TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA

Distribuie!by Tudor Chirila a postat pe facebook: loading... “Mai țineți minte linsajul mediatic și virulența postacilor împotriva oricui îndrăznea să spună ceva despre sistemul medical putred din România? Se întâmpla în iarnă, imediat după  #Colectiv. Între timp mai mulți jurnaliști de investigații în frunte cu Catalin Tolontan au făcut dezvăluiri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

tudor-chirila-concert_dc986dc820_530f6342de

Tudor Chirila a postat pe facebook:

loading...

“Mai țineți minte linsajul mediatic și virulența postacilor împotriva oricui îndrăznea să spună ceva despre sistemul medical putred din România? Se întâmpla în iarnă, imediat după  #Colectiv. Între timp mai mulți jurnaliști de investigații în frunte cu Catalin Tolontan au făcut dezvăluiri uluitoare despre situația reală din spitale (vă recomand să urmariți ancheta!). Și acum, ca și în iarnă, Ministerul Sănătății susține ăa totul e sub control. Ei au televiziunile și păpușelele din studiouri, noi avem doar strada. Doar că strada nu poate fi confiscată.

Este singurul instrument democratic pe care îl avem la îndemână ca și cetățeni ai acestei țări. Mâine ( nr. azi) la ora 19.00 se iese în Piața Universității. Din pacate eu nu voi fi în oraș, altfel aș fi fost acolo. Mâine poate nu se va aduna masa critică. Dar ușor, ușor aceste probleme vor atinge pe toată lumea și când vom fi sute de mii în stradă vor fi obligați să ne asculte.”

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum va distruge tandemul Iohannis-Orban sistemul de pensii
113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură ! "De 27 de ani tara e condusa de politicieni masoni, care nu au facut niciodata ceva bun pentru Romania, doar au distrus si au lucrat impotriva poporului si brusc vor sa impuna vaccinarea obligatorie
TOP cu cele mai cunoscute ŞTIRI FALSE din 2018 - pe locurile de TOP e CNN
Personajele cheie ale afacerilor israeliene în România după Dosare secrete privind războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii. Securitatea l-a trădat pe Ceauşescu pentru că nu a fost niciodată în întregime românească. Afla cine sunt acestia care s-au imbogatit de pe urma "cizmarului"
Sorin Ovidiu Vîntu, interviu exploziv | “Mie îmi place ce face Laura Codruța Kovesi, deși m-a arestat de două ori”
Viaţa e complicată pentru sclavul de casă si votul pentru acestia contează
20 de țări din UE printre care şi România semnează azi la Bruxelles înființarea Armatei Federalistei UE Tăcere totală a autorităților din România pe acest subiect. Românii nu trebuie să ştie.
Răceala dintre Prințul Charles și fratele lui mai mic, Edward. De ce nu se inteleg in realitate fratii intre ei, bataia pe tron?
Declarație BOMBĂ: Sebastian Ghiță ar fi fugit cu 'cheia' softurilor serviciilor
Cum şi-a negociat Guban naţionalizarea. Era preferatul lui Dej si Ceaușescu. Pacepa l-a furat într-o deplasare
Luis Lazarus: Pentru șmecherii care au publicat ieri o hârtie ... prin care familia maternala NU vrea sa o adopte pe Sorina, am o întrebare: Dar pe asta de ce nu ați publicat-o minicinosilor?
MEGA SCANDAL DE 40 MILIARDE EURO: Gazele din Marea Neagră vor merge direct în Austria
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro