Trump o ameninţă pe Merkel: Asta se va schimba

Distribuie!by „Avem un uriaş deficit comercial cu Germania, plus că plăteşte mult prea puţin faţă de cât ar trebui în ceea ce priveşte NATO şi armata. Deloc bine pentru SUA. Acestea se vor schimba”, a scris preşedintele american, Donald Trump, marţi, pe Twitter. loading... Angela Merkel a afirmat duminică, la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Avem un uriaş deficit comercial cu Germania, plus că plăteşte mult prea puţin faţă de cât ar trebui în ceea ce priveşte NATO şi armata. Deloc bine pentru SUA. Acestea se vor schimba”, a scris preşedintele american, Donald Trump, marţi, pe Twitter.

loading...

Angela Merkel a afirmat duminică, la Munchen, pe fondul disensiunilor cu Administraţia Donald Trump, constatate la recentele reuniuni NATO şi G7, dar şi al Brexit, că Uniunea Europeană nu se mai poate baza pe SUA, astfel că trebuie să îşi construiască propriul viitor.


„Vremurile în care ne puteam baza în totalitate unii pe ceilalţi au cam trecut”, a declarat Angela Merkel duminică după-amiază, referindu-se la relaţiile transatlantice, potrivit site-ului publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Statele Uniunii Europene trebuie să lupte mai mult decât până acum pentru viitorul comun, a explicat Angela Merkel.


„Noi, europenii, trebuie să ne luăm într-adevăr destinul în propriile mâini”, a subliniat cancelarul Germaniei.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Puterea de cumpărare a românilor a scăzut. Stocuri de alimente, din cauza consumului redus
Ce avere are pedofilul din Bucureşti, agent la Rutieră !
S-a scris ISTORIE: Cele şapte 'minuni' ale moţiunii de cenzură
DEMENTA CODULUI PENAL – Un tanar a fost condamnat la 25 ani inchisoare pentru frauda informatica. Din cauza formulei de calcul a pedepselor, s-a ajuns ca la pedeapsa principala de 1 an sa se adauge spor de 24 de ani: “Dispune ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care se adauga sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, in cuantum de 24 de ani. In total, va executa 25 ani 7 luni si 7 zile inchisoare”. Pentru omor se dau pedepse mai mici (Minuta)
Prima mutare a lui Trump: pagina dedicată LGTB de pe site-ul Casei Albe a dispărut
Copiii Cameliei Smicală l-au somat pe Iohannis să îi repatrieze în România. Faceți ceva până nu se întâmplă vreo tragedie!!!
Moment PENIBIL / Iohannis, invitat sa cante la alta masa
Directorul RATB: Închidem prăvălia! / Primarul Sava îngroapă RATB în datorii. Cine plătește TVA-ul pentru gratuități / EXCLUSIV DOCUMENT
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatari
Steven van Groningen, chiriașul lui Iohannis, protestează împotriva Guvernului!
Mândria de a fi slugă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro