Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?

Distribuie!by „Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat. loading... Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente. Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat.

loading...

Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente.


Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul „Umbrei” lui Klaus Iohannis. Anul trecut, ea a încasat 145.285 de lei, adică are un salariu de aproximativ 12.107 lei pe lună.

Dinu deține două case de locuit, una achiziționată în anul 2008, de 238 mp, în județul Ilfov, și alta în Sibiu, de 160 mp, dobândită prin moștenire, în anul 2016.


Consilierul prezidențial este proprietarul și a două terenuri aferente construcțiilor. Potrivit declarației de avere, Delia Dinu are două mașini o Honda, fabricată în 2015, și un BMW 316, fabricat în 1995.

În anul 2008, ea a contractat de la BCR un credit de 74.000 de euro, scadent la 2034.

CV-ul Deliei Dinu

„Umbra” lui Iohannis are un CV extrem de bogat. Aceasta a fost decorată de M.S. Regele Albert II al Belgienilor în iulie 2009 cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2009 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, de Alteţa Sa Eminentisimă Principele Fra’ Matthew Festing, Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta în februarie 2013 cu Ordinul Crucea cu placă „Pro Merito Melitensi”, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2014 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, şi de E.S. Domnul Aníbal Cavaco Silva, Preşedintele Republicii Portugheze în octombrie 2015 cu „Ordinul de Merit” în grad de Comandor.

Sursa foto: presidency.ro

Mai mult, tot de pe site-ul prezidențial aflăm că Dinu este licenţiată a Facultății de Drept „Simion Bărnuţiu” Sibiu, 1999 (Universitatea „Lucian Blaga”). A activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. În perioada aprilie 2005 – mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DUPA 26 DE ANI. Economia Romaniei – PRADA DE RAZBOI SI PARADIS AL MULTINATIONALELOR. Unicul program de guvernare: “GARANTAM SCLAVIA PE BANI PUTINI!”
Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video
IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale!
Un oras intreg din Romania se zbate in SARACIE LUCIE din cauza MAFIEI RUSESTI care a distrus tot.
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
Generalul Mircea Chelaru: “Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-o dată”
(Video) Economia României, distrusa in 28 de ani. Un raport CIA arata ca in aceasta perioada, din România au plecat catre banci străine 400 de miliarde de dolari
Incredibila „COINCIDENŢĂ” Colectivă...si dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei !!!
Aurul și Petrolul au înțeles Tristul Adevăr. Și tu?
UDMR, VICTORIE la CCR: Limba maghiară, obligatorie în spitale și centre sociale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro