Tu stii cine este femeia in permanenta din spatele lui Klaus Iohannis si de ce are atatea decoratii masonice de la casele regale? Ce merite are ea?

Distribuie!by „Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat. loading... Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente. Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Umbra” președintelui Klaus Iohannis este o brunetă misterioasă, lăsată ca „moștenire” de către Traian Băsescu, fostul șef de stat.

loading...

Numele ei este Delia Dinu, are 42 de ani și o veți remarca aproape întotdeauna în apropierea lui Klaus Iohannis la diferite evenimente.


Bugetul.ro vă oferă astăzi detalii despre salariul „Umbrei” lui Klaus Iohannis. Anul trecut, ea a încasat 145.285 de lei, adică are un salariu de aproximativ 12.107 lei pe lună.

Dinu deține două case de locuit, una achiziționată în anul 2008, de 238 mp, în județul Ilfov, și alta în Sibiu, de 160 mp, dobândită prin moștenire, în anul 2016.


Consilierul prezidențial este proprietarul și a două terenuri aferente construcțiilor. Potrivit declarației de avere, Delia Dinu are două mașini o Honda, fabricată în 2015, și un BMW 316, fabricat în 1995.

În anul 2008, ea a contractat de la BCR un credit de 74.000 de euro, scadent la 2034.

CV-ul Deliei Dinu

„Umbra” lui Iohannis are un CV extrem de bogat. Aceasta a fost decorată de M.S. Regele Albert II al Belgienilor în iulie 2009 cu Ordinul Coroanei în Grad de Comandor, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2009 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, de Alteţa Sa Eminentisimă Principele Fra’ Matthew Festing, Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta în februarie 2013 cu Ordinul Crucea cu placă „Pro Merito Melitensi”, de E.S. Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României în decembrie 2014 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, şi de E.S. Domnul Aníbal Cavaco Silva, Preşedintele Republicii Portugheze în octombrie 2015 cu „Ordinul de Merit” în grad de Comandor.

Sursa foto: presidency.ro

Mai mult, tot de pe site-ul prezidențial aflăm că Dinu este licenţiată a Facultății de Drept „Simion Bărnuţiu” Sibiu, 1999 (Universitatea „Lucian Blaga”). A activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. În perioada aprilie 2005 – mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale. În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
Pe vremea când România participa la Raliul Paris-Dakar. Avea cu ce..
Iliescu, cercetat penal pentru sângele vărsat ... însă americanii vor capul lui "Juan Pepito" !
NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane... Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu... Manifesta o atitudine partinitoare... Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)
S-a vândut cel mai mare producător român de lactate, la reverede brandurile romanesti... cumparam doar de la piata !!
Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)
Tudose plusează: Se impune vaccinarea obligatorie
Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?
Membri ai Congresului SUA din partidul lui Donald Trump îi solicită oficial preşedintelui României să faciliteze “cât mai rapid” Referendumul Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie
De ce-a deturnat Klaus Iohannis ancheta în cazul Colectiv de la ipoteza mîinii criminale către teza Vinovată e Corupția?
CNN: Cererea de îndepărtare a lui Assad a devenit "rugăminte"
Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro