Trump vrea sa elimine vizele pentru Polonia

Distribuie!by Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat marți, în contextul întâlnirii cu omologul său polonez, Andrzej Duda, că ia în calcul eliminarea vizelor de călătorie pentru cetăţenii polonezi. loading... Președintele american a făcut această afirmație, la începutul întâlnirii de la Washington, potrivit Reuters.com. Donald Trump a precizat că SUA iau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat marți, în contextul întâlnirii cu omologul său polonez, Andrzej Duda, că ia în calcul eliminarea vizelor de călătorie pentru cetăţenii polonezi.

loading...
Președintele american a făcut această afirmație, la începutul întâlnirii de la Washington, potrivit Reuters.com. Donald Trump a precizat că SUA iau în considerare lansarea unui program prin care cetățenii polonezi să poată călători în Statele Unite fără a mai avea nevoie de vize.
Președintele american a mai declarat că ia în calcul posibilitatea menţinerii unei prezenţe militare permanente în Polonia.  „Polonia vrea să facă o contribuţie majoră pentru Statele Unite, cu obiectivul de a exista o prezenţă militară americană în Polonia; în mod clar, vom discuta despre acest lucru”, a declarat Donald Trump.
https://evz.ro/trump-vize-polonia.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dr. Adrian Cacovean: „Ideea vaccinării obligatorii este o idee la fel de «bună» cam ca aia a lui Hitler, că ar trebui purificată rasă umană”
#Sîeu degeaba- Cîţu: "Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget"
Klaus Gură de Aur -nu își reproșează nimic în urma mandatului de 5 ani!
Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei
Baza militară SUA din Dobrogea - cea mai probabilă replică pentru inceperea unui război în Marea Neagra
Este pentru prima dată în ultimii 28 de ani când statul preia controlul unei companii. Decizie istorică. 2.700 de angajaţi de la Şantierul Naval 2 Mai Mangalia răsuflă uşuraţi: Statul va deveni acţionar majoritar, cu 51%, după ce s-a înţeles cu olandezii de la Damen.
PNL opreşte acum şi Programul Prima Casă, răzbunându-se astfel în mod draconic pe tinerii acestei ţări
Un „coktail contra poporului român” prin alianța Isărescu-Iohannis-Orban...
Patru imigranți din Germania au fost bătuți „ca la manual” de un practicant al artelor marțiale. Video
Coreea de Nord amenință cu război nuclear în cazul unui atac al Statelor Unite
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Cum a fost retrocedat Muntele Retezat catre o familie de cetateni austrieci de nationalitate maghiara. Holzindustrie Schweighofer tot nu se opreste ...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro