TRUMP obţine o VICTORIE de răsunet. OBAMA nu va uita asta cât va trăi

Distribuie!by Un judecător federal din statul american Texas a declarat vineri neconstituţional sistemul de asigurări medicale cunoscut ca “Obamacare”, o decizie salutată de preşedintele Donald Trump, însă împotriva căreia opoziţia democrată a promis că va face recurs, relatează sâmbătă agenţiile de presă internaţionale. loading... Judecătorul Reed O’Connor a decis că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un judecător federal din statul american Texas a declarat vineri neconstituţional sistemul de asigurări medicale cunoscut ca “Obamacare”, o decizie salutată de preşedintele Donald Trump, însă împotriva căreia opoziţia democrată a promis că va face recurs, relatează sâmbătă agenţiile de presă internaţionale.

loading...

Judecătorul Reed O’Connor a decis că legea Affordable Care Act (ACA), cunoscută ca “Obamacare”, care presupune în primul rând, introducerea obligativităţii asigurării de sănătate, cei care omit sau refuză să facă asta devenind pasibili de plata unor amenzi, este neconstituţională ca urmare a schimbării legii fiscale din 2017.


Decizia judecătorului a fost luată în urma unor sesizări venite din partea mai multor procurori republicani şi a unui guvernator care se opun acestei legi emblematice a preşedinţiei Barack Obama, promulgată în 2010.

Potrivit surselor citate, decizia lui O’Connor va fi cel mai probabil atacată la Curtea Supremă a SUA, unde cinci dintre cei nouă judecători care au decis într-un caz separat păstrarea “Obamacare” în 2012 fac încă parte din completul de judecată.


Donald Trump a salutat rapid decizia judecătorului texan. “Uau, nu în mod surprinzător însă, Obamacare tocmai a fost considerată NECONSTITUŢIONALĂ de un judecător extrem de respectat din Texas. Veste bună pentru America!”, a scris el pe Twitter.

„Aşa cum am prezis întotdeauna, Obamacare este desfiinţată ca fiind un dezastru NECONSTITUŢIONAL”, a adăugat el.

Democrata Nancy Pelosi, care urmează să preia conducerea Camerei Reprezentanţilor în ianuarie, şi liderul minorităţii democrate din Senat, Chuck Schumer, au reacţionat anunţând că vor face recurs la această “judecată crudă şi absurdă”.

Decizia “evidenţiază scopul final al ofensivei generale a republicanilor” împotriva accesului cetăţenilor americani la “un sistem de sănătate accesibil”, a declarat Pelosi, potrivit Agerpres.

https://evz.ro/trump-victorie-rasunet-obama.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Organizatia care controleaza din umbra „Imperiul fitelor” din Dorobanti
EXCLUSIV. Ministerul Educației din Franța contrazice datele lui Klaus Iohannis, folosite pentru nedeschiderea școlilor: „Nu sunt cazuri de infectări în școli”
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL. Tancurile au intrat în acţiune.
Candidatul independent la Primaria Generală a Capitalei despre care presa nu vorbeşte
Gabriela Firea a semnat acte ca secretar de stat și în instanță sub o falsă identitate
Presa franceză: Al TREILEA RĂZBOI MONDIAL a început pe 30 septembrie
Armata rusă a simulat un atac asupra scutului de la DEVESELU: Unitatea militară din România a fost reprodusă la o scară 1/1
Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
SEFA MAFIEI DIN DNA – Informatii bomba de la SIIJ: Kovesi a condus grupul de crima organizata de la DNA Ploiesti si a aprobat executii pe rechizitorii fara probe. SIIJ a pus mana pe circulara prin care Kovesi a dat liber ca acelasi martor sa fie folosit atat cu identitate reala, cat si cu identitate protejata. Marius Iacob si Calin Nistor i-au pus cruce Lulutei. Kovesi avea un fix mistuitor: sa puna gheara pe Ghita
Isărescu, mesaj pentru Cîțu: Se vorbeşte de reducerea impozitării. Unde să le mai reduci, măi nene?
Premieră în SUA: Un homosexual declarat devine șeful Pentagonului. Senatul a aprobat numirea lui Eric Fanning
Un nou război clocotește în coasta Rusiei | 2016 anunță al treilea mare conflict din Eurasia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro