Trump pune Google LA ZID! Acuzații FĂRĂ PRECEDENT. Cum reacționează GIGANTUL AMERICAN

Distribuie!by Preşedintele Donald Trump a lansat un atac fără precedent la adresa gigantului Google, pe care îl acuză că suprimă știrile bune, oferind o vizibilitate sporită informațiilor false în care este atacat. loading... Trump a apreciat că această situație este una foarte serioasă și lucrurile „nu vor rămâne așa”, potrivit Mediafax.ro. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Preşedintele Donald Trump a lansat un atac fără precedent la adresa gigantului Google, pe care îl acuză că suprimă știrile bune, oferind o vizibilitate sporită informațiilor false în care este atacat.

loading...

Trump a apreciat că această situație este una foarte serioasă și lucrurile „nu vor rămâne așa”, potrivit Mediafax.ro.


Donald Trump a postat pe Twitter mesaje prin care acuză motorul de căutare Google că după cuvintele de căutare „știri Trump”, acesta afișează doar articole postate de așa-zisa „fake news media”:

„Rezultatele la căutarea pe Google după «ştiri Trump» arată doar articole postate de «fake new media». Cu alte cuvinte, Google trunchiază rezultatele, şi pentru mine, şi pentru alţii, astfel încât aproape toate articolele şi ştirile să fie negative. Google şi alţii suprimă vocile conservatorilor şi ascund informaţii şi ştiri care nu sunt negative. Ei controlează ce putem vedea sau nu putem vedea. Este o situaţie foarte serioasă – pe care o vom aborda“, a scris Donald Trump.


Pe de altă parte, reprezentanții Google au respins acuzațiile reședintelui american, subliniind că motorul de căutare nu este utilizate pentru stabilirea unei agende politice.

„Motorul nostru de căutare nu este utilizat pentru a stabili o agendă politică. Nu alterăm rezultatele căutărilor spre o anume ideologie politică”, este răspunsul oficial al Google.

https://evz.ro/trump-google-acuzatii.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro