirilă a anunțat că în această seară va ieși să protesteze împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, chiar dacă va fi singur. ”Iar eu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Cântărețul a făcut un apel pe Facebook prin care a îndemnat oamenii să iasă în stradă, însă rezultatul a fost mai mult decât dezamăgitor.

Tudor Chirilă a anunțat că în această seară va ieși să protesteze împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, chiar dacă va fi singur.


”Iar eu am să ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce țara mea, nu țara lui”, a scris Chirilă. 

Se pare că artistul a avut ”gura aurită” pentru că, în această seară, în jurul orei 18.00, în Piața Victoriei se aflau cam zece oameni, printre care și el.


Chirilă a transmis live din piață, supărat că lumea nu mai iese în stradă.

”Nu suntem foarte mulți. Este ca și cum am fi singuri, dar de fapt nu suntem singuri. Cred că oamenii s-au resemnat pentru că au pierdut șirul acestui serial foarte prost care se întâmplă de aproape doi ani. Mereu m-am întrebat de ce nu mai iese lumea în stradă”, a spus Tudor Chirilă. 

Artistul nu este la prima ”încercare” de acest gen. Adică nu este pentru prima data când Chirilă se află aproape singur în Piața Victoriei.

Menționăm că la protestul din 17 decembrie 2018 au participat doar trei oameni care au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, printre ei aflându-se şi artistul. Acesta a părut dezamăgit și atunci de numărul oamenilor din stradă, cetățeni care lipseau cu desăvârșire, deși pe Facebook anunțaseră că vin la protest.

Se pare că lumea nu mai răspunde deloc apelurilor lui Chirilă la proteste. Dar, după cum se vede, omul e ambițios și nu se lasă doborât de lipsa de reacție a cetățenilor…

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190221/24860069/Umilinta-totala-pentru-Tudor-Chirila-in-Piata-Victoriei-in-aceasta-seara.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
Înțelegerea recentă cu FMI-ul și guvernul Ciolanis Șoroșit : - din 25 ianuarie alimentele s-ar putea scumpi cu 30%. O lege votată și promulgată într-un timp record dă peste cap piața produselor românești: Pe mulți îi poate duce la faliment. Da, alimentele s-au scumpit din ianuarie pana in prezent !!
Ura actorilor și a Moșneagului
Dorințele lui Putin, DEZVĂLUITE. Rusia vrea o altă ORDINE MONDIALĂ. NATO, o relicvă a Războiului Rece
Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”
Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane! Pe Klaus Werner Iohannis nu-l interesează evenimentele importante pentru Neamul Românesc. Pe el îl interesează doar unirea nemților, nu și a românilor. 
Postările celor 3 de la USR, Bulai, Caramitru, Axinte, nu sunt accidentale. Ele fac parte dintr-o strategie mai amplă. Neomarxistii urăsc creștinismul
Gral. IULIAN VLAD: SERGIU NICOLAESCU A REGIZAT MOMENTELE DE PANICĂ ȘI EXPLOZII, URMATE DE ȚIPETE, de la mitingul de susținere a lui CEAUȘESCU. A folosit cascadori și recuzita de film. Ultimul șef...
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Unchiul Alexandrei recunoaște: Sunt vinovat că i-am ţinut în braţe public pe marii procurori, marile servicii.Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?
Un nou război clocotește în coasta Rusiei | 2016 anunță al treilea mare conflict din Eurasia
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro