Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?

Distribuie!by „Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat. loading... Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente. Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

„Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat.

loading...

Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente.


Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul „Umbrei” lui Klaus Iohannis. Anul trecut, ea a încasat 145.285 de lei, adică are un salariu de aproximativ 12.107 lei pe lună.

Dinu deține două case de locuit, una achiziționată în anul 2008, de 238 mp, în județul Ilfov, și alta în Sibiu, de 160 mp, dobândită prin moștenire, în anul 2016.


Consilierul prezidențial este proprietarul și a două terenuri aferente construcțiilor. Potrivit declarației de avere, Delia Dinu are două mașini o Honda, fabricată în 2015, și un BMW 316, fabricat în 1995.

În anul 2008, ea a contractat de la BCR un credit de 74.000 de euro, scadent la 2034.

CV-ul Deliei Dinu

„Umbra” lui Iohannis are un CV extrem de bogat. Aceasta a fost decorată de M.S. Regele Albert II al Belgienilor în iulie 2009 cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2009 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, de Alteţa Sa Eminentisimă Principele Fra’ Matthew Festing, Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta în februarie 2013 cu Ordinul Crucea cu placă „Pro Merito Melitensi”, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2014 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, şi de E.S. Domnul Aníbal Cavaco Silva, Preşedintele Republicii Portugheze în octombrie 2015 cu „Ordinul de Merit” în grad de Comandor.

Sursa foto: presidency.ro

Mai mult, tot de pe site-ul prezidențial aflăm că Dinu este licenţiată a Facultății de Drept „Simion Bărnuţiu” Sibiu, 1999 (Universitatea „Lucian Blaga”). A activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. În perioada aprilie 2005 – mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Masoneria & Moscheea, distrugerea crestinismului !! DE CE A MERS zilierul PONTA ÎN TURCIA | Sorina Matei, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: Adrian Năstase este NAȘUL DE CUNUNIE al fiicei mari a lui Recep Tayyip Erdogan!
DEMENŢĂ totală la parada gay din Sao Paolo. 2 milioane de homosexuali au ieşit pe străzi pentru a-L batjocori pe Isus. Intrebarea este, de ce nu işi bat joc şi de Mohamed , Crishna sau Buddha etc. ?
Capitalismul masonic doreste cat mai multi prosti , ministerul sorosist care ne scoate limba latina din scoli si se reduc orele de română, istorie si geografie. O tara cu multe scoli si facultati deja inchise , fara spitale, fara industrie, fara resurse, spre dezastrul in epoca feudala: SCLAVAGISM si CONSUMATORI spalati pe creiere !
România a pierdut peste 62.000 de hectare de pădure într-un an. Romsilva se laudă cu banii câștigați
George Soros are un nou plan pentru UE în criza refugiaților (Noua Ordine Masonica Mondiala): Uniunea Europeană e în pericol de moarte!
Laburistul Sadiq Khan devine primul primar musulman al Londrei. Victorie istorică
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Klaus Iohannis se afișa în public la Sibiu doar cu sașii lui, apropiatii lui Schweighofer, cel care cheleste padurile Romaniei
Mitul Iulian Vlad și adevărurile pe care le ascunde fostul comandant al D.S.S.
The Telegraph după ce partidele antisistem au câștigat alegerile din Italia: Seismul politic italian va zdruncina din temelii vechea hegemonie europeană
REZOLUTIE IMPOTRIVA SISTEMULUI SECURIST – Magistratii europeni il someaza pe presedintele Iohannis sa ia masuri pentru a stopa imixtiunea serviciilor in Justitie: “Lupta impotriva coruptiei nu poate fi realizata prin utilizarea de metode nedemocratice, similare celor sovietice... Incheierea de protocoale secrete submineaza statul de drept, democratia, independenta sistemului judiciar si dreptul la un proces echitabil... Incetarea atacurilor impotriva Curtii Constitutionale”
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro